Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik, Fidesz, Mszp, Lmp...

Jobbik, Fidesz, Mszp, Lmp Vajon melyik? Melyik fog tudni 1 olyan kormányzást mutatni ami hasznos?

Figyelt kérdés
De ezek közül 1-ik feloszlott 1-ik már kormányzott és elk**ták.A többi meg olyan rossz hogy meg sem szavaznák őket szóval én maradok középen aki velem 1-et ért az jön 1 igennel!

2012. jún. 6. 21:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én a Jobbikra szavazok. Azért teszem ezt, mert a pártban található egy olyan érték, aminek mindenhol fontosnak kéne lennie egy ország irányításánál, ez a hazaszeretet. Ez az a párt, mely állandóan hangoztatja a magyar értékeket, ápolják a hagyományokat.

A Jobbik az egyetlen párt a parlamentben, mely felszólal a magyar emberek védelme érdekében. Olyan témákat feszegetnek, mely a többi pártot egyáltalán nem érdekel, mint pl. cigánybűnözés. És miért rasszista a Jobbik? Mert látja, hogy a becsületesen dolgozó magyar embert nap mint nap rettegésben tartja az ingyenélő élősködő asszimilálódni képtelen cigányok? Vagy mert nem akar benyalni Izraelnek és USA-nak? Nem akar fizetni évente több milliárdot kárpótlásként egy olyan kisebbségnek, akinek állítólagos népirtásához a mai generációnak semmi köze sincsen? Azért rasszista, mert nyíltan ki meri mondani az igazságot? Különben is, a Jobbik is számtalanszor megmondta, hogy nem készülnek senkit sem kiirtani. Például Ők maguk nyilatkozták, hogy baráti jobbot nyújtanak a becsületesen dolgozó cigányoknak.

A politikájuk pedig valóban Kelet felé húzza őket, egyrészt mert Oroszország, Törökország is jelentős piaci erő, másrészt a keleti népek egy része a rokonaink.

2012. jún. 17. 00:38
 22/25 anonim ***** válasza:
Már megfigyeltem nem csak itt, máshol is, nagyon félnek a jobbiktól. Nem tudom ki veszi komolyan azokat a híreket, hogy ha a jobbik lesz akkor a zsidókat és cigányokat kiirtják, gettósítják, erre esélye se lenne, mert azonnal közbeavatkoznának. A fidesz, mszp már bizonyított, a jobbiknak is adni kell egy esélyt.
2012. jún. 19. 21:28
 23/25 anonim ***** válasza:

"Nem tudom ki veszi komolyan azokat a híreket, hogy ha a jobbik lesz akkor a zsidókat és cigányokat kiirtják, gettósítják, erre esélye se lenne, mert azonnal közbeavatkoznának"

Most már valaki írja le PONTOSAN hogy a jobbik hogyan oldaná meg a "cigánykérdést"!

Csak mert hangfelvételt hallottunk amin a polgárháborút vetették föl, azt is ahol a régi, agresszív csendőrség visszahozásával(akik vertek mindenkit) csinálnának rendet, és hallottuk a gettósítást is!

Most had ne játszuk el a szokásos jobbikos játékot ahol a jobbikos csodálkozik hogy ő aztán semmit nem hallott ezekről és soha nem is tudta hogy mondjuk a miskolci képviselőjük ilyeneket mondott, stb...

Ja és a "gyerekeket vegyük ki a közegből és tegyük bentlakásos iskolákba" dolgot se hozzátok fel mert azt meg már fél éve hangoztatom itt a GYK-n és azóta jobbikos képviselőtől nem hallottam visszaidézve csak valaki egyszer az én kérdésfelvetésemet linkelte be mint "jobbikos felvetést"... :)))

Szóval akkor konkrétan ha az eddigi jobbikos megnyilvánulások nem igazak akkor mi a valóság és a pontos megoldási javaslat???

2012. jún. 19. 22:15
 24/25 anonim ***** válasza:

"Nem tudom ki veszi komolyan azokat a híreket, hogy ha a jobbik lesz akkor a zsidókat és cigányokat kiirtják, gettósítják, erre esélye se lenne, mert azonnal közbeavatkoznának"

ja és a 100 éves zsidó vérvád és a zsidó gén kiszűrését és génvizsgálatot szorgalmazó jobbikos sem utal semmilyen szélsőségre a jobbik kapcsán gondolom...

Vagy a jobbikosok komolyan nem tudják hogy mit csinálnak és mondanak a politikusaik????

2012. jún. 19. 22:17
 25/25 anonim válasza:
Ho.Szü.B.L.E.K.Sz. a politikai èlet legértelmesebb szövetsége!!!
2012. nov. 5. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!