Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben...

Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:
azs első "tudom" helyett "mondom"-ot akatam írni.
2009. dec. 13. 22:00
 42/81 A kérdező kommentje:
az első "tudom" helyett "mondom"-ot akatam írni.
2009. dec. 13. 22:00
 43/81 anonim ***** válasza:
50%

"Én csak infót szeretnék róluk NEM AGYMOSOTT EMBEREKTŐL"

Adtam infókat. Adott a másik hozzászóló is. Elolvastad? Utánanéztél?

[link]

"1986-1989-ig Budapesti Értéktőzsde elnöke volt. 1989-ben pénzügyminiszter-helyettessé nevezték ki"

[link]

"1989-ben miniszterhelyettes, majd privatizálási kormánybiztos lett a Németh-kormányban. (Ebben az évben lépett be az MSZMP-be is.)"

[link]

"1989 és 1990 között a Hazafias Népfront egyik utolsó alelnöke"

[link]

"1989 és 1990 között az átalakult Hazafias Népfront alelnöke volt."

"Már az egri főiskolán KISZ-titkár volt, az állampárt MSZMP-be 1977-ben lépett be. Mint az Országgyűlés honlapján közzétett, 1996-os keltezésű életrajzában közölte: „Politizálása családi indíttatású volt”."

És így tovább. Ebben nincs agymosás. Ezek tények. Agymosott az, aki a tényeket nem fogadja el, és szemet huny felettük, csak mert épp a kedvenc pártjáról van szó.

2009. dec. 13. 23:27
 44/81 A kérdező kommentje:
Az előbbi üzenetben IS általánosságban beszéltem. Leírtam mi a véleményem OV-ról.
2009. dec. 14. 07:42
 45/81 anonim ***** válasza:
74%

17:25 kérdező kommentjéhez:

"Orbán megmonta 2002-ben: A tettek beszélnek!" NA ÉS MIT TETT?

2009. dec. 14. 13:10
 46/81 A kérdező kommentje:
Ez a kérdésem! Hogy mitt tett akkor? Ezért nem értem a csendeskampányt.
2009. dec. 14. 15:26
 47/81 anonim válasza:
57%

Igen!

Az az ember, akinek van kialakult politikai értékrendje, az nem hintázik egyik párttól a másikhoz és vissza napi érdekei, és a porhintések hatására. Számomra a balodali értékek a fontosak. és ezt csak az MSZP képviseli határozottan a mai Mo.-on, amellett, hogy reálpolitikát folytat , és a HÁTÁN viszi az országot.

Sajnos karrierista, jellemtelen emberek minden pártban helyezkednek, munkálkodnak, ezzel lejáratva azokat, akik szívvel lélekkel kiállnak a dolgokért.

A másik nagy baj, az, hogy az ellenzék képtelen konstruktív politikára, csak mocskolódni, és kritizálni tud. Még azt is bemocskolják, ami tiszta. A gondolkodni nem akaró , politikai értékrenddel nem bíró emberek ezt beveszik ennek tapsikálnak. Ilyen "gondolkodók" mennek szavazni! Hihetetlen az a butaság, amikor az emberek a másik lejáratásának örülnek!! Ez a magyar valóság!

"Nem baj, hogy az én tehenem megdöglött! De dögöljön meg a szonszéd tehene is!"

2009. dec. 16. 08:23
 48/81 A kérdező kommentje:
08:23: neked is csak azt tudom javasolni,hogy ne szavazz a megszorításokra. Az MSZP-ben már elég régóta csak karrierista pénzhajhászok vannak,a kivételek (ha vannak) pedig nem kapnak szót! Van alternatíva! Magyarországon nem csak az MSZP képviseli a baloldalt! Ott van az MSZDP is. Rájuk kell szavazni,nem a korrupt,hatalommániás csürhére.
2009. dec. 16. 16:07
 49/81 anonim ***** válasza:
46%

Meg vagyok döbbenve, hogy még mindig vannak szocikra szavazók.Szinte mindenben a kérdezővel azonosulok. Amig az MSZP-ben Kellerek, Gyurcsányok, Kovács Lászlók vannak, s amig az MSZP egy kicsit is szimpatizál ezzel a liberális pénz- és hataloméhes bandával,-egyébként Gyurcsány is az, hát addig nálam szóba sem jöhetnek a komcsik. Vak, aki nem látja, hogy ezek nem tudnak kormányozni.Nem is tudtak soha.Mindig elvettek valakitől valamit/földet, gépet, üzletet, magánpraxist, s azt osztotogatták, leggyakrabban, legtöbbet maguknak. többségnak csak annyit, hogy befogják a száját.

Az elmult 50 évben csak kétszer volt kormányzás, Orbán és Antall idején.Az előbbinél a munkanélkülieket nem a komcsik alkották, mivel ők voltak többnyire a főnökök, azokat küldték el, akik nem tartoztak közéjük. S ezek a szerencsétlenek Antallt okolták. Orbán nagyon jól kormányzott, de ő is azzal követte el a legnagyobb hibát, hogy a komcsikat a helyükön hagyta-persze egy-két kivételtől eltekintve.Kétszer vitték a csőd felé az országot, s most ráadásul lopnak, csalnak, hazudnak, annyira gátlástalanul, mint még soha. Elegem van belőlük.

Csak a Fidesz hozhat pozitiv változást.

2009. dec. 16. 18:43
 50/81 anonim ***** válasza:
43%
A kérdezőtől kérdezem: csak nem a Kapolyi-féle, magukat szociáldemokratáknak valló , valójában komcsikra gondolsz?
2009. dec. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!