Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?
MSZP suck!
A loserek pártja!
Börtön töltelékek, gerinctelen, karrieristák, harácsoló lelketlen banda.
Hát persze, biztos bejöttek Nostradamus jóslatai. :DDD
Főleg az ikertorony! Nem belemagyarázás volt ám utólag, áááá. :)) A 2001 előtt senki az ég világon nem beszélt ikertornyokról Nostradamus jóslataival kapcsolatban. Csak utólag. Látom, ez neked nem szúrt szemet.
Akár én is megjósolom neked a jövőt. Elkezdek hablatyolni sok idiótaságot, majd mikor történik valami, akkor ráfogom, hogy azt jósoltam épp meg.
Mondjuk nem csoda. Aki a Fidesznek, Jobbbiknak, Mszpnek, Szdsznek, Mdfnek, meg a többinek elhisz bármit is, és még képes is követni meg kiállni mellette, annál nem lepődök meg, hogy varázsgömbje van meg Nostradamust készpénznek veszi. :)
(Tudod, a keresztények szerint a Biblia is megjósolta a jövőt, és azt mondják, hogy már akárhány százalékban be is következett, ami abban van írva. Kár, hogy azt is csak utólag magyarázták bele, és kár, hogy teljesen mást ír, mint Nostradamus. Ti hívők mindig nagyon meg tudtok nevettetni. Képesek vagytok ész és logika nélkül elhinni bármit, legyen szó politikáról vagy vallásról. :D )
Ui.: Kellemes Mithras ünnepet! ;)
07:54: Ki mondta hogy készpénznek veszem? Nem érted a lényeget? Hogy nem csap pofán az irónia? XD A Nostradamus féle jóslatok egyszerűen csak érdekesek. Látszik,hogy nem olvastad. Am én nem állok ki semelyik párt mellett,én inkább a bizonytalanokhoz tartozok,próbálok tényekre alapozott kérdésekre válaszokat találni.
Amit vallok: Magyarországon a jobboldal a jobb oldal.
Jah,és nincs varázsgömböm. XD
"Látszik,hogy nem olvastad."
Többet is mint te. Már a 80-as években is került kezembe Nostradamus féle könyv. Te akkor gyanítom még a csattogós lepkét tologathattad, de lehet, hogy tervbe sem voltál véve.
Egyébként meg semmi irónia nem volt az írásodban. Kár mosdatni utólag magad, mert nem fog menni. Egyértelműen látszik, hogy komolyan gondoltad.
Legalább ismerd el, ha beégsz. Nem annyira vészes dolog az a Mea Culpa.
"Amit vallok: Magyarországon a jobboldal a jobb oldal."
Valljál csak. Jó dolog is a hit. Legalább nem kell hozzá gondolkodnod. Megteszik majd mások helyetted. ;)
Nem szavazok az MSZP-re. A Magyar Kommunista Munkáspártra fogok szavazni.
A legenda tovább él... (1945-1989) :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2010-1014 :)))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!