Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Várjátok már 2014-ben a...

Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?

Figyelt kérdés

Én már nagyon várom. A jobbik szerintem jobban tudná kezelni a cigánykérdést, mint a mostani kormány.

Hajrá jobbik! :))

2012. márc. 28. 19:42
 121/131 anonim ***** válasza:
50%
Ennek semmi köze a Fideszhez, ez személyes vélemény. Egyébként itt a teljes cikk, értelmezd úgy ahogy akarod. [link]
2012. ápr. 13. 23:18
 122/131 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg a személyes véleményem az, hogy még nem hallottam bőrszínre utaló megjegyzéseket, esetleg életformára utalókat, azzal meg nem látom be, hogy hol lenne a gond.
2012. ápr. 13. 23:21
 123/131 anonim ***** válasza:
30%
Oké, feladom. Értelmetlen az egész vita. Úgysem tágítana egyikőnk sem, maradjunk annyiban hogy én is meg te is elítéljük az erőszakot, faji megkülönböztetéseket. Pont.
2012. ápr. 13. 23:28
 124/131 anonim ***** válasza:
Én elítélem, de nincs ilyesmiről szó (mondjuk hogy az egyik Fletót lelőné, arra csak bólogatni tudok, de hát kivételek mindig akadnak).
2012. ápr. 13. 23:29
 125/131 anonim ***** válasza:
50%
Akkor sem lelőni kellene, hanem börtönbe csukni. Nem ölt embert hidegvérrel. Amit te helyeselsz, az viszont már bűncselekmény lenne a javából.
2012. ápr. 13. 23:36
 126/131 anonim ***** válasza:
Persze, ha polkorrekt akarnék lenni, de nem hullajtanék érte könnyeket, az hótziher.
2012. ápr. 13. 23:37
 127/131 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon várom! Már elő bányásztam a sutból a nagyfater mankóit.
2012. szept. 26. 20:25
 128/131 anonim ***** válasza:
100%
a jobbik szavazóinak 90%-a egyszerűbb, mint az 1x1... kevés köztük az értelmiségi...inkább a befolyásolható alsóbb és tanulatlan réteg szavaz rájuk...nameg a történelmet nem ismerő, agymosott fiatalok.... véleményem szerint az értelmiség nagyobb arányban van jelen a társadalomban, az ország jelentős hányadát ők is tartják el (tisztelet a kivételnek persze)...ebből kiindulva...a jobbik soha nem lehet és nem is lesz kormányzó párt....de ha mégis....akkor külföldről teljes embargo jön...kormányozni pár %-os többséggel nem tudnának,2/3-uk meg sosem lesz... euból kilépni botorság lenne, a sok uniós pénzbül épül a 4-es metró,az autópályák...eu nélkül vissza a középkorba, hisz ez az állam, mivel minden privatizált, az ipar,mezőgazd szétvert és silány minőségű......a lényeg: önmagát eltartani nem képes..ezek tények..
2012. szept. 30. 18:50
 129/131 anonim ***** válasza:
100%
jah igen... a sok befolyásolhatót meg lehet győzni avval, hogy ők még nem voltak, adjunk nekik egy esélyt..de akiben van egy csepp józan ész, azt ilyen dumával meggyőzni erről a pártról nem lehet. szégyellném, ha egy morvai nagysasszony képviselné az országomat, mint miniszerelnök...pont múltkor is meghívták egy külföldi műsorba, úgy égett a pofám, leégette a magyarokat a nagy nacionalista dumájával....érdekes, hogy régebben a horn gyuszinak segített, mostmeg jobbikos???!!! a mi pénzünkből élősködnek ők is. vicc
2012. szept. 30. 19:02
 130/131 anonim ***** válasza:
100%

"Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?"

Jah!

Legalább annyira mint azt hogy csalánnal verje valaki a t.kömet egész nap!!!

2012. szept. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!