Szerintetek miben hazudik a Jobbik? Nekem eddig egy dolog jutott eszembe. (bővebben->)
Jobbikosként úgy látom, ez a párt is szokott csúsztatni, és engem ez már néha fáraszt. Persze a komcsikhoz meg a fityeszhez képest semmiség, de azért akkor is.
Szerintem a kuruchoz tuti közük van, nem is kicsit. Mindig mondják, hogy a barikád, meg a jobbik.hu a hivatalos szócsövük, de cenzúrázatlan igazságok akkor is a kurucon keresztül jönnek. A kurucon megállj nélkül lehet zsidózni mindenkit, meg Hitler szülinapot ünnepelni.
E miatt úgy érzem, ez a párt is kicsit kétszínű tud lenni. Mondjuk még így is úgy vagyok, hogy vagy ők, vagy senki, ha szavaznom kell.
A hatalmas zűrzavar nem baj? Pontosan mit értesz ez alatt?
A hatalmas zűrzavarban pont azok az erők bontakoznak ki, amiket a stabil jogrenddel, közrenddel némiképp kordában tudnak tartani.
"IGen elfelejtettem még kifejteni az utolsó szavaimat, bocs. A zűrzavar alatt azt értem, ami nem baj, hogy ha jó irányba terelődik a nép javára történik az a zűrzavar, akkor megérte rászavazni a Jobbikra, ha meg nem akkor szembesülünk azzal a ténnyel hogy a Jobbik se jobb a baloldalnál."
Ez, bár racionális hozzáállásnak tűnik, mégsem teljesen az. Az emberek azt nem értik meg, hogy egyik vagy másik párttól nem lesz jobb az életük. Ha így lenne, akkor az elmúlt 6 ezer évben ez a jobbá válás már megvalósult volna.
A társadalom szellemileg, egészségileg és anyagilag nagyjából ugyanott van, ahol a történelemben bármikor, pusztán a technológia fejlettebb.
A politika és a pártok intézmények, ebből adódóan túlélésre, terjeszkedésre törekednek. Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!