Jobbik, Fidesz, Mszp, Lmp Vajon melyik? Melyik fog tudni 1 olyan kormányzást mutatni ami hasznos?
kpetike0702:
Én csak olyat írtam amit Jobbikosok mondtak vagy csináltak!
Bár már néha rosszabnak tartom őket mint a többi pártot mert ha megkérdezed hogy mi a hivatalos véleményük a zsidókról vagy cigányokról akkor úgy általánosságban minden szépet és jót mondanak hogy ők csak rendet akarnak de semmi bajuk alapvetően velük...
Aztán jönnek a zsidó vérvéddal(hogy kultikus szertartáson áldoztak fel egy lányt vagy 100 éve???) meg a zsidó-gén vizsgálatával és ha rákérdeznek akkor itt is csak maszatolnak!!
Mindenki tudja hogy mit akarnak de megjátszák magukat hogy mekkora korrekt, törvénytisztelő állampolgárok!
Ami viszont a legjobban jellemzi őket az a zavargások! Most is a csendőrség mellett vannak és hogy az keményen odacsaphasson, elverhessen valakiket hogy rend legyen! Ugyanakkor ők vannak legjobban felháborodva hogy demokráciában hogy bánthatták őket a rendőrök! Ilyen szöveget klasszikusan a robbantgató arabok mondanak akik kinyírnak csomó gyereket de ha elkapják őket akkor a jogaikat követelik!!!!
Nem bírom az LMP-t de ők legalább egy dologban hisznek de ott megalkuvás nélkül! Mindegy hogy jobbikos vagy cigány de legalább egyazon mércével mérnek! Magyarán náluk pontosan tudom az előnyt-hátrányt mert nyiltak a kártyáik hogy miben hisznek!
A jobbik meg keményen rejtegeti és hazudik...
Látom beindultak az indulatos párt szavazók. Én a Jobbikra szavazok mindaddig, amíg kudarcot nem vallanak a szememben. Ha meg kudarcot vallanak, akkor többet nem szavazok.
Amúgy én a politikába vetett hitemet már rég elvesztettem, ennek az országnak már nem lesz jó belátható időn belül. A kérdés inkább az, hogy mennyire lesz rossz.
Jobbik!!!
Hát aki azt irja,hogy nem akarjuk tapasztalni,annak csaka zt irom,és azt kérdezem is egyben,hogy akkor azt megakarta tapasztalni,hogy szétlopták az országot,és eladtak mindent. Ilyen emberböl nemkérünk
Egyik sem fog felmutatni semmit, a magyar kormány már csak pénzre játszik, eladnak a magyar földről mindent ami a miénk volt az már minden a az EU-é!!
Arra hajtanak,hogy nekik minél több legyen és még a szegény kis magyar hangyáktól meg elvegyenek mindent, gürizünk szaros 80 ezerért, oszt éppen elég egyik hónapról a másikra!
Dögöljön meg az összes képviselő, meg az egész kormány, a parlamentbe égnének bele!
Mit vártok a a magyar kormánytól???! A többi ország meg állam, meg eszik szarostul belestül, Magyarországot! Majd eljön az idő, hogy el is fog tűnni a térképről is!
Ez a véleményem!
IGEN! Pfhh... nevetséges!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!