Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek is a Jobbik a...

Szerintetek is a Jobbik a legjobb magyar párt?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=fHPWc_Q_Bww&feature=player_em.. megnéztem ezt a videót és még egy párat és nekem az jön le hogy ezek tényleg értelmes megoldásokkal állnának elő, csak a Fidesz félresöpri. Szerintem többé nem szavazok a Fideszre.

2012. jún. 23. 08:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
20%
Természetesen. Egyedül a Jobbik képes kiemelkedő gazdaságpolitikájával felszámolni a munkanélküliséget a mezőgazdaság és a feldolgozóipar újraindításával, valamint a megfelelő piac feltételeinek megteremtésével.
2012. jún. 23. 09:24
 12/41 anonim ***** válasza:
58%
Az a baj, hogy ha nincs jó gazdaságpolitikájuk, ha az meg lenne és nem zsidóznának akkor már nyernének is, ők legalább nem azt csinálnák, hogy biztos csak azért rabolt a cigány mert nincs pénze, hanem ők akkor jól megbüntetnék.
2012. jún. 23. 09:27
 13/41 anonim ***** válasza:
72%

Nem, de baromira unom, hogy 12 éves kisfiúk naponta ajnározzák a jobbikot, meg reklámozzák a turbómagyarok, mintha ezzel bármit is elérnének.

Annyit mondok, hogy közel sincs annyi mozgástere a kormánynak, mint amennyit a jobbik igérget, és ha hatalomra kerülnének, és választhatnának, hogy aládolgoznak az EUnak a többmilliárds eurós támogatásért, akkor nem haboznának. Csoda, hogy még (30 alatt mondjuk, mert újszülöttnek minden vicc új) elhiszi valaki amit egy ellenzékből ígérget egy párt.

2012. jún. 23. 09:30
 14/41 anonim ***** válasza:
19%

"Vona Gábor személyében agy igaz magyar férfit látok aki LÁTHATÓAN ŐSZINTÉN beszél, és hisz abban amit el akar érni"

Ez valóban így van és ez nem is csak Vona Gáborra, hanem valamennyi jobbikos képviselőre igaz, és eléggé szembetűnő az is, hogy kizárólag ők azok akik tesznek is valamit a magyar lakosságért, s nem csak beszélnek róla. Kormányra kerülésük esetén hazánk újra Európa egyik vezető gazdasági hatalmává válna rövid időn belül és ez a környező országoknak, valamint az Eunak nem érdeke, hiszen silány áruik számára rendkívül jó felvevőpiacot biztosítunk mindaddig míg az emberek nem jutnak hozzá a lényegesen alacsonyabb árú és kifogástalan minőségű magyar termékekhez. Ám ez a Kánaán a hazai termelés beindításával számukra azonnal megszűnne, így mindent meg is tesznek a Jobbik nemzetközi lejáratásáért is.

2012. jún. 23. 09:30
 15/41 anonim ***** válasza:
16%
Dániel Pétert meg ellőszőr küldeném a bitófára!
2012. jún. 23. 09:34
 16/41 anonim ***** válasza:
77%

Engem azért baromira érdekelnének a csodás "megoldásaik" mert eddig egyet se hallottam.

A telefonadó át-nem hárítást, amit a kérdező említett, mégis hogyan oldják meg? Törvényileg kikötik, hogy a szolgáltatók nem emelhetnek árat? Mostantól fix áron kéne működnie minden szolgáltatónak? Máskülönben meg bármilyen adót vetnek ki rájuk, azt bizony beleépítik a vevők költségeibe, ez elkerülhetetlen (mivel profitot akarnak szerezni, nem jótékonysági egyletek).

Egyszer már volt egy társulat, aki ilyen, mindent fixen kikötünk ideával próbálkozott: MSZMP-nek hívták, és Magyarország legsötétebb korszakát hozta el.

De persze biztosan én vagyok a hülye, és a Jobbik el tudja érni, hogy a szolgáltatók továbbra is szabadon, a kapitalista piacnak megfelelően változtassanak árat, viszont az adó hatására mégse emeljenek árakat... Csak éppen ezt elképzelni nem tudom, de érdekelnének a megoldások.

Sőt, úgy általában valaki előtárhatná, hogy a Jobbik mit TENNE. Azt pontosan tudom, hogy mit nem tenne (semmit sem tenne, amit az eddigi politikai hatalmak). De azt hogy mit, és MIBŐL, arról nem szól a fáma, valamiért...

2012. jún. 23. 09:38
 17/41 anonim ***** válasza:
2%

"A telefonadó át-nem hárítást, amit a kérdező említett, mégis hogyan oldják meg?"

Sehogy. Magát az adót törölnék el. De ha erre sem jöttél rá magadtól akkor nagyon ostoba vagy.

2012. jún. 23. 09:45
 18/41 anonim ***** válasza:
8%
Ennyi amúgy, de sajnos ilyen pihentagyúakkal van kirakat az ország mint Bucher.
2012. jún. 23. 09:48
 19/41 anonim ***** válasza:
80%

A legrosszabb magyar párt.

Ellenzékből mindenki értelmes megoldásokkal jön amit félresöpör a gané kormány ,aztán ha kormányra kerülnek hirtelen elfelejtik ezeket a gondolatokat.

Az hogy becsületes embernek néz ki az meg már milyen érv?

Minden pártból össze lehet szedni ilyeneket.

A gazdaságpolitikája nettó marhaság ,mert kizárólag a mezőgazdaságra és a feldolgozóiparra hajaz ami feltuningolva is 5%-át adja ki az éves GDP-nek és körülbelül a lakosok egyhuszadát foglalkoztatja.

A keletre nyitás .A Jobbiknál ez annyit jelent exportáljuk a szabolcsi almát az oroszoknak.Bár az nem jut eszükbe ha itt magyar földön nem tudják megfizetni majd a nálunk jóval szegényebb orosz állampolgár majd megfogja.

Meg néha a nagy sláger hogy Kína hozza be az általuk gyűlölt külföldi tőkét ,mert a sárga tőke egyenlőként kezel minket magas fizetést kapnak a dolgozóink és kifizeti rendesen a túlórapénzt és nagyon jó munkakörülményeket biztosít,ellentétben a kizsákmányoló mocskos nyugattal.

KKV-k fellendítése is annyiból áll hogy adókat csökkent a multikat kőkeményen megadóztatja amiből őket támogatja valahogy ,aztán vagy legyőzik a multikat vagy nem.

De ezeket meg a program többi részét már kielemeztem én meg még sokan mások is a GYK-n de a naponta három jobbik az istekirálycsászár kérdésbe nem fogja senki sem bepötyögni újra és újra.

2012. jún. 23. 09:48
 20/41 anonim ***** válasza:
27%

"Az hogy becsületes embernek néz ki az meg már milyen érv? "

Meglehetősen nyomós.

2012. jún. 23. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!