Szerintetek miben hazudik a Jobbik? Nekem eddig egy dolog jutott eszembe. (bővebben->)
Jobbikosként úgy látom, ez a párt is szokott csúsztatni, és engem ez már néha fáraszt. Persze a komcsikhoz meg a fityeszhez képest semmiség, de azért akkor is.
Szerintem a kuruchoz tuti közük van, nem is kicsit. Mindig mondják, hogy a barikád, meg a jobbik.hu a hivatalos szócsövük, de cenzúrázatlan igazságok akkor is a kurucon keresztül jönnek. A kurucon megállj nélkül lehet zsidózni mindenkit, meg Hitler szülinapot ünnepelni.
E miatt úgy érzem, ez a párt is kicsit kétszínű tud lenni. Mondjuk még így is úgy vagyok, hogy vagy ők, vagy senki, ha szavaznom kell.
"Nem lehetsz valami okos, ha nem tudsz felsőbbrendű összefüggésekben gondolkodni..."
Ebbe monnyuk igazad van. De én hijába okítom űköt. Ezek mán ostobák marannak.
"Abban, hogy jobboldali párt. A programjuk erősen kommunista. De persze nem lehet kommunista pártként indulni, úgyhogy marad a jobboldaliság."
Evvel is tökéletesen egyetértek, viszont a kommunizmus csak jó. Tehát minden magyar ember érdekje a Jobbik kormány.
"Egyébként szerintem a legfőbb hazugságuk az, hogy ők jobbak és erkölcsösebbek, mint a többi párt."
Ez monnyuk rühesském, az élet lazán csuklóbul cáfojja. De erőköggyél nyugottan. P
"Létező bútorgyáram van indítható állapotba. Alapanyagkészlet raktáron."
Jah persze :))))
A rendkívüli helyesírásodból csak a "hüje" nem jön rá hogy tanulatlan vagy :)
Aki csak egy paraszthajszálnyit ért a gazdasághoz/cégekhez az tudja hogy nincsen olyan hogy "van egy gyáram tele alapanyaggal, indulásra készen" :)))
Ilyet egy tanulatlan ember mond nem egy "gyártulajdonos"!
Szerintem be kéne fejezni a "gyáram vun écs éttelmicségi vagyok oszt visszem a jubbik jó híret" tipusú embereket!
Nah az ilyenek szerintem egymaguk képesek 100 másik embert eltántorítani a jobbiktól!
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok jobbikos és nem értek velük egyet...
Az emberek az elmúlt 6 ezer évben nem jöttek rá arra, hogy a politika nem azért van, hogy az érdekeiket képviselje.
Egyéni hatalmi érdekeket képvisel, és a társadalom kontrolljára hozták létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!