Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?
Én már nagyon várom. A jobbik szerintem jobban tudná kezelni a cigánykérdést, mint a mostani kormány.
Hajrá jobbik! :))
Nekem tök mindegy, ha nem akarsz látni, ne láss.
Mindig áll a bál az antiszemita beszólásaik miatt. Pörzse, Novákelőd, ezek fel se tudnak úgy szólalni hogy dőljön belőlük. Most éppen a Tiszaeszlári napirend utáni miatt van a balhé. Gondolom ezen is átlépsz.
Megszoktam már a Jobbikosok ilyen szintű érveléseit:
Valaki0702!
Egyszerűen azért nem lesz kormányképes, mert soha nem lesz akkora többsége, hogy önállóan kormányt alakíthasson.
Olyan hü.lyék vagytok már bocs ezeken a beszólásokon csak röhögni lehet:DD
Tudod kik voltak azok a fasiszták??
1922-1943ban Mussolini követőit hívták fasisztának
Amire te gondolsz az a rasszista
Attól,hogy valaki kiáll a magyar hagyományok,értékek mellett,az ország érdekeit képviseli,és nevén nevezi a dolgokat attól nem lesz rasszista
Légyszi linkelj már be valamit,ami bizonyítja,hogy a jobbik egy rasszista eszmékkel átitatott párt lenne
Nem hiszem hogy fogsz találni,de mivel a média egész nap ezekről a hazugságokról sipítozik,nem csoda hogy az egyszerű emberek minden kétely nélkül elhiszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!