Szerintetek miben hazudik a Jobbik? Nekem eddig egy dolog jutott eszembe. (bővebben->)
Jobbikosként úgy látom, ez a párt is szokott csúsztatni, és engem ez már néha fáraszt. Persze a komcsikhoz meg a fityeszhez képest semmiség, de azért akkor is.
Szerintem a kuruchoz tuti közük van, nem is kicsit. Mindig mondják, hogy a barikád, meg a jobbik.hu a hivatalos szócsövük, de cenzúrázatlan igazságok akkor is a kurucon keresztül jönnek. A kurucon megállj nélkül lehet zsidózni mindenkit, meg Hitler szülinapot ünnepelni.
E miatt úgy érzem, ez a párt is kicsit kétszínű tud lenni. Mondjuk még így is úgy vagyok, hogy vagy ők, vagy senki, ha szavaznom kell.
Tegyük fel, hogy közük van a kuruchoz.
Szerinted miért vallanák be egy olyan honlap irányítását, amit üldöz a rendőrség, és már amerikában is kilincseltek miatta, hogy szüntessék be. (usa-ban van a szerver)
Pont így lenne a legnagyobb pofon a sok ajvékolónak, hogy a pofájukba tagadják, közben meg nagyon is közük van hozzá.
Ez nem hazugság. aki érti a Jobbikot, az nem tekinti ezt hazugságnak, hanem a szükséges módot ahhoz, hogy az igazság napfényre kerüljön.
Nem lehetsz valami okos, ha nem tudsz felsőbbrendű összefüggésekben gondolkodni...
Puff, ott a zsidózás :D
Egyébként szerintem a legfőbb hazugságuk az, hogy ők jobbak és erkölcsösebbek, mint a többi párt. Holott pont ugyanolyanok. Ugyanúgy nem csinálnak semmit, mint pl. az lmp, kivéve hogy a szájukat jártatják és a parlamentben időnként hatásvadász jeleneteket csinálnak. Ugyanúgy felveszik a pénzt, élnek a mentelmi jogukkal, hazudnak, stb., mint a többi párt. Csak épp nem ismerik be, sőt erősen tagadják.
Ők hoznák el az igazi szólásszabadságot. Persze úgy hogy tv-székházakat rombolnának le.
Antikommunistának vallják magukat, de közben egy főkommunista exmszmp-s (Nyikos) a pénzügyminiszter jelöltjük.
" A kurucon megállj nélkül lehet zsidózni mindenkit, meg Hitler szülinapot ünnepelni. "
Bárhun máshun is lehet gyermekem. Tehát ez nem igazojja, hogy bármi közük lenne hozzája.
" Mire (újra) felépítjük a gyárakat, (újra) elindítjuk a termelést, az nem egyik napról a másikra történne. Na ez az idő pont elég lenne az éhenhalásra. Annak is, akinek a mostani időszak nem erről szól."
Hazudol gyerekem megen! Létező bútorgyáram van indítható állapotba. Alapanyagkészlet raktáron. És tudod mijagáz a hozzáugatásodba? Hogy evvel nem is egyedül vagyok így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!