Emlékezetes: a Jobbik rendezvényén Tyirityán Zsolt, a szélsőjobboldali Betyársereg vezetője egyebek között feltette a kérdést, hogy „bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?”, valamint hasonlóképp: „ha esetleg, ott feküdne édesanyád vérbe fagyva, és egy mocskos cigány szurkálná belé a kést, szerinted te hallgatnál arra a parancsra, hogy ne ölj?” Ez egy idézet volt, megtalálható a neten a teljes verzió is, ha nagyon akarod ide linkelhetem. Most ne azt nézd, hogy valaki késsel öli meg valakinek az édesanyját, hanem azt hogy kihangsúlyozza hogy cigány. Ez a perdöntő mint rasszizmus, csak éppen tudja hol a határ, hogy még jogilag ne lehessen büntetni. Ha akarod, rakok be idézetet Zagyvától is.
2012. ápr. 13. 22:37
112/131 anonim válasza:
A kérdések jogosnak tűnnek nekem, például te, kolopele, hogyan válaszolnál rájuk?
"Most ne azt nézd, hogy valaki késsel öli meg valakinek az édesanyját"
Hát mit nézzek, ha egyszer ezt mondta? A kérdés erről szól, ha valaki éppen késel megöli édesanyádat, és nem arról, hogy ha valakinek éppen más a bőrszíne.
2012. ápr. 13. 22:41
113/131 anonim válasza:
Képviselőtől vagy törvényjavaslatból
2012. ápr. 13. 22:43
114/131 anonim válasza:
Na igen, azt fel sem hozom, hogy sikerült Tyirityán Zsolttól idézni, aki pont nem tagja a Jobbiknak.
2012. ápr. 13. 22:44
115/131 anonim válasza:
"Te jössz nekem azzal,hogy nem látok,de még mindig nem bírtál összeszedni egy rasszista,antiszemita kijelentést"
Tudom, hogy vannak itt olyanok akik képesek összeollózgatni 2 oldalt idézetekkel magyarázatokkal, én nem ilyen vagyok. Nem fogok axiómákat bizonygatni neked. Mint mondtam, ha nem akarsz látni, ne láss.
2012. ápr. 13. 23:00
116/131 anonim válasza:
ma 22:41, akkor nem tette volna hozzá hogy cigány, hanem csak simán megkérdezte volna. Egyébként a zsidó idézet sem éppen tünteti fel őket jobb színben. Amúgy meg ne nagyon húzzunk határokat Toroczkai, Tyirityán, Zagyva meg a Jobbik között.
2012. ápr. 13. 23:05
117/131 anonim válasza:
"nem tette volna hozzá hogy cigány"
Miért, cigányokkal nem fordulhat elő, hogy megkéselnek valakit, esetleg zsidókkal nem fordulhat elő, hogy uzsorakamatot szednek? Vagy mi?
"Amúgy meg ne nagyon húzzunk határokat"
Amúgy meg jó lenne, ha a Jobbik politikai nézeteit Jobbikos képviselők felszólalásával, vagy a párt programjával próbálnád szemléltetni.
2012. ápr. 13. 23:07
118/131 anonim válasza:
"Tudom, hogy vannak itt olyanok akik képesek összeollózgatni 2 oldalt idézetekkel magyarázatokkal, én nem ilyen vagyok. "
Nem kell ollózgatnod semmit,csak egyetlen link kell,semmi más!!!!
2012. ápr. 13. 23:11
119/131 anonim válasza:
Azt hiszem, te nagyon nem akarod megérteni a két idézet lényegét, most vagy nem is akarod, mert annyira a Jobbikba vagy zúgva, vagy tényleg nem érted.
2012. ápr. 13. 23:11
120/131 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak nem értem, hogy a hozzád hasonló elvakult fideszfanok miért próbálják megmagyarázni, hogy aki ki meri mondani a cigány szót, az automatikusan neonáci.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!