Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?
Én már nagyon várom. A jobbik szerintem jobban tudná kezelni a cigánykérdést, mint a mostani kormány.
Hajrá jobbik! :))
Tudod mit b+, nincs. Nyertél. A Jobbik egy humánus, elfogadásra, és együttélésre buzdító párt, tele empátiával és jövőbe mutató pozitív gondolttal. A Bibliám mától a Jobbik programja. Minden amit nem a kurucinfó ír, vagy Jobbikos képviselő mond, mintha a Sátántól jönne. A magyar a kiemelkedő faj, akit mindenki üldöz és elnyom. Most jó?
Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen a világod, de komolyan.
"Igen, rasszisták vagyunk mind és a párt is az! - mondta Vona Gábor. -írja a kurucinfó"
Hopp. Itt az idézet. Hát akkor barátom buktad.
Valaki0702,az ilyen emberek miatt terjedt el erről a pártról,mint te,hogy rasszista,de ez nem igaz
Mitől lenne rasszista mond már meg??
101,nem,én nem ilyennek látom a világot,ezt csak ti hiszitek így,azért utáljátok ennyire ezt a pártot
A baloldali agymosás megtette a hatását,ezentúl jó lenne,ha mind a két oldalról informálódnál
Te jössz nekem azzal,hogy nem látok,de még mindig nem bírtál összeszedni egy rasszista,antiszemita kijelentést egy képviselőtől,vagy egy törvényjavaslatot!!
Akkor még is ki nem lát??
Ezzel vágsz vissza az előző,kicsit hisztisre sikerült kommenteid után??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!