Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?
Kedves Kérdező!
Mielőtt még túlzottan nekiálnál védeni a FIDESZt, javaslom, nézd végig ezt a videót. Ha valami nem hiszel el benne, akkor nyugodtan keress utána a neten. Ezen emberek múltja még a wikipédiában is benne van, pedig az már nem gyenge:
http://www.youtube.com/watch?v=F4SckvuT4xs&feature=related
Bizony a FIDESz is tele van "őskomcsikkal". Fideszes politikusok között van/volt oylan is, aki miniszter volt az MSZMP idején. Azért miniszter nem mindenki lehetett.
Ennyit a FIDESZről.
Arról, meg hogy 98-2002 között jobban éltünk (már ha lehet jobban élésnek nevezni at az időszakot, mikor adóemelés adóemelés hátán volt), nem a FIDESZ tehetett, hanem az előtte megtakarított pénz, amiből lehetett költeniük.
19:09: Drága barátom! Amit te belinkeltél,az egy összevágás. Én hallottam Orbán TELJES beszédét. Benne voltak ezek az elemek,csak kicsit más sorrendben... Egy jobb minőségű hangsugárzóval meg is lehet hallani,hol vannak a vágások,és nekem sikerült egy ilyen beszereznem. :)
Ha már lejáratókampány,akkor legyen jó lejárató kampány!
Amúgy az ország érdeke nem az,hogy most volt komcsi vezeti-e vagy nem,hanem hogy akinél a kormány van,az ne vezessen minket falnak. Eddig 12 év erre ment el.
18:09 vagyok, és még mielőtt úgy gondolnád, hogy az MSZP védelmére írtam azt, amit írtam, tévedsz, ha így gondolod.
Ezek egyszerű tények, és ezt te vagy azért nem látod, mert álomvilágban élsz, vagy azért nem látod, mert nem voltál még munkanélküli, vagy azért nem látod, mert túl fiatal vagy, vagy azért nem látod, mert túl öreg vagy már. Igen, van, amiről a politika igenis tehet és van, amiért a politika tehetne, de pont a munkahelyzet az, ahol megtették, amit tehettek, de nem szólhatnak bele, hogy a cégek kit vegyenek fel egy állásra, mert a cégek szabad döntési joga, kit alkalmaznak, ha megszabnák nekik, hogy márpedig nem a sógor kisöccsének a kisfiát vegyék fel, hanem ezt vagy azt a szakértőt, akkor azt már a cégek nem vennék jó néven. Ott a lehetőség, hogy ha valakit csaló munkahely, főnök, megkárosít, be lehet jelenteni, és utánajárnak, erre jött létre a Munkaügyi Felügyelet, bejelenteni a károsult dolga, szerinted hányan teszik meg? Én megtettem, és lett eredménye, de vajon én ezzel a kisebbik vagy a nagyobbik százalékba tartozom? Szerintem a kisebbikbe. Én nem szemetelek, inkább zsebre vágom, ha nincs kuka, szerinted a kormány miatt van annyi szemét az utcán és annyi csikk a megállókban? Nem az ő dolguk megfogni a szemetelő kezét és elvezetni egy kukához vagy a zsebébe gyűrni a taknyos papírzsebkendőt, ha kuka nincs a közelben.
Én igenis ki fogok menni külföldre, és ennek egyik oka az, hogy nem óhajtok az itteni munkáltatók kiszolgáltatottja lenni, másik oka az, hogy unom a kesergést és a cselekvés hiányát, a harmadik pedig az, hogy nem bírok megülni a fenekemen és vonz a külföld, kalandvágy, és a negyedik oka az, hogy olyan képesítésre van szükségem, amit csak külföldön szerezhetek meg, mert Magyarország jelenleg nagyon silány azon a területen, így az oktatás se lehet azon a területen jó külföldhöz képest, ahol profi munkák születnek ezen a területen, és végül unom, hogy itt Magyarországon lassan már mindenhez protekció kell, és lenéznek, ha neked nehezebben megy, és csodabogárnak tartanak, ha van egyéniséged, és ha körbenézel az utcán egy hétköznapi reggelen vagy este, csak unott fapofával találkozol, és az a sikk, ha kipletykálsz valakit a háta mögött.
HÚÚHA, látszik,h a kérdező egy ősFideszes:D mindenkit lepontoz aki nem fityesz szimpatizáns!
Egyébként sem a Fideszre,sem az Mszp-re nem fogok szavazni.
Szebb Jövőt!
19:29: Tudom,hogy nem az MSZP védelmére keltél. Én is unom ezt a sok szart,ami körülvesz,de vagyok olyan hazafi,hogy kibírom és reménykedek.Sok olyan embert ismerek,akik nem itt születtetk,de imádtak ide járni,egész pontosan 2002-ig.
Sok szerencsét külföldön!
"Amit te belinkeltél,az egy összevágás."
Te tényleg nem érted a lényegét? Nincs benne összevágás, és nem Orbán beszéde a lényeg, hanem a FELIRATOK az érdekesek. Az a mondanivalója, nem vetted észre? Vagy addig már nem nézted, és leragadtál az első részleten, amibe kapaszkodni tudtál? Esetleg olvasni nem tudsz? Nézd végig, hogy hány volt MSZMP-s van most a Fidesz köreiben.
De az új generációja is egy érdekes dolog:
http://www.youtube.com/watch?v=WJZN0_ga1GQ
http://www.youtube.com/watch?v=eI2-LrkohFU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GrBbFgCU3rk&feature=related
"hanem hogy akinél a kormány van,az ne vezessen minket falnak. Eddig 12 év erre ment el."
Nem 12. Hanem 20!
Egyébként meg barátod az, aki hátulról toszogat téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!