Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Figyelt kérdés
Büszke vagy magadra,hogy idáig juttattad a hazádat azzal,hogy az MSZP-t,FIDESZ-t szavaztad folyton meg és a legtöbben meg e két pártnak és a te szavazatodnak köszönhetően elszegényedtek?
2011. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 1/52 Foxyy ***** válasza:
81%
nem, mert én nem szavaztam rájuk, aki meg igen, úgysem fogja bevallani, hogy igazad van.
2011. aug. 29. 22:24
 2/52 anonim ***** válasza:
88%
egyikre se szavaztam!főleg az mszp-re nem...
2011. aug. 29. 22:25
 3/52 anonim ***** válasza:
33%
anno és most is Fidesz-re szavaztam :)
2011. aug. 29. 22:26
 4/52 Alv!n ***** válasza:
88%

Á...Szóval ezzel a logikával Hitler anyja a hibás,hogy megszülte szerencsétlent..

Arra szavaz mindenki akire akar.Nem a szavazók hibája,hogy ilyen kretének közül lehet csak választani.

2011. aug. 29. 22:27
 5/52 A kérdező kommentje:
De kiknek jó a FIDESZ,kinek jó az MSZP? Nem a szegényeknek az is biztos! A tény az,hogy az említett kép párt kormányzása alatt sorban szegényedtek el a családok és lettek munkanélküliek,hajléktalanok. És sorolhatnám még.
2011. aug. 29. 22:41
 6/52 anonim ***** válasza:
81%
Nem, mert ezen két párt közül egyik sem az, amelyikre a voksomat leadtam.
2011. aug. 29. 22:41
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
Mosom kezeimet, nem szavaztam ezekre a barmokra, és nem is fogok soha.
2011. aug. 29. 23:01
 8/52 A kérdező kommentje:
Én a harmincas korosztályból való vagyok és nem vagyok megelégedve az elmúlt két évtizeddel! Csak egy példa. Édesapám a múlt rendszerben nem volt más mint egy fizikai munkás. És mint munkás,aki csak 8 órát dolgozott rendesen el tudta tartani a családját mindenféle nehézségek nélkül. Vett házat banki hitel nélkül,ma ezt hol teheted meg? Tudtunk utazni,nyaralni,ma ezt hol teheted meg? Végtelenségig sorolhatnám az okát,hogy az én gyerekkorom miért volt jobb a Kádár rendszerben,amivel a mai gyermekek többsége sajnos nem tud "dicsekedni"
2011. aug. 29. 23:09
 9/52 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen igazad van kérdező, de mi a garancia arra, hogy más pártok jobban csinálták volna?
2011. aug. 29. 23:09
 10/52 anonim ***** válasza:
63%

Az semmi, én el se mentem szavazni (nem véletlenül). Ahogy állnak a dolgok, legközelebb se fogok elmenni.

Sosem értettem azokat akik szerint még a sok sz@r közül is muszáj választani. A sok tolvaj pártnak egy közös célja van: hogy mindenki menjen el szavazni. Ezért megy a duma a részükről hogy "te is tehetsz az országért valamit, menj el és add le a voksodat". Én ettől mászok falra. Sokan pedig már rohannának a fülkékbe és leszólják/megszólják azt aki nem látja perpillanat értelmét a dolognak. Persze mindig az a vége hogy verik a fejüket a falba hogy hogy voltak képesek az XY pártra szavazni. "Te is tehetsz az országért valamit, menj el és add le a voksodat". Egy nagy paci hímtagját.

2011. aug. 29. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!