Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Figyelt kérdés
Büszke vagy magadra,hogy idáig juttattad a hazádat azzal,hogy az MSZP-t,FIDESZ-t szavaztad folyton meg és a legtöbben meg e két pártnak és a te szavazatodnak köszönhetően elszegényedtek?
2011. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
92%

"Mért nem mentetek ki tüntetni anno a rendszerváltás ellen?"

Kint voltam.

2011. aug. 30. 06:13
 32/52 anonim ***** válasza:
58%

"A Fideszre szavaztam most is. És igen, büszke vagyok, de nem a pártra elsősorban, hanem magamra, legfőképpen amit megalkottam 50 éves koromig. Annak meg nem én vagyok az oka, hogy vannak szegény emberek. Arról a legtöbbször saját maguk tehetnek. Kérdésed igen provokáció szagú."

Te idióta! Hogy jön egy fidesz - MSZP kérdéshez, hogy mit alkottál meg? Egyébként gyanítom, hogy semmit, hiszen ha elértél volna valaha is valamit az életben nem próbálnád minden kérdésben háromszor bizonygatni. Ez épp azoknak az embereknek a szokása akik semmire sem vitték. Menj szépen kolopele, vidd vissza az üres üvegeket és ülj le kártyázni a haverokkal.

2011. aug. 30. 06:17
 33/52 anonim ***** válasza:
87%

"Azt amit Kádárék csináltak bármelyik mai párt megtudná csinálni. Még ma is azt az adósságot nyögjük, amit akkor Jancsi bácsiék felhalmoztak"

Akkoriban nem volt adósságunk.

2011. aug. 30. 06:18
 34/52 anonim ***** válasza:
37%

"Küldök neked egy privit, majd nézd meg."

Hogy bírsz neki privit küldeni?

2011. aug. 30. 06:21
 35/52 anonim ***** válasza:
81%

"Ez még ma is él,hogy nem az értelmiségi,nem az irodában helyet foglalók tartják el a munkást,hanem éppen elenkezőleg."

Ebben igazad van. Ha az irodában ülők hirtelen eltűnnének az országból semmi sem változna, ha a munkások, mindenki éhenhalna.

2011. aug. 30. 06:23
 36/52 anonim ***** válasza:
100%

Kolo irta:

"Annak meg nem én vagyok az oka, hogy vannak szegény emberek. Arról a legtöbbször saját maguk tehetnek."

Ja, nyilván a munkanