A Jobbik erősödik, mostanra már beelőzte az MSZP-t. Mit szóltok?
Egyik felmérés szerint beelőzte az mszpt. Tudom, tudom, ez nem pontos adat, viszont a hibaszázalék minden pártnál megvan, szóval egymáshoz viszonyítva elég jó lehet a közelítés..
"és utána mi lesz, naív kiskamasz? :)"
Én már elmúltam 18, abban viszont nem vagyok biztos, hogy te is. Ha a közösség felé ennyire tehetetlenek és érdektelenek lennének az emberek Magyarországon, akkor áldásom rá, én akkor elmegyek az országból. Nem akarom a jövedelmem jelentős részét a semmire fordítani.
ma 13:11
Jobbik a biztos szavazók körében (Ipsos):
2009. július 9%
2010. január 12%
2010. március 17%
2011. január 11%
2011. április 17%
2011. augusztus 15%
Az igazság az, hogy a Jobbik népszerűsége több mint másfél éve 15% körül stagnál, és a mérési hibahatáron belüli látszólagos ingadozásokat nézik a laikusok hol "erősödésnek", hol "gyengülésnek".
Persze a jobbikosok csak az "erősödéseket" veszik észre és hangsúlyozzák, ezért az ő képzeletükben már valahol 90% körül járhat a Jobbik, hiszen mást se csinál lassan két éve, mint folyton "előretör" meg "erősödik".
Aztán amikor mondjuk 10%-ot kap a Jobbik egy-egy időközi választáson, akkor megy a magyarázkodás.
ma 15:29
Minél előbb mész, annál jobb.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
Ott a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!