A Jobbik erősödik, mostanra már beelőzte az MSZP-t. Mit szóltok?
Egyik felmérés szerint beelőzte az mszpt. Tudom, tudom, ez nem pontos adat, viszont a hibaszázalék minden pártnál megvan, szóval egymáshoz viszonyítva elég jó lehet a közelítés..
Kétfélét is szólhatok: az egyik, hogy Magyarország immár végveszélybe került. A demokrácia utolsó mentsvárát, az MSZP-t beelőzték a szélsőjobbnácik, és hát tudjuk, hogy ahol villanyt égetnek, ott könyveket is fognak, ahol pedig könyveket égetnek, ott embereket is fognak. Szóval meneküljön mindenki, de nagyon gyorsan.
A másik, hogy nagyon helyes. Az MSZP-nek 1989-ben kellett volna tökéletesen, jog- és szellemi utód nélkül eltűnnie a magyar közéletből. Nyilván most sem fogja megtenni, de talán meggyengül annyira, hogy ott lehessen tudni, ahová való.
Nem szokásom politizálni (nem értek hozzá) de gratula nekik!! nem hiába erősödnek mivel az eddigiek a Magyarok ellen voltak a cigányokat is az egekig magasztalták minket elnyomva, mindent kivéve a kezünkből.
Annyit tudok hogy lesz ami lesz de én a Jobbikra voksolok.
hát az mszp-t nem volt nehéz beelőzni
majd ha a fideszt is beelőzi :D
Az MSZP-t még én is beelőzném. :))
De egyébként várható volt, hogy az MSZP tovább csúszik, és a jobbik erősödik. Kérdés meddig?
A Jobbikot nem különösebben szeretem, de az MSZP-t meg egyenesen utálom.
Soha nem láttam annyi tehetségtelen embert egyrakáson, mint az MSZP-SZDSZ kormányban.
Rémálom.
Úgyhogy én örülök neki.
FIDESz - jószándék, függőség(nyugat), kapkodás, populizmus
MSZP - ORSZÁGKIÁRÚSÍTÁS, bűnözők pártja, kapkodás, populizmus
LMP - 'kicsike már az ellenzék hangja'
JOBBIK - a szükséges rossz az urughájok elleni küzdelemben
"A Jobbik erősödik, mostanra már beelőzte az MSZP-t."
Erősödik? Viccelsz? Fogalmazzunk úgy, hogy "kevésbé gyengül". Az MSZP lehagyása nem ér semmit, 15-20%-os pártokról beszélünk, melyek labdába se rúghatnak egy éles választáson.
Amúgy a Nézőpont Intézet közismerten megbízhatatlan, hiszen a Fidesz házi intézeteként a Fidesz aktuális érdekeinek megfelelő adatokat szokta kihozni.
A valóság az lehet, hogy egy 20-25% körüli MSZP-t próbál utolérni egy 10-15%-os Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!