Ez volna a helyes út az IMF-el?
Akinek egy kis esze van tudhatja,hogy az IMF ahol megjelenik ott csak a szegénység következik.
A kölcsön visszafizethetetlen kamatokkal kell visszaadni és beleszólnak feltételként az ország törvényeibe,aminek már semmi köze a gazdasághoz.
Mivel a politikai pártok egymásra licitálnak,hogy kell vagy nem kell hitel,én azt mondom Népszavazás.
Igen népszavazás.Döntse el a nép akar-e hitelt.
Ha úgy dönt,hogy akar(amit nehezen hiszek),akkor nem lesz majd kit okolnia.
Így legyen ötösöm a lottón... :D
Na jól van, ez vicces volt egy kicsit, de hát ha semmit nem tudsz mondani, nincs mit erőltetni.
Vegyél egy makroökonómia könyvet, és akkor talán ragad rád valami.
Segítek: az oldalak 1-től mennek felfelé, és az a sok ismeretlen szó az magyarul van, ne angol szótárra keress rá amikor elakadsz, hanem az értelmezőre.
Szerintem kiderül hogy a reptoid zsidók miatt van az egész.
Ők alapították az IMF-et 192 tagállam vezetőit megszállva hogy a ezen primitív bolygó lakosait kifosszák különösen azt a jelentéktelen Duna által kettészelt országot a Kárpát-medence közepén.Szükségük van a termőföldünkre és a vizünkre ,mert ez a kettő a fő táplálékuk,amit papírhúszezresekkel fűszereznek.
Kérdező lehető legnagyobb jóindulattal mondom menjél el amíg méltóságod egy kicsiny morzsáját megőrizheted.
"Szerintem kiderül hogy a reptoid zsidók miatt van az egész. "
Szégyelld magad,te antiszemita!
Azt várhatod előző!
Nagyon jót írtál, csak az a baj, hogy ez a kérdezőt rohadtul nem érdekli.
"Kérdező, ha vannak ész érveid, akkor miért nem győzöd meg róla a többieket?"
Ha lennének... De nincsenek :)
... kétszer írtam legalább 5 oldalnyi szöveget ide, de mindkétszer kitöröltem, mert egyszerűen nincs hozzá kedvem, hogy napokon keresztül védeni kelljen a VÉLEMÉNYEMET a kommenthuszárokkal szemben...
Meghagyom az első gondolatot belőle, a többit meg gondolja mindenki hozzá:
Lassan oda fogunk jutni, hogy nemzeti konzultációban meg fogják kérdezni tőlünk, hogy:
"Egyetért-e azzal, hogy Magyarországon növekedjen az életszínvonal, teremtődjenek új munkahelyek és a fizetések reálértéke megközelítse az Európai Unió legfejlettebb 10 tagállamáét?"
Igen??? Akkor jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!