Szerintetek is a Jobbik a legjobb magyar párt?
Igen, mert a Tesco meg a többi multi adja a gdp 280%-át nem?
Ha ilyen hülyeségeket beveszel, h csak 5% akkor nyugodtan idegeskedjél a semmin, mi jót nevetünk rajtad.
"Nem, de baromira unom, hogy 12 éves kisfiúk naponta ajnározzák a jobbikot, meg reklámozzák a turbómagyarok, mintha ezzel bármit is elérnének"
Először is nagyon nem 12 éves vagyok. Ja és hogy te ezt baromira unod? Ne haragudj de ki kért meg hogy válaszolj? Ha jól emlékszem senki... Akkor köszi hogy benéztél, VISZONTLÁTÁSRA!
"De ezeket meg a program többi részét már kielemeztem én meg még sokan mások is a GYK-n de a naponta három jobbik az istekirálycsászár kérdésbe nem fogja senki sem bepötyögni újra és újra."
Ez való igaz, viszont egyikőtök sem volt képes megcáfolni a gazdasági program sikerességét, mindegyikőtök olyan érveket képes csak felhozni, melyről önmaga is tudja, hogy teljesen értelmetlen, sőt akadnak még olyan Jobbik - program cáfolók is akik érveit jobban átgondolva kiderül inkább érveltek önmaguk, mint a Jobbik ellen, csak fel sem fogják a saját gondolatmenetük. Gyakran emlegetnek olyan, gazdasági szempontból rendkívül pozitív dolgokat negatív előjellel, melyek egyébként javulást hoznának az ő a teljes magyar lakosság életében, tehát ezek az emberek inkább még maguk alatt is kivágnák a fát, mintsem, elviseljék, hogy egyszer végre a magyarság kormányoz saját hazájában.
"Nem!!A legjobb magyar párt a FIDESZ!!!!!!"
Neked maradéktalanul igazad van, zsidó szemszögből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!