Még is, mit várnak a balibek a Jobbiktól, avassa mártírrá a baloldalt és hurrázzon a tüntetéseken? Veszítse el a szavazótáborát és menjen az elvei ellen, vagy ez ha van sapka, ha nincs esete? Mit vártok balosok, mi lenne szerintetek a helyes?
Senki nem akarta, hogy a jobbikosok kimenjenek a tüntetésre. A kurucinfós kommenteket olvasva látszik, hogy éppen a JOBBIKOSOKAT zavarta, hogy nem csináltak semmit.
Persze, a baloldalról is olvasni ilyen kritikákat, de csak elenyésző számban.
Olvasd el te is a kommenteket, és láthatod, hogy szó szerint(félig nyíltan) irigyek a jobbikosok, hogy most nem az övék az utca.
A Jobbik már régen bepucsíott a Fidesznek.
A parlamentben még néhányan harcolnak, de a többség már beállt a sorba.
(mit fogok én kapni ezért..)
Nem tudom mit kellene tennie, de azt nem vártam, hogy védelmezi Orbánt. Legalábbis elég furcsán jön ki. Talán szervezhetnének jobb oldali tüntetést a kormány ellen.
Nem tudom miből gondolod hogy a Jobbik védelmezi?
""doboszoli válasza:
A Jobbik már régen bepucsíott a Fidesznek.
A parlamentben még néhányan harcolnak, de a többség már beállt a sorba.
(mit fogok én kapni ezért..)
Még is mit kellene kapnod?
Persze nem a véleményed volt a kérdés, hanem hogy mit csinálnál a Jobbik helyében?
A tüntetéseken NEM a ballib van csak ott,és nem is ők szervezik. Sokkal több a civil szervezet.
A Jobbik nem akar szembemenni a kormánnyal, sem most,sem a parlamentben.
Nem érdekli őket az ország sorsa,a jogbiztonság,sajtószabadság,a rossz gazdálkodás. Csupán a szájuk jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!