Szerintetek is a Jobbik a legjobb magyar párt?
"Igen, mert a Tesco meg a többi multi adja a gdp 280%-át nem?
Ha ilyen hülyeségeket beveszel, h csak 5% akkor nyugodtan idegeskedjél a semmin, mi jót nevetünk rajtad."
Láthatod a magyar mezőgazdaság még is az uniós átlag dupláját foglalja le a GDP-ből.
A nincs kihasználva nem azt jelenti hogyha kihasználjuk nagyhatalom leszünk hanem növekszünk valamennyit.Viszont az adósságspirálból való kikecmergéshez a stabilitás megteremtéséhez édes kevés.
De azért látszik hogy a jobbikosok nem vitaképesek, ha még a az általuk preferált területek adataival sincsenek tisztában.
"Az hogy becsületes embernek néz ki az meg már milyen érv? "
Meglehetősen nyomós."
Szóval becsületesnek nem is kell lennie elég ha annak látszik ?
Jó tudni.
Én mondjuk támogatnám, hogy 4 évig hatalomra jusson. Ha jól csinálja, akkor nem bánjuk meg. Ha meg nem, akkor végre minden vérradikális nacionalista befogja a száját.
Ráadásul pont ezért nem lehet összehasonlítani, mert jelenleg az egyetlen szélsőséges párt a Jobbik. Ha szeretnél gyors nemzeti változást, akkor szavazz rá, nem kell erről többet tárgyalni.
Mondjuk én eléggé nemzeti beállítottságú vagyok, de némely hozzászólásuk teljesen romba dönti az elképzelésemet egy ideális pártról.
Nem muszáj ahhoz azonosulni a Jobbik nézeteivel, hogy lásd, a programjuk hasznos az ország számára.
A többiek már lejáratták magukat, szerintem megérdemelnek egy esélyt ők is, én rájuk fogok szavazni, legutóbb is rájuk szavaztam és nem bántam meg, szerintem jól képviselik az érdekeinket, nekünk, magyar embereknek.
Akkor mondok pár konkrétumot. Pl. a nagy EU ellenesség. Állandóan azzal a hazugsággal etetik az embereket, hogy milyen rosszul jártunk, hogy csak fizetünk, függünk, gyarmat vagyunk, és semmi hasznunk az egészből.
Demonstrációk videói szólnak arról, hogy senki nem kapott semmit az EU-tól. Nos, azért megjegyezném, hogy ez hazugság!
Rengeteg EU-támogatást kaptunk pl. autópályákra, stb. Nehezen tudom elhinni, hogy akik dühödten mondták a nagy kérdésre, hogy "ki kapott bármit is az EU-tól?" egyszer sem utaztak az M0-n, vagy élvezték Budapesten a kisebb dugókat, légszennyezettséget... és ez csak egy!
Persze rengeteg hátránnyal és kötöttséggel is jár, sok indokolatlan és valóban hazánk érdekeivel ellentétes rendeleteket is kötnek, de ebben az esetben nem az a megoldás hogy felrúgjuk a tárgyalóasztalt, hanem hogy tárgyalunk.
A Jobbik folyamatosan nyomja hogy ki kell lépni, de van-e hiteles hatástanulmánya arról, hogy mi lesz ha nem kapunk több támogatást, sőt! Rengeteget vissza is kellene fizetni?!
A Jobbik puszta nyerésével, még az első megszólalása előtt is olyan forint árfolyam zuhanás lenne, hogy abba belepusztul Magyarország gazdasága! Minden multi menekítené ki a vagyonát, és rengeteg munkahely szűnne meg egyik napról a másikra.
Persze lehet mondani, hogy hát eddig minden kormány rossz volt, adjunk a Jobbiknak egy esélyt, de ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy eddig már a vagyonom 99 százalékát elruletteztem a páros és páratlan számokra tétellel, most inkább a nullásra teszek. Ez a legszánalmasabb érv!
Társadalmi támogatottságuk 70 százalékát gyűlöletkeltésnek köszönhetik, a 28 százalékot az összetartozás illúziójának és nagy magyarkodásnak, és csupán a maradék 2 % az átgondolt politikájuknak.
Arra is kíváncsi lennék, hogy arra milyen hatástanulmány van, hogy ha a hőn vágyott elcsatolt területeket visszakapnánk, annak milyen gazdasági következményei lennének!
Rengeteg hangzatos ötletük van, hogy milyen adó ne legyen, de ott a kérdés, hogy van-e arra is válasz, hogy a rést mivel pótolják?
Ha kormányra kerülnének, minden rosszabb lenne, de megmagyaráznák, ahogy az eddigiek: az előző kormányok hibájával...
Nyerés esetén az is gond lenne, hogy ebben a gyenge gazdasági helyzetben egy még meredekebb lejtő már a "gazdasági pokol" harmadik bugyrába vinne.
A társadalmi megosztottság is iszonyatos lenne, amit a gazdasági csak halmozna, és mivel az emberek nem hinnének már sem a Fideszben, sem az MSZP-ben, sem a Jobbikban, az LMP pedig nem gerjeszt akar indulatokat gerjeszteni, így nem is érik el sokak ingerküszöbét. Pedig a jó döntéshez éppen hogy józan ész kell.
Elég logikus volt az érvelésem?
Megnéztem a videót, de nagyon megbántam!
Pl. a logikus magyarázat a hírek szerint: Azért kell a hídpénz/dugódíj, hogy megsarcolják az autósokat, és ezáltal tönkreverjék a tömegközlekedést!
Azért kap valaki hatalmas rendőri védelmet, mert vörös festékkel leönt egy szobrot, nem azért mert szélsőséges csapatok veszélyt jelentettek a testi épségére. (Mellesleg szerintem Magyarországon nem ő az első, aki vörös festéket öntött, vagy szobrokat rongált meg. Azoknál is így felháborodott a jobbik?! Valóban van kettős mérce - ebben igazuk van. Míg más szemében a szálkát is, sajátjukban a gerendát sem!
Ezzel együtt nem tartom jónak a szobor leöntést éppen úgy mint annak, mint erősen megosztó személyiségnek közterületen való kiállítását sem.
A megfelelő híradás ismérvei: fontos témaválasztás; igazságon alapulnak; tényeket közölnek minősítés nélkül, a következtetést sugalmazás nélkül ráhagyják a nézőre; elfogulatlan...
Ezekből egyik sem valósult meg. Blognak elmenne, de akkor ne mondják, hogy hírek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!