Fizetős lesz a közgazdász főiskola/egyetem vagy ez még csak terv?
Én mondhatni erre tettem fel az életem, ilyen középiskolába, vagyis ilyen szakra mentem, elméleti közgazdaságtanből fogok emelt szinten érettségizni, és mindenképp közgáz szakon(még nem döntöttem el higy a közgázból milyen szakirányon) szeretnék továbbtanulni.
Úgy terveztem, hogy ezt majd ingyen csinálom meg(így is nehéz lesz kifizetni a kolit/albérletet étkezést, utazást...) a tandíjat 100%, hogy nem fogom/fogjuk tudni kifizetni.
"nem értem mért pont közgáz és jogi szakoknál,"
Talán mert ezek az egyik "túlképzős" szakmák?
"ötödrészt hol itt az esélyegyenlőség?"
Az már jó kérdés.
"a programozók állami helyét is maximálja Hoffmann 50%-ra"
Hoffmannak van nagyobb beleszólása vagy Matolcsynak? Matolcsy a ttk-t, műszaki és informatikai képzést erősítené mert ezekből van nagy hiány.
kolopele, anélkül, hogy a szoci bandát védeném mikor ők hozták be a tandíjat, akkor a fidesz tiltakozott ha jól tudom
és legyél szives mutass nekem egy olyan kérdést, mikor én veled vitatkoztam vagy megbántottalak, az lehet, hogy más volt a véleményem de az lehet bárkinek még egy SZEGÉNYNEK is.
Ha tehetném megfizetném a tandíjamat és alaból fizetős egyetemre mennék, de ne mtehetem meg, mert munka nincs(köszönhető az elmúlt 9-10évnek) MOND EL NEKEM? HOGYHOGYAN TEREMTSEM MEG A TANDÍJRA A PÉNZT? Képzeld dolgoztam nyáron már két nyáron is, sokszor dolgozok suli közben is hétvégén, de az arra kell, hogy ne halljunk éhen itthon van félretett pénzem is ami kb 1 évnyi tandíjra lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!