Jobbik, Fidesz, Mszp, Lmp Vajon melyik? Melyik fog tudni 1 olyan kormányzást mutatni ami hasznos?
Fidesz?Tapasztaljuk...
Mszp?Tapasztaltuk...
Jobbik?Nem akarjuk tapasztalni...
LMP? Ez valami vicc?
Én mondom kellene 1 új de normális párt.De egy olyan ami nem poszt-kommunistákból meg jobbikhoz hasonló figurákból és túlliberálisokból áll.Mert a liberalizmus jó de csak egy bizonyos szintig.
Egyik sem.
Egyik pártra sem lehetne rábízni egy ország vezetését.
Jobbik, FIDESZ, MSZP ők azok akik között elfog dőlni minden esetre szerintem most Jobbik kell de csak egy vélemény tényleg kéne egy új normális párt ami nem "löveti ki a tüntetők szemét/ nem folyt meg a megszorításokkal/ nem akarja le igázni európát.
Ez csak egy vélemény.
A Jobbik szavazók a jobbikot várják befutónak csak nem tudjuk miért?
A közvéleménykutatások bebizonyították hogy az emberek jó része több olyan liberális elvet vall ami a jobbikkal nem összeegyeztethető!
Azt nem is említve hogy az EU-ból legtöbben nem akarnak kilépni és a kölföldi cégeket sem akarják elzavarni, sem polgárháborút a cigányokkal, netán hogy mindenkit kivizsgáljanak hogy kiben van "zsidó-gén"!!
Ha a MIÉP elbukott akkor miért épp a Jobbik szerezne 50% fölött?
Az mszp és a fidesz teljesen lejáratódott de a fidesz-mszp pofozkodás miatt a szavazók egy része automatikusan átszavaz a másik oldalra ha az egyik bénázik...
Ami nekem számítana azok a szakemberek vagy akikben legalább részben tudok hinni hogy TUDJÁK irányítani az országot! na itt bukik el az LMP és a Jobbik!
Egyszerűen nem hiszek benne hogy a politzáláson kívül valódi gazdasági változást tudnának hozni(mint említettem a zavarjuk ki a külföldieket NEM gazdasági program hanem hül.eség!!)
Én ezért várnám Bajnait!
Sikerült rövid ideig tartó elnöksége alatt kicsit helyre ráznia a gazdaságot ami jó ideig hajtotta a motort a válság ellenére! És még az IMF pénz többségét is meghagyta a fidesznek(az MNB pénzen kívüli rész vagy 70-80%-át) akik a 3000 milliárdos nyugdíjvagyonnal is recesszióba tudták fordítani a gazdaságot ami szinte gazdasági csoda!! Úgy hogy az adósságunk nem csökkent!!
Szóval remélem Bajnai és Oszkó visszajön KÜLÖN(!!) mert a mostani pártokra nem szívesen szavaznék!
Mind zsidó párt, szóval egyik se.
Magyar Főnix Mozgalom!
Jobbikra soha!
Zsidózást nem akarok, összeesküvéselméleteket a világ elfoglalására szintén! Pláne "harcot" ezek ellen!
Cigánykérdést meg kéne már oldani mert szörnyű de ha a jobbik teszi azt lehet hogy jobban megbánnánk mintha semmi nem történne(pedig rokonaim keleti részben laknak).
És attól hogy zavar, még nem gondolom hogy gettóba kéne őket zárni...
Mszp-re minek? 8 év nem volt elég?
Fideszre minek? Tőlük tényleg több volt ez a 2 év mint az mszp 8 éve! Még azt is elcseszték ami jó volt. Viszont bebetonozták magukat 10 évre hogy utólag se lehessen számon kérni őket de mindenhonnan lenyúlhassák a nagy pénzt! Ennyihez értenek! A hatalmuk kiterjesztéséhez!
Bajnai nem lenne rossz de a fentiekre nem szívesen szavaznék szóval nem tudom hova állna...
Majd meglátjuk addig ki mit változtat.
Bár a nagy lőzungoknak uccsó évben megint nem szabad hinni...
A jobbikra semmiképpen.Túlságosan muszlim barát.Én senki sem szeretné hogyha 1 doboz sörért 30 percnyi korbácsütést kapna.Vagy igen?
Na meg a jobbik olyan elveket vall amik az emberi jogokat semmibe veszik és eltiporják.A cigány gondot lehet kezelné a maga módján de hogy helyre tenné a gazdaságot azt erősen kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!