Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik ki merik jelenteni, hogy...

Akik ki merik jelenteni, hogy MO-on nincs c. bűnözés! Ez akkor mi?

Figyelt kérdés

[link]

most jöhettek azzal, hogy nem a kurucinforól kell venni az okosságokat, hát olvassátok el a kommenteket!! nem egy ember ír, aki ott is volt!!

aki szerint nincs cigánybűnözés, aszerint ez mi volt????

Most hogy véditek meg őket??

[link]

2013. jan. 4. 02:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
23%

"Na kedves utolsó, áruld el, hogy mit kellene tennie Szilvinek, hogy te és még másik 90% ne nézze őt bűnözőnek?"

Na mit, ennyire bonyolult? A tisztességeseknek kellene kicsit jobb belátásra bírniuk a deviánsokat, hátha azokra jobban hallgatnának (bár ebben nem vagyok biztos). Meg segítsenek a tehetősebbek, de hát egymást is ott verik át ahol tudják!

2013. jan. 4. 09:26
 22/77 tetro ***** válasza:
62%
Állításotok szerint több százezer deviánsról van szó. Nyugodtan állíthatom, hogy Szilvi a többségükkel soha nem fog találkozni sem, így nehezen bírhatná őket jobb belátásra, így ez ökörség. Szóval mit kellene tennie azért, hogy ne nézd őt bűnözőnek?
2013. jan. 4. 09:29
 23/77 anonim ***** válasza:
11%

"Nyugodtan állíthatom, hogy Szilvi a többségükkel soha nem fog találkozni sem, így nehezen bírhatná őket jobb belátásra, így ez ökörség. Szóval mit kellene tennie azért, hogy ne nézd őt bűnözőnek?"

És aki többel találkozik? Vagy az nem is tart a többivel? De a tehetősebb az jó példa, segítse a szegényebb társait ő is! Persze inkább kihasználják őket. Így talán nem is tudnának ez ellen tenni semmit, mert a híres összefogásuk talán csak a balhéknál van. Pl. nekem már nem egy c-származású ember mondta, hogy "ne köss c-nal mé' bécsáp".

De gondolom ez is csak valami széljobber kreálmány lehet.... :)

De én meg azt kérdezném meg, hogy akarnának is tenni ezellen egyáltalán, vagy nem?

Ne mindig tőlünk várjatok már el mindent! De annyi biztos, hogy ezt a képet nehéz lesz megváltoztatni.

De mondok egy jó ideillő példát, felénk pár éve még nem nagyon voltak, aztán jött az "import" és azóta jelentősen megemlekedett a bűnözések száma, és ezt nem lehet a húsvéti nyúlra fogni! A többség csak lébecol. Így együtt tudok érezni sokakkal, mert nem mindenkinek az a vágyalma, hogy amiért megdolgozik azt ellopják, vagy rátörjenek a saját házában!

Még mielőtt jönne a "magyarbűnözés" szöveg, az ugyanolyan büntetendő, de unalmas ez az állandó pozitív diszkrimináció.

2013. jan. 4. 09:44
 24/77 tetro ***** válasza:
17%
Mellé beszélsz. Légyszíves a kérdésre válaszolj. Konkrétan Szilvi, aki nem használ ki más romákat, nincs kapcsolata több százezer bűnözővel, ő mit tud tenni, hogy rá mint cigány(bűnözőre) ne nézz ferde szemmel?
2013. jan. 4. 10:13
 25/77 anonim ***** válasza:
71%
Semmit tero. Már százszor le lett írva hogy ha egy népcsoport több mint ötven százaléka kizárólag bűnözésből tartja fenn magát akkor a maradékát is bűnözőként fogják kezelni. Szilvi így járt és élete végéig kísérgetni, figyelni fogják ha bemegy egy boltba. Nem írom, hogy nem sajnálom, mert sajnálom. Szegény csak rosszkor született rossz helyre. De ha a rasszizmus megszűnne (a magyarság önvédelme) Akkor rövid időn belül maga a magyarság is megszűnne, a még életben maradtak pedig a cigányok "csicskái" azaz fogvatartott és munkára hajtott rabszolgák lennének. Nem Szilvi tehet arról, hogy cigánynak született, arról sem Szilvi tehet, hogy a cigányok többsége bűnöző. De ha választani kell inkább Szilvinek legyen kellemetlen élete, mint több millió magyarnak hirtelen halála.
2013. jan. 4. 10:26
 26/77 anonim ***** válasza:
67%

"Mellé beszélsz. Légyszíves a kérdésre válaszolj. Konkrétan Szilvi, aki nem használ ki más romákat,"

Leírtam, még ha ez szerinted "csak mellébeszélés is". Vagy szerinted ez egyik napról a másikra megy? Egymaga hiába is próbálna "tenni ellene"!

