Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?
Én már nagyon várom. A jobbik szerintem jobban tudná kezelni a cigánykérdést, mint a mostani kormány.
Hajrá jobbik! :))
No és nem ezt teszik jelenleg is? Én nem tudok róla, hogy a gárdisták jelenleg kapnának fizetést.
"nem az őskorban, hanem az EU - ban élünk."
Érdekes, az összes szomszédos országban vannak ilyen alakulatok, és ők is az EU-ban élnek, nem?
Mindjárt kijavítasz...
Olyan intelligens és művelt, hogy nem érti meg, ingyenes, mert önkéntesekről van szó. De ő fenntartásról beszél... Jól van bumbi, akkor szervezzük át a rendőrséget potom kétszáz milliárd forintért, aztán meg itt fogsz sírni, hogy mirefel ennyi az adó.
AKkor vezessük le...
Önkéntesek. Tehát fizetést nem kapnak érte. Nincs felszerelésük.
Önkéntesek, tehát fizetéshiányában valami munka mellett fogják ezt végezni. Kérdem én. Ha napközben dolgozol munkahelyeden, és utána mész "csendőrködni" , akkor mennyi energiád lesz csendőrködni? Illetve akkor elég lenne 3000 fő? 8 óra munka után ha csak 4 órát csendőrködsz (tehát este 9re hazaérsz, és "van" időd a családodra) akkor sehol se tartunk...
Két munkát egyszerre nem lehet 100%osan csinálni...
Ehelyett ha 8/12/24 órás műszakokra bővítik a rendőri állományt-> nő a foglalkoztatottság,
-> teljesen a rendfentartásra koncentrálnak, nincsenek mással elfoglalva
->van felszerelésük
Az önkéntes csendőreid otthonról hoznak majd fahusángokat? Meg egyenruhát majd úgy szabatják maguknak?:)
"akkor mennyi energiád lesz csendőrködni?"
Szerintem több energiájuk van, mint a rendőröknek, mert a minap is a Hősök Terén önként jelentek meg, a rendőrök meg parancsra.
"Ehelyett ha 8/12/24 órás műszakokra bővítik a rendőri állományt"
Ja hát a 24 órás műszakra bővítéssel sokkal több energiájuk marad, nem? Úgy ontod magadból a hülyeséget, hogy közben még öngólt is lősz, csodálatos...
"teljesen a rendfentartásra koncentrálnak, nincsenek mással elfoglalva "
Ja, csak ott alszanak közben a stadionoknál a járőrautóban.
"Az önkéntes csendőreid otthonról hoznak majd fahusángokat? Meg egyenruhát majd úgy szabatják maguknak?:)"
Pontosan úgy.
Szerintem több energiájuk van, mint a rendőröknek, mert a minap is a Hősök Terén önként jelentek meg, a rendőrök meg parancsra.
Na igen. Egyszer megjelenek ott én is ha kéred. Sőt ha kell egyszer kihagyok kétnapi alvást is.. De nem rendszeresen. Nem ugyanaz.
Hülyeségeket egyelőre nem én írom itt, hiszen teljesen abszurd hogy majd 3000 ember főállásban fog dolgozni, és emellett még elmegy csendőrködni.. HATÉKONYAN. Még mindig nem mondtad el hogy miért nem jó megoldás a rendőrséget átszervezni?
Nem vagyok idős, nincs nagy munka- vagy élettapasztalatom.. De dolgoztam már 2 hónapot úgy hogy 7kor mentem dolgozni (napközben 3 óra pihenő) 22kor értem haza... 2 hónapig is elég fárasztó volt csinálni, nem hogy tovább.. Főleg hogy a rendfenntartás nagyobb felelősség mint szálloda konyhán dolgozni..
Vannak ilyen helyek, elismerem.. Jártam is ilyen helyeken.. (szerencsére nem ilyen helyen lakok)
De erre a megoldás a rendőrség bővítése, átalakítása lenne. Akik kapnak kiképzést is, nem egy ilyen "nemzeti érzelmű polgárőrség"
Igen, valamilyen szinten "könnyen" beszélünk, hisz részemről semmi komoly attrocitásom nem volt még, ahol hiányoltam volna a rendőri jelenlétet.
Ennek ellenére, semmi se indokolja hogy egy külön szervezetet hozzanak létre, csendőrség néven, ha már van egy rendvédelmi szervünk, akkor fejlesszük fel azt a kívántaknak megfelelően. MI a garancia arra hogy a csendőrség jobban működne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!