Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?
Az a baj,hogy az embereknek rövid az emlékezete.Csak azt hallják meg,amit a média szajkóz.
A javak eladását már az Antall
-kormány megkezdte,és a többi mind folytatta.Mindegyik adott el valamit.Ebben a Fidesz sem volt különb.
Gyurcsány pedig,ha volt is olyan javaslata,amit meg kellett volna fogadni,a Fidesz egyből leszavazta.Amióta a szavazók leváltották az Orbán-kormányt,a Fidesz csak azt szajkózza,hogy ez semjó-az sem jó,de egyetlenegyszer sem tett helyette javasalatot.Az sem használt,hogy a Fidesz-párti bankelnök Járai kamatpolitikájával milliárdos kárt okozott az országnak.Polt Péter főügyész áldásos munkájáról is sokat lehetne beszélni
Milyen jót is tett a Fidesz?
Lecsökkentette a nyugdíjakat,nem emelt családipótlékot,a mezőgazdaságra rászabadította Torgyánt.Az Állami Gazdaságokat eladta a nagygazdáknak,még vissza nem fizetendő állami támogatást is adott nekik.
Egyetlen munkahelyet sem teremtett ( legfeljebb a statisztikákban),de gyár bezárások az ő idejükben is volt.Csupa haszon volt az országnak az Erzsébet-téri gödör,vagy a soha nem használt beléptető kapuk.
A Széchenyi-tervből igazán az egyházak profitáltak,és azok a vállalkozók,akik hajlandók voltak a "kijáró"-nak jattolni.
Bevezette a családi adózást,amit csak a nagykeresetűek tudtak igénybe venni
Bevezette a kedvezményes építési kölcsönt.Ehhez a kiskeresetűek nem jutottak hozzá,mert nem voltak hitelképesek.A jól kereső és gazdag réteg pedig felvehetett 30 milliót.Ennek a kamatkülönbözetét még az unokáink is fizetni fogják.
Akkor mennyivel különb,mint az MSZP-kormány?
Nem védem Gyurcsányt,mert elég sok baklövést követett el,de 20 év rossz gazdálkodásáért csak őt tenni felelőssé,a többiekről pedig nem beszélni, nem objektív vélemény.
Ami pedig a linket illetei,ha OV minden beszédét felvettem volna,és most lejátszanám,érdekes dolog lenne.Számtalanszor tapasztaltam,hogy amit ma mond,annak az ellenkezőjét mondta néhány napja-hete.
Ő többet hazudott,mint Gyurcsány,csak nem iemeri be soha.
A statisztikáknak pedig nem hiszek,bármelyik párt mondja is.Közgazdászként tudom,hogy statisztikával mindent belehet bizonyítani,és mindennek az ellenkezőjét is.
20:36: 1;A nyugdíjakat épp a választások előtt növelték,feltehetőleg kampánycélból.
2;A Fidesz csak be akarta vezetni a családi adózást,végül ne tette,mert nem volt benne biztos,hogy az jó lenne(amennyire én tudom)
3;Nekem,mint fiatalnak,akinek a családja annak idején 200ezer forintot keresett,jobb volt akkor.
4; A többit ne tom megcáfolni.
És egy másik ok: Valaki magyarázza meg már nekem,hogy ha az volt,amit az előbbiekben a kedves válaszadó leírt,akkor mért volt a csendeskampány "A tettek beszélnek!" szlogennel?
Miért volt annak idején az a sok,nyilvánvaló hazugság a másik oldal részéről? Szerintem ez nem véletlen!
"Én a helyedben nem alapoznám a véleményem egy videó (esetleg téves) állításaira."
Te tényleg nem vagy normális. Vagy csak már olvasni sem tudsz? Leírtam, hogy ha nem hiszed, nézz utána a neten. Még a wikipédiában is benne van ezen adatok többsége. Utánanézhetsz ezen emberek múltjának, életének. Bizony, említve van, hogy ezek MSZMP tagok, sőt, sok esetben vezetők voltak. Egyszerűen tagadhatatlan, mert tény. Még ők maguk is elismerik, mégha nem is hangoztatják. De dugd csak nyugodtan a homokba a fejed, ha jól esik.
Az utolsó mondatomból az derül ki, hogy nem szeretem, ha barátnak nevez egy olyan, akit nem is ismerek, és valószínűleg fiatalab is nálam.
Egyébként a másik hozzászóló egyik állítását sem cáfoltad a kijelentéseiddel.
Én viszont alátámasztom azon mondandóját, ami Orbán hazugságairól szól. Egyszer ezt mondja, máskor meg azt.
Ugyan tudom, hogy úgysem fogod végigolvasni, de azért belinkelem. Az idézeteket olvasd csak, semmi mást. Mind hiteles forrás, ami az idézetek végén szerepel:
Az adatoknak majd utánanézek,a másik,hogy OV tényleg kapkodva tesz olyan kijelentéseket,amik nem megalapozottak,ergo nem tud jól kampányolni,demagóg és populista. Ezért írtam azt,hogy nem tudom megcáfolni.
Mellesleg én nem vagyok semelyik párt szimpatizánsa,de számomra az egyetlen lehetőség,a legkisebbik rossz,a Fidesz.
Én csak infót szeretnék róluk NEM AGYMOSOTT EMBEREKTŐL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!