Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Figyelt kérdés
Büszke vagy magadra,hogy idáig juttattad a hazádat azzal,hogy az MSZP-t,FIDESZ-t szavaztad folyton meg és a legtöbben meg e két pártnak és a te szavazatodnak köszönhetően elszegényedtek?
2011. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

"Nem a szavazók hibája,hogy ilyen kretének közül lehet csak választani."

Ezzel nem értek egyet. Talán jobbakat kellett volna kitermelni, bár ez tényleg nem egyszerű feladat...

2011. aug. 30. 15:53
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

" tény az,hogy az említett kép párt kormányzása alatt sorban szegényedtek el a családok és lettek munkanélküliek,hajléktalanok"

is. a rendszerváltáskor az MDF koalíció alatt ugrott meg a hajléktalanság, szegénység stb.

De ez várható volt.

2011. aug. 30. 15:55
 43/52 anonim ***** válasza:
73%

"Valaki nem engedi fejlődni ezt az országot"

Igen, a lakói!

2011. aug. 30. 15:56
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

" Annak meg nem én vagyok az oka, hogy vannak szegény emberek. Arról a legtöbbször saját maguk tehetnek."

Kolopele pontosan az ilyen válaszok miatt szeretnek téged itt annyian, mint a fekete himlőt!

Ez valami betegség nálad, hogy nem vagy képes magadat figyelmen kívül hagyni?

MI LENNE B+, HA EGYSZER NEM RÓLAD FOLYNA A SZÓ?

2011. aug. 30. 15:58
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

"Igen is senki sem felelős a sorsáért csakis a rendszer,a pártok."

Ez ostobaság. A Kádár-korszaknak vége, fogadd el!

Az a baj, hogy itt a legtöbben csak nosztalgiázni tudnak és várni a sült galambot!

2011. aug. 30. 16:00
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

"Küldök neked egy privit, majd nézd meg."

a tököm ki van már az önreklámozásoddal!

Jelentettelek a moderátoroknak, mert már tényleg idegesítő vagy!

2011. aug. 30. 16:01
 47/52 anonim ***** válasza:

"Nem érdem szegénynek lenni, semmivel sem jobb vagy fontosabb az, aki vesztett a rendszerváltáson, mint az, aki nyert.

Végre abba kellene hagyni azt, hogy úgy beszéltek a rendszerváltásról, mintha csakis az állásukat elvesztő vasmunkásokat kellene emberszámba venni."

na én aztán nem vagyok kommer, de te 53%-os fidesznyik iszonyú pofátlan vagy! Az tény, hogy semmivel sem jobb, de arra kell törekedni, hogy valahogy próbáljon meg javítani a helyzetén!

2011. aug. 30. 16:03
 48/52 anonim ***** válasza:

"A munkást tartja el az irodista,az értelmiségi és így tovább! Szegény értelmiségi agyon dolgozza magát a munkásért,aki nem csinál semmit a 75.000ft-t,de az irodista keményen megdolgozli a százezreiért! "

Kérdező pedig egy agyatlan komcsi!

Bizony van olyan irodista, aki agyondolgozza magát. A munka stresszel jár, legyél bár bányamunkás, irodai alkalmazott, műszerész stb.

Nem mindenki lehet fizikai munkás, most legalább megvan a lehetőség arra, hogy ne kelljen feltétlenül párttagnak lenni, ha nem akarod életem végéig gályázni!

2011. aug. 30. 16:05
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem én vagyok akinek öngyilkosságot kellene elkövetni, hanem az ilyen kis 16 éveseknek mint te is, akik majd tönkre vágják ezt az országot ha felnőnek."

Mivel királyhekkerről van szó, most egyetértek kolopelével!

2011. aug. 30. 16:08
 50/52 anonim ***** válasza:
Ennek ellenére jelentettél a moderátoroknak, csak azért mert van egy véleményem? Ha magamból indulok ki a válaszoknál, az nem trágárság, nem provokáció, nem sértegetés, csak a VÉLEMÉNYEM! Nehogy már én legyek az aki sérti a szabályokat. Privi az nem nyilvános reklám, és nagyon jó emberekkel sikerült így megismerkednem. Egyébként meg miért velem foglalkoztok? A kérdésre válaszoljatok, akit nem érdekel az meg el se olvassa az enyémet. Ja, hogy senkit nem hagyok hidegen?
2011. aug. 30. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!