Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fizetős lesz a közgazdász...

Fizetős lesz a közgazdász főiskola/egyetem vagy ez még csak terv?

Figyelt kérdés

Én mondhatni erre tettem fel az életem, ilyen középiskolába, vagyis ilyen szakra mentem, elméleti közgazdaságtanből fogok emelt szinten érettségizni, és mindenképp közgáz szakon(még nem döntöttem el higy a közgázból milyen szakirányon) szeretnék továbbtanulni.

Úgy terveztem, hogy ezt majd ingyen csinálom meg(így is nehéz lesz kifizetni a kolit/albérletet étkezést, utazást...) a tandíjat 100%, hogy nem fogom/fogjuk tudni kifizetni.

2011. szept. 22. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
én idegen nyelven nem akarok:) de meggondolom köszi
2011. szept. 22. 23:13
 32/74 A kérdező kommentje:

"Az igazán jó dolog az volna, ha a szülők tudnák támogatni a gyerekeik tanulását, nálam ez legalábbis így működött annak idején."

ja tényleg jó lenne, ha lenne egy apám aki mögöttem áll és mindenbe támogat és lenne egy normális anyám(nem egy idegroncs a köcsög apám miatt) aki tudna segíteni legalább lélekben...

"Az pedig kimondottan dicséretes, hogy dolgozol is azért hogy tanulhass."

nem azért dolgozok hogy tanulhassak, te el vagy tévedve, én azért dolgozom, hogyne dögöljek éhen amit te sosem fogsz tudni, hogy milyen és a válaszaid alapján sosem tudtál

"Ha sikeres ember lesz belőled, ezt kamatostul meg fogod keresni majd."

ahhoz hogy sikeres legyek, nem elég az érettségi, majd elmegyek asztalosnak és havi 50ezerért fogok doglozni egész nap akkor sikeres leszek

"Kívánom hogy így legyen!"

köszönöm szépen, én pedig azt kívánom, hogy a gyerekeidnek ne kelljen ugyanezt leírni mint nekem 10-20 év mulva!

2011. szept. 22. 23:22
 33/74 anonim ***** válasza:
25%

A válasz megírásának időpontja: ma 23:07

írhatnék neked privit? (érdekelne még pár dolog a dán iskolával kapcsolatban...)

2011. szept. 22. 23:24
 34/74 anonim ***** válasza:
93%
"én pedig azt kívánom, hogy a gyerekeidnek ne kelljen ugyanezt leírni mint nekem 10-20 év mulva!" Emiatt nem kell aggódnod. A szülői támogatás felhozatala miatt pedig ne haragudj, nem bántásnak szántam.
2011. szept. 22. 23:30
 35/74 A kérdező kommentje:
én rád nem haragszok, te csak a véleményed mondod el, és ha valamiben nem volt igazad, akkor elnézést kérsz, ennél több nem kell egy jó emberhez
2011. szept. 22. 23:34
 36/74 anonim ***** válasza:
68%
Hála Istennek! Fölösleges öt évig képezni őket, ha úgyis munkanélküliek lesznek!
2011. szept. 23. 13:54
 37/74 anonim ***** válasza:
38%

"Fölösleges öt évig képezni őket, ha úgyis munkanélküliek lesznek!"

Azt mivel magyarázod,hogy dacára a tömegképzésüknek, mégis el tudnak helyezkedni kb. 3 hónapon belül? Gondolom semmivel, mert tájékozatlan vagy és csak lököd a betanult frázisokat...

valahogy felszívja őket a gazdaság :)

Ja és nem hamburgert árulnak....

2011. szept. 23. 14:28
 38/74 anonim ***** válasza:
96%
én közgazdász vagyok és nem tudtam elhelyezkedni
2011. szept. 23. 14:34
 39/74 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, és sok sikert kívánok az elhelyezkedéshez!

Azt azért tudni kell ,hogy a közgazdaság szakon belül is vannak küllönböző szakirányok, tehát lehet, hogy az egyik közgazdász el tud helyezkedni a másik meg nem:S

Az sem mind1, hogy merre laksz az országban, hol végeztél, ilyen eredménnyel, milyen nyelvet tudsz és azt milyen szinten, van e tapasztalatod...

2011. szept. 23. 14:51
 40/74 anonim ***** válasza:
96%

Nekem angol és német felsőfokúm van, megcsináltam a közgazdasági elemző szakot mester fokon és nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, most tolmácsként dolgozom 4 órában. 8 órában majd csak januártól vesznek fel.

Az egész felsőoktatást át kellene reformáni, valahogy ez a szadeszes fejkóta rendszer tönkre vágta. Azért mentem msc-re, mert azt modták a bsc nem ér semmit. Viszont egyetemi szinttel nem vesznek fel a közigazgatásba, mivel a főiskolásoknak hosszú távon kevesebbet kell fizetniük.

2011. szept. 23. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!