Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Várjátok már 2014-ben a...

Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?

Figyelt kérdés

Én már nagyon várom. A jobbik szerintem jobban tudná kezelni a cigánykérdést, mint a mostani kormány.

Hajrá jobbik! :))

2012. márc. 28. 19:42
 101/131 anonim ***** válasza:
6%

Tudod mit b+, nincs. Nyertél. A Jobbik egy humánus, elfogadásra, és együttélésre buzdító párt, tele empátiával és jövőbe mutató pozitív gondolttal. A Bibliám mától a Jobbik programja. Minden amit nem a kurucinfó ír, vagy Jobbikos képviselő mond, mintha a Sátántól jönne. A magyar a kiemelkedő faj, akit mindenki üldöz és elnyom. Most jó?

Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen a világod, de komolyan.

2012. ápr. 13. 20:30
 102/131 anonim ***** válasza:
És hiába kérdez rá, hogy emeld ki a rasszista felszólalásokat, azt még mindig nem tetted meg, ellenben aki nem ért veled egyet, az náci meg kurucos meg minden, meg maga a Sátán.
2012. ápr. 13. 20:32
 103/131 anonim ***** válasza:
58%

"Igen, rasszisták vagyunk mind és a párt is az! - mondta Vona Gábor. -írja a kurucinfó"

Hopp. Itt az idézet. Hát akkor barátom buktad.

2012. ápr. 13. 20:59
 104/131 anonim ***** válasza:
Forrás?
2012. ápr. 13. 21:06
 105/131 Valaki0702 ***** válasza:
50%
És ha rasszista? Ezt eddig se tagadták még a JOBBIKOSOK se de ezt mindenki tudta viszont ide már kell a rasszizmus a bizonyos emberek felé.
2012. ápr. 13. 21:37
 106/131 anonim ***** válasza:

Valaki0702,az ilyen emberek miatt terjedt el erről a pártról,mint te,hogy rasszista,de ez nem igaz

Mitől lenne rasszista mond már meg??

2012. ápr. 13. 21:40
 107/131 anonim ***** válasza:

101,nem,én nem ilyennek látom a világot,ezt csak ti hiszitek így,azért utáljátok ennyire ezt a pártot

A baloldali agymosás megtette a hatását,ezentúl jó lenne,ha mind a két oldalról informálódnál

2012. ápr. 13. 21:44
 108/131 anonim ***** válasza:
103,bocsi de ezen már csak röhögni tudtam:DD
2012. ápr. 13. 21:44
 109/131 anonim ***** válasza:
Próbálok mindkét oldalról informálódni, és tényleg örülök, hogy ez egyáltalán felmerül benned, mert a politikailag elfogult emberektől irtózom, legyen bármelyik oldal felé. Szvsz azért "tartunk itt", mert érzelemből politizálnak az emberek és nem értelemből. Ebben a politikának is nagy szerepe van, indulatokat szítanak, próbálják az emberek tisztánlátását elnyomni, hogy ne arra figyeljenek, amit tényleg tesznek (törvények, javaslatok, viták, ki milyen állásponton van), hanem öszödi beszéd, doktori plágium, meg akárhonnan hozhatnék példákat még. Amikor Te azzal jössz hogy ugyan miért antiszemita párt a Jobbik, akkor számomra egyértelmű, hogy ilyen emberrel állok szemben, aki valami miatt nem lát. Jómagam pedig rengeteg jó dolgot látok a Jobbiknál, ha ebből levonom azt hogy ellenzékben mindenki jó dolgokat tud mondani, aztán kormány oldalra kerülve folytatja az előző kormány dolgait, és ellentét teszi, mint amit mondott, még akkor is látok bennük potenciált, hogy lendítsenek az országon, de kizárólag koalícióban, kisebbségként. A politika megtisztításában elképzelhető, hogy jobbak lennének (nyilván nem faji alapon értem :) ), bár ha a húsosfazék közelébe kerülnének lehet, hogy ők is homlokegyenest mást tennének, mint amit most szajkóznak.
2012. ápr. 13. 21:56
 110/131 anonim ***** válasza:

Te jössz nekem azzal,hogy nem látok,de még mindig nem bírtál összeszedni egy rasszista,antiszemita kijelentést egy képviselőtől,vagy egy törvényjavaslatot!!

Akkor még is ki nem lát??

Ezzel vágsz vissza az előző,kicsit hisztisre sikerült kommenteid után??

2012. ápr. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!