Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fizetős lesz a közgazdász...

Fizetős lesz a közgazdász főiskola/egyetem vagy ez még csak terv?

Figyelt kérdés

Én mondhatni erre tettem fel az életem, ilyen középiskolába, vagyis ilyen szakra mentem, elméleti közgazdaságtanből fogok emelt szinten érettségizni, és mindenképp közgáz szakon(még nem döntöttem el higy a közgázból milyen szakirányon) szeretnék továbbtanulni.

Úgy terveztem, hogy ezt majd ingyen csinálom meg(így is nehéz lesz kifizetni a kolit/albérletet étkezést, utazást...) a tandíjat 100%, hogy nem fogom/fogjuk tudni kifizetni.

2011. szept. 22. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
14%
De azokkal is Dunát lehetne (sőt kellene is), akik csak ezt tudják hajtogatni :)
2011. szept. 29. 08:35
 72/74 anonim ***** válasza:
38%

"De azokkal is Dunát lehetne (sőt kellene is), akik csak ezt tudják hajtogatni :)"

Erről van szó. Ettől a szófordulattól meg már szó szerint fizikailag rosszul leszek.

2011. szept. 29. 11:12
 73/74 anonim ***** válasza:
26%
Valaki direkt rám szállt és lepontozza az összes válaszomat?
2011. szept. 29. 14:13
 74/74 anonim ***** válasza:
100%
Enyémet is lepontozták a jobberek!
2011. szept. 29. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!