Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek miben hazudik a...

Szerintetek miben hazudik a Jobbik? Nekem eddig egy dolog jutott eszembe. (bővebben->)

Figyelt kérdés

Jobbikosként úgy látom, ez a párt is szokott csúsztatni, és engem ez már néha fáraszt. Persze a komcsikhoz meg a fityeszhez képest semmiség, de azért akkor is.

Szerintem a kuruchoz tuti közük van, nem is kicsit. Mindig mondják, hogy a barikád, meg a jobbik.hu a hivatalos szócsövük, de cenzúrázatlan igazságok akkor is a kurucon keresztül jönnek. A kurucon megállj nélkül lehet zsidózni mindenkit, meg Hitler szülinapot ünnepelni.

E miatt úgy érzem, ez a párt is kicsit kétszínű tud lenni. Mondjuk még így is úgy vagyok, hogy vagy ők, vagy senki, ha szavaznom kell.

2012. máj. 29. 13:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
ha ettől a mai tényállásnál jobb lesz a Jobbik akár egy fokkal is már megéri.
2012. jún. 5. 23:03
 22/29 anonim ***** válasza:

A hatalmas zűrzavar nem baj? Pontosan mit értesz ez alatt?

A hatalmas zűrzavarban pont azok az erők bontakoznak ki, amiket a stabil jogrenddel, közrenddel némiképp kordában tudnak tartani.

2012. jún. 5. 23:08
 23/29 anonim ***** válasza:
IGen elfelejtettem még kifejteni az utolsó szavaimat, bocs. A zűrzavar alatt azt értem, ami nem baj, hogy ha jó irányba terelődik a nép javára történik az a zűrzavar, akkor megérte rászavazni a Jobbikra, ha meg nem akkor szembesülünk azzal a ténnyel hogy a Jobbik se jobb a baloldalnál.
2012. jún. 5. 23:15
 24/29 anonim ***** válasza:
Ezután jön a tétlenség az emberek szemében és felvetődik a kétségbeesett vagy mások szemében már unott kérdés: Ki a francra szavazzak?
2012. jún. 5. 23:16
 25/29 A kérdező kommentje:
Szokásos válasz: a kisebbik rosszra.
2012. jún. 6. 00:06
 26/29 anonim ***** válasza:
hát igen, csak mindegyik párt egyforma, csak más pontból rosszak. Az egyik közbiztonságilag, a másik gazdaságilag, a harmadik külpolitikailag és még sorolhatnám, vitatni lehetne hogy ezek közül melyik a legrosszabb.
2012. jún. 6. 00:13
 27/29 anonim ***** válasza:
Talán az amelyik majdnem az összes témában rossz.
2012. jún. 6. 00:15
 28/29 A kérdező kommentje:
MSZP?
2012. jún. 6. 01:28
 29/29 anonim ***** válasza:
74%

"IGen elfelejtettem még kifejteni az utolsó szavaimat, bocs. A zűrzavar alatt azt értem, ami nem baj, hogy ha jó irányba terelődik a nép javára történik az a zűrzavar, akkor megérte rászavazni a Jobbikra, ha meg nem akkor szembesülünk azzal a ténnyel hogy a Jobbik se jobb a baloldalnál."

Ez, bár racionális hozzáállásnak tűnik, mégsem teljesen az. Az emberek azt nem értik meg, hogy egyik vagy másik párttól nem lesz jobb az életük. Ha így lenne, akkor az elmúlt 6 ezer évben ez a jobbá válás már megvalósult volna.

A társadalom szellemileg, egészségileg és anyagilag nagyjából ugyanott van, ahol a történelemben bármikor, pusztán a technológia fejlettebb.

A politika és a pártok intézmények, ebből adódóan túlélésre, terjeszkedésre törekednek. Semmi több.

2012. jún. 6. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!