Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek is a Jobbik a...

Szerintetek is a Jobbik a legjobb magyar párt?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=fHPWc_Q_Bww&feature=player_em.. megnéztem ezt a videót és még egy párat és nekem az jön le hogy ezek tényleg értelmes megoldásokkal állnának elő, csak a Fidesz félresöpri. Szerintem többé nem szavazok a Fideszre.

2012. jún. 23. 08:27
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
67%
A jobbik magyarellenes párt.
2012. jún. 23. 08:50
 2/41 anonim ***** válasza:
75%
Még rosszabb,mint a Fidesz. Gyorsabban tenné tönkre az országot,mint eddig bármelyik párt.
2012. jún. 23. 08:58
 3/41 anonim ***** válasza:
67%
Ha a jobbik hatalomra kerülne, ő ártana legtöbbet a magyarságnak.
2012. jún. 23. 08:58
 4/41 anonim ***** válasza:
28%
szerintem a jobbik az egyetlen párt amely figyelembe veszi az átlag magyar ember érdekeit
2012. jún. 23. 09:00
 5/41 A kérdező kommentje:
Ne a levegőbe beszéljetek, konkrét példával támasszátok alá az érveiteket, mert nekem pont az ellenkezője jön le minden egyes felszólalásukból, Vona Gábor személyében agy igaz magyar férfit látok aki LÁTHATÓAN ŐSZINTÉN beszél, és hisz abban amit el akar érni, a Fidesz meg tutyi mutyizik.
2012. jún. 23. 09:02
 6/41 anonim ***** válasza:
74%

megnéztem most, ebben a videoban én nem láttam megoldást, csak h ezt se, azt se...

populistább mint a fidesz

2012. jún. 23. 09:03
 7/41 anonim ***** válasza:
76%
A Jobbiknak van igazságérzete, ez a javukra válhat, csak sokszor átesnek a ló túloldalára.
2012. jún. 23. 09:04
 8/41 A kérdező kommentje:
nem csak konkrétan erre a videóra gondolok, de ebben például elmondják hogy szerintük szabályt, törvényt, kellene létrehozni arra hogy a telefon szolgáltató cégek ne háríthassák at az adót a fogyasztókra, de amíg a Fidesz nem ad helyet a javslatnak addig semmit nem érnek mert a Fidesznél van a 2/3!
2012. jún. 23. 09:09
 9/41 anonim ***** válasza:
74%
Üres, populista ötletek.
2012. jún. 23. 09:12
 10/41 anonim ***** válasza:
46%

A szokásos demagóg szöveg, h hamarabb tenné tönkre az országot meg mert populista.

Bár a populista most lett divat, gondolom valaki elejtette és azóta ezt fújják, közben meg azt se tudják mit jelent, mert akkor nem mondanák.

Mindjárt jön a gazdasági programjuk rgy vicc című sztori, persze ha az ember jelzi, h kész egy vitára mivel évek óta benne van a dologban akkor messzire eltűnik mindenki:D

2012. jún. 23. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!