Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik ki merik jelenteni, hogy...

Akik ki merik jelenteni, hogy MO-on nincs c. bűnözés! Ez akkor mi?

Figyelt kérdés

[link]

most jöhettek azzal, hogy nem a kurucinforól kell venni az okosságokat, hát olvassátok el a kommenteket!! nem egy ember ír, aki ott is volt!!

aki szerint nincs cigánybűnözés, aszerint ez mi volt????

Most hogy véditek meg őket??

[link]

2013. jan. 4. 02:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

andizsuzsi tán te is cigány vagy? vagy ekkora c-barát meg támogató?? mert ez süt rólad

amúgy ismerek olyan polgármestert, akinek a falujában nincs se lopás se semmiféle bűnözés, mert a cigányok olyan szinten félnek tőle. Inkább elmennek máshova lopni. Kicsiben kell kezdeni. Ha minden polgármester képes lenne erre, máris nem lenne hol, kitől lopni. Egyrészt.

Másrészt, hogy Szilvi mit tehet? Neki már csak öregkorára fog változni. Maximum. Ez generációs dolog, nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Ahogy nem egyik pillanatról a másikra alakult ki a cigánybűnözés-mint fogalom sem. Ennyi.

Akkor sem egy cigány tett azért, hogy bűnözőnek legyenek kikiáltva. Most sem egynek kell tenni az ellenkezőjéről. Pláne, ha belegondolunk, sokkal könnyebben sütünk rá valakire/valkikre valamit, mint azután annak a valaminek az ellenkezőjét.

A szőke nők is hülyék, ugye? Mind egy szálig, igaz? Vagy van egy szőke bnőd, és nem az? De ha bénázik a tolatással, egyből kiszalad a szádon, hogy 'na, a szőke'...

2013. jan. 4. 13:21
 32/77 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Ha ezt egy cigányvajda mondja van benne igazság, nem?

2013. jan. 4. 13:21
 33/77 tetro ***** válasza:
20%
Ez a cigányvajda vajon genetikus, szociológus, esetleg fejlődéstannal foglalkozó pszichiáter lehet civilben? Vagy csak kognitív tudományok doktora?
2013. jan. 4. 14:12
 34/77 tetro ***** válasza:
20%

Én azt gondolom, hogy senki sem tarthatunk bűnözőnek, mások cselekedet alapján. Főleg ha a kapcsolatuk nem is releváns a bűn elkövetés szempontjából.

A szőke nőket szerintem csak a korlátolt ökrök tartják butának azért mert szőkék. Ilyen szempontból végül is jó az analógiád.

2013. jan. 4. 14:14
 35/77 anonim ***** válasza:
82%
Ahhoz nem kell professzornak lenni, ha bemész egy börtönbe és látod, hogy 20 elítéltből 18-19 vagy netán 20 cigány. Dolgoztam börtönben (átmenetileg) mikor a kábeltévét és netet kötöttem be és a saját szememmel is láttam. Bár tudom, hogy ez meddő vita ezért nem is kívánok reflektálni a továbbiakra.
2013. jan. 4. 14:17
 36/77 tetro ***** válasza:
28%
Én is jártam börtönbe. A 90-95%os arány amit írsz nem valós. Az tény, hogy sokkal több cigány van az én tapasztalataim alapján is börtönben, mint ahogy ezt a lakossági arányuk indokolna. Viszont már a 80as évek elején ismert volt (akkor még volt etnikai felmérés), hogy a bűnözés a cigányokkal azonos szociális szinten élő magyarok körében ugyanolyan arányú, mint a cigányoknál. Ergo, az hogy börtönökben több cigány van, arra nem az a magyarázat, hogy a cigánybűnözés, a cigányok hajlamosabbak a bűnözésre. Hanem az, hogy a cigány gyerekek közül sokkal nagyobb arányban vannak, akik mélyszegénységben nőnek fel, bármilyen perspektíva nélkül.
2013. jan. 4. 14:27
 37/77 A kérdező kommentje:

tetro, már csak egy kérdésem lenne, kifejezetten hozzád:

vajon a magyarbűnözés miért nem elterjedt fogalom???

2013. jan. 4. 14:34
 38/77 tetro ***** válasza:
34%
Mert csak kisebbségből lehet bűnbakot csinálni. A többség nem támogatna soha egy többséget kollektíven előítélő retorikát. Az hogy erről jelenleg ennyit hallani, annak egyetlen oka van. Néhány éve rájött egy hazai párt is, hogy ebből politikai tőkét lehet kovácsolni, amit valódi tőkére lehet váltani.
2013. jan. 4. 14:38
 39/77 anonim ***** válasza:
14%

"Ő tegyen ellene, hogy 8 millió ember ne nézze őt bűnözőnek valami miatt amiről nem tehet? Ugye viccelsz?"

Kinek kellene, nekünk? Amikor sokan mindennap a negatív dolgokat tapasztalják velük kapcsolatban?

2013. jan. 4. 14:39
 40/77 tetro ***** válasza:
44%
Szilvi barátnőmmel kapcsolatban semmilyen negatív dolgot nem tapasztaltál soha mégis ránézésre bűnözőnek tartanád. A nélkül hogy valaha találkoztatok volna. És olyan nincs ők tehetnek róla. Szilvi nem ők, hanem egy egyén. Arról hogy te mégis elítéled kettőtök közül, csak te tehetsz.
2013. jan. 4. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!