Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik, Fidesz, Mszp, Lmp...

Jobbik, Fidesz, Mszp, Lmp Vajon melyik? Melyik fog tudni 1 olyan kormányzást mutatni ami hasznos?

Figyelt kérdés
De ezek közül 1-ik feloszlott 1-ik már kormányzott és elk**ták.A többi meg olyan rossz hogy meg sem szavaznák őket szóval én maradok középen aki velem 1-et ért az jön 1 igennel!

2012. jún. 6. 21:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Bajnait is Gyurcsány vezette, bár tény és való, hogy nem volt ekkora ****-ban az ország.
2012. jún. 7. 06:55
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Zoli te nagyon vak vagy kibeszél itt polgárháborúról, ségek ki kergetéséről?
2012. jún. 7. 07:44
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
8-as az rasszista, hogy ha a zsidókat elítélik, de az nem, hogy te meg a muszlimokat, na, hogy is van ez?
2012. jún. 7. 07:48
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

kpetike0702:

Én csak olyat írtam amit Jobbikosok mondtak vagy csináltak!

Bár már néha rosszabnak tartom őket mint a többi pártot mert ha megkérdezed hogy mi a hivatalos véleményük a zsidókról vagy cigányokról akkor úgy általánosságban minden szépet és jót mondanak hogy ők csak rendet akarnak de semmi bajuk alapvetően velük...

Aztán jönnek a zsidó vérvéddal(hogy kultikus szertartáson áldoztak fel egy lányt vagy 100 éve???) meg a zsidó-gén vizsgálatával és ha rákérdeznek akkor itt is csak maszatolnak!!

Mindenki tudja hogy mit akarnak de megjátszák magukat hogy mekkora korrekt, törvénytisztelő állampolgárok!

Ami viszont a legjobban jellemzi őket az a zavargások! Most is a csendőrség mellett vannak és hogy az keményen odacsaphasson, elverhessen valakiket hogy rend legyen! Ugyanakkor ők vannak legjobban felháborodva hogy demokráciában hogy bánthatták őket a rendőrök! Ilyen szöveget klasszikusan a robbantgató arabok mondanak akik kinyírnak csomó gyereket de ha elkapják őket akkor a jogaikat követelik!!!!

Nem bírom az LMP-t de ők legalább egy dologban hisznek de ott megalkuvás nélkül! Mindegy hogy jobbikos vagy cigány de legalább egyazon mércével mérnek! Magyarán náluk pontosan tudom az előnyt-hátrányt mert nyiltak a kártyáik hogy miben hisznek!

A jobbik meg keményen rejtegeti és hazudik...

2012. jún. 7. 07:57
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem minden muszlim rossz.Ott vannak a törökök akik azért felvilágosultabbak.Atatürk átalakította az országot.Nem járnak lepedőben a nők sem , nincs a férfiaknak 10 felesége , meg a nők nem annyira alsóbb rangúak , alkoholt is ihatnak.Ők jobban képesek beilleszkedni az európai kultúrába.Viszont vannak olyan muzulmánok akik nem akarnak beilleszkedni , az ő országukban megkorbácsolják az embert ha alkoholt iszik meg megkövezik a nőket ha más férfire néznek.Szóval ezek a muzulmánok igen is rosszak.
2012. jún. 7. 08:44
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Egyik sem. Mindegyik baloldali, komcsi párt valójában, csak a hülyeségben és a demagógiában előzgetik egymást.
2012. jún. 7. 09:12
 17/25 anonim ***** válasza:
49%

Látom beindultak az indulatos párt szavazók. Én a Jobbikra szavazok mindaddig, amíg kudarcot nem vallanak a szememben. Ha meg kudarcot vallanak, akkor többet nem szavazok.

Amúgy én a politikába vetett hitemet már rég elvesztettem, ennek az országnak már nem lesz jó belátható időn belül. A kérdés inkább az, hogy mennyire lesz rossz.

2012. jún. 7. 09:30
 18/25 anonim ***** válasza:

Jobbik!!!

Hát aki azt irja,hogy nem akarjuk tapasztalni,annak csaka zt irom,és azt kérdezem is egyben,hogy akkor azt megakarta tapasztalni,hogy szétlopták az országot,és eladtak mindent. Ilyen emberböl nemkérünk

2012. jún. 7. 13:59
 19/25 anonim válasza:

Egyik sem fog felmutatni semmit, a magyar kormány már csak pénzre játszik, eladnak a magyar földről mindent ami a miénk volt az már minden a az EU-é!!

Arra hajtanak,hogy nekik minél több legyen és még a szegény kis magyar hangyáktól meg elvegyenek mindent, gürizünk szaros 80 ezerért, oszt éppen elég egyik hónapról a másikra!

Dögöljön meg az összes képviselő, meg az egész kormány, a parlamentbe égnének bele!

Mit vártok a a magyar kormánytól???! A többi ország meg állam, meg eszik szarostul belestül, Magyarországot! Majd eljön az idő, hogy el is fog tűnni a térképről is!

Ez a véleményem!

IGEN! Pfhh... nevetséges!!!

2012. jún. 7. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:
És mi van a 4k-val?Alkudoznak az lmp-vel,még lehet belőlük valami ha összevakarják magukat,csak még nagyon gyerekcipőben járnak.
2012. jún. 9. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!