2013. jan. 4. 10:45
 27/77 A kérdező kommentje:

tetro megint jött okosakat mondani...

aki kérdezte, hogy az előzőeknél is sírtam-e... elmondom neked, előfordult... B. Katát itt ölték meg a városunkban, nincs egy hónapja, hogy még egy lányt elráncigáltak, neki sikerült elfutnia. Itt késeltek meg szintén szórakozóhelyen, szintén egy cigány, szintén egy 17éves sportolót...

ÉS NEM TESZÜNK ELLENE SEMMIT!!!!! ez az idegtépő... én itt egyedül, 22 éves nőként mit tudok tenni? Semmit!! De ha van 200.000 22 éves nő, akkor már lehet... össze kéne fogni, és nem csak nagypofáskodni, hogy elég volt, meg nem hagyjuk, aztán lefeküdni aludni... szerintem

aki meg azt írja, szőrszálhasogató vagyok. ugyan miben????

következő: aki azt írta, biztos a magyar srácok se szépen kérték meg őket, hogy várjanak... és ha téged trágárul kérnek meg, hogy várj 2 percet, akkor kést rántasz és hasbaszúrod az illetőt, meg megy a 40 haverod, akiknél szintén VÉLETLENÜL kerül egy bicska??? na ne röhögtess már...

2013. jan. 4. 12:59
 28/77 Pro Patria ***** válasza:
76%

Én is azt tudom mondani a barátnődnek: ő, vagy ha ő nem, a kőrnyezetében élők, és azok, akikkel ők kapcsolatba kerülnek, tegyenek ez ellen. Nem hiszem el, hogy ha cigányok között él, csak tisztességes ismerősei lennének, vagy az ismerőseinek ne lenne bűnöző ismerősük. Ez a dominó-elv. Ő maga kicsiben tud hozzátenni. De ha a tisztességes cigányokban mind közös akarat van, az már sok kicsi.

Nem mi vagyunk a hibásak, miért gyanakodva tekintünk rá. Azoknál kell keresni a megoldást, akik a probléma forrásai.

Ha egy népességben vannak kivételes esetben bűnözők, az normális. De ha az a kivételes, hogy valaki nem bűnöző, akkor ott nem a kevés kivétel alpján fogják kezelni a többséget, hanem fordítva.

Már csak ezért is fel kellene emelniük a hangjukat.

2013. jan. 4. 13:11
 29/77 tetro ***** válasza:
34%

Tök mindegy, a magyar srácok hogy kértek bármit. Nem szúrunk le senkit. Sőt nem is veszünk elő kést. Nem is hordunk magunknál.

Viszont egy-öt-száz eset alapján nem is nyilvánítunk bűnözőnek több százezer embert. Mert ez sem normális dolog. Már nem bűnöző több százezer cigány. Nincs több százezer potenciális gyilkos az országban. Mert ha lenne, akkor nem évente lenne 200-300 gyilkosság Magyarországon, hanem naponta. Már pedig nem naponta van ennyi. Meg ha a gyilkosságok felét cigányok követik is el, akkor is 150 gyilkosságról beszélünk egy évben. És akkor ne beszéljünk arról, hogy bizonyított hogy a szociális helyzettől függ, hogy valaki bűnözővé válik-e, nem a genetikától... Mégis cigányozunk... De csak reálisan. Évi hány cigány követ el gyilkosságot szerintetek? Hány százaléka ez a cigányságnak?

2013. jan. 4. 13:12
 30/77 tetro ***** válasza:
19%
Ő tegyen ellene, hogy 8 millió ember ne nézze őt bűnözőnek valami miatt amiről nem tehet? Ugye viccelsz?
2013. jan. 4. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!