Van olyan dolog, amiben a Fidesz és a Jobbik egyetérthet, vagy Fidesz-MSZP szerű kölcsönös helyzet fog kialakulni?
Jól mondta Vona Gábor...
Attól erősödik a jobbik, ha ütik őket :) És milyen igaza van! Ezz bizonyítja az is, hogy legalább annyian voltak a tegnapi rendezvényükön, mint a fideszén.
Egyszerűen sem a fidesz, sem pedig az mszp nem tud mit kezdeni velük. Be vannak tojva, tudják hogy nemsokára saját magukat kell majd odabent eltartani... és még Orbán mondja, hogy üzeni az mszp-nek, hogy lehet csomagolni? :D
Ezen akkorát derültem.
Szerintem Orbán lassan együtt kezdhet el csomagolni az mszp-vel, csak csíkos pizsit nehogy elfelejtsen betenni :)
Ejh, senki sem emlékszik 98-2002-re? Majd szépen megkeresik azt a három embert a jobbik képviselői között, akikkel együtt lehet működni,
Jah! Olvastam én is az index en, hogy az LMP talán!
A Fidesszel? És ha borul a bili akkor ki is számolta magát?
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:18
Hazug vagy!A Jobbik nem olyan sz@rhaziakbol tevodik ossze mint az mszp vagya Fidesz.Efelol semmi ketsegem.
69
Köszönöm, hogy újfent példáját adtad annak, hogy teljes joggal tartom hülyének a jobbikosok 90 százalékát. Most lehazugoztál azért, mert leírtam, szerintem mi lesz?:) Nagyokat fogsz te nézni, öcsi. Tudod, könnyű úgy a nemzeti radikálist játszani, hogy esélyes sincs pénzhez jutni, de a parlament a jobbiknál némileg fanatikusabb embereket is meggyengített már:)
69
Köszönöm, hogy újfent példáját adtad annak, hogy teljes joggal tartom hülyének a jobbikosok 90 százalékát. Most lehazugoztál azért, mert leírtam, szerintem mi lesz?:)
Sajnos te nem vagy képes logikusan gondolkodni!
Ugyanis a Jobbik pontosan a magyarokat támogató akcentussal kerül be a parlamentbe.
Előre meghatározni hogy ki lesz a korrupt azt nem lehet.
Viszont maga a felfogás természetes korlátokat szab!
Az SZDSZ aki a nemzetet csak szemétnek és csökevénynek tartotta és a nagytőke legjobb barátja volt, magában hordozta a korrupció legmagasabb fokát.
Ebben az értelemben az MSZP kisebb gazember, de közel áll az SzDSZ hez. A Fidesz is korrupt e mivel a nemzeti jelmezt magára vette, és az érdekeltségi körei is sokkal magyar barátabbak a külföldiek mellett, nem is pozicionálhatta magát annyira a korrupció fő sodrába.
Ezen a kronológián haladva lehet a jövőt szemlélni logikusan, és azon hogy a Jobbik nak nem telehonálgatnak.
Hiszen sokszor már nem a pénz hanem az tesz be a politikusoknak, hogy sokat tudnak róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!