Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik ki merik jelenteni, hogy...

Akik ki merik jelenteni, hogy MO-on nincs c. bűnözés! Ez akkor mi?

Figyelt kérdés

[link]

most jöhettek azzal, hogy nem a kurucinforól kell venni az okosságokat, hát olvassátok el a kommenteket!! nem egy ember ír, aki ott is volt!!

aki szerint nincs cigánybűnözés, aszerint ez mi volt????

Most hogy véditek meg őket??

[link]

2013. jan. 4. 02:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 tetro ***** válasza:
15%
Csilla, de személyes tapasztalatok alapján nem lehet makro szinten beszélni a bűnözésről sem. Egyetlen módon lehet, az pedig szociográfia, bűnügyi statisztikák... Amit pedig a többség állít, hogy a cigányok többsége bűnöző, eleve lehetetlen, mert nincs ennyi bűncselekmény Magyarországon. Arról nem is beszélve, hogy évtizedek óta bebizonyított, hogy nem a rassztól hanem a szociális helyzettől függ a bűnözésre való hajlam. Akkor meg nem cigányozni kellene, hanem arról beszélni, hogy hogy a francba élhet egy nyugati országban több százezer gyerek mélyszegénységben. Mert onnan egyenes az út a bűnözéshez. És történetesen a cigány gyerekek többsége idetartozik. Akik cigánybűnözésről beszélnek épp ezt az összefüggést hagyják sokszor szándékosan figyelmen kívül. Amiket te is felsorolsz példaként, azokon a helyeken lényegében megszűnt az ipar, totális munkanélküliség van... Valóban nem látod az összefüggést?
2013. jan. 6. 19:53
 72/77 anonim ***** válasza:
86%

Tetro, nem veszed észre magad, hogy mekkora gáz vagy? De gondolom ezt is ki tudod magyarázni azzal, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter :)

Mondom, költözz oda hozzájuk, ha ennyire isteníted őket. Ha pedig troll vagy, kérlek ne járj ide provokálni. Köszöntem.

2013. jan. 6. 21:31
 73/77 tetro ***** válasza:
0%
Dede. Most hogy mondod, így már észrevettem. Mindjárt magamba is nézek... Aztán megyek, és kiegyenesítem én is az igazságosztó kaszám.
2013. jan. 6. 21:33
 74/77 Pro Patria ***** válasza:
76%

"Amit pedig a többség állít, hogy a cigányok többsége bűnöző, eleve lehetetlen, mert nincs ennyi bűncselekmény Magyarországon."

- Mit nem értesz azon, hogy a napiszintű lopásokat, tolvajásokat, betöréseket már be sem jelentik, mert tudják, hogy nem lenne értelme. A statisztikát így nem rontja, csak épp a valóság más. Komolyan, te melyik világban élsz?

Ez nem szociológiai kérdés. Hanem a cigányság sajátos társadalmi, közösségi baja. Mindenhol a xigányok nyomorognak? Mindenhol Európában? Jártál már olyan településen, ahol az ablakok, ajtók le vannak rácsozva? Persze csak a magyar otthonoknál. És nem, nem csak az elmaradott kelet-magyarországi nyomortelepeken.

Miért csak cigány gyerekek késelnek az iskolákban? Az is a szegénység miatt? Te mikor jártál utoljára ilyen helyeken?

Csak bűnbakkeresés a kisebbségek ellen? A hazai görögséggel miért nincs baj?

Amiket èn írtam, nem csak személyes tapasztalatok, de az ismerősök és azok ismerőseinek tapasztalata is. De kérdezz meg bárkit! Bárkit, akinek tapasztalata van benne.

Az én írásaimra miért nem válaszolsz?

2013. jan. 7. 03:19
 75/77 anonim ***** válasza:
72%

"Csilla, de személyes tapasztalatok alapján nem lehet makro szinten beszélni a bűnözésről sem"

tetro, rajtad kívül mindenkinek ez a tapasztalata!

Akkor most ki a helikopter?!

2013. jan. 7. 19:07
 76/77 tetro ***** válasza:
0%
Igen, már én is rájöttem. Ebben az országban mindenki mindent tud mindenről, és mindenkinek minden bűneset egy személyes ismerősével esett meg. Mondjuk az amit kiemeltél tőlem egy egyszerű tudományos tény. Igaz csak az embereknél, a helikoptereknél nem tudom hogy megy :)
2013. jan. 7. 19:24
 77/77 Pro Patria ***** válasza:
53%
Szóval továbbra sem válaszolsz az írásaimra...
2013. jan. 7. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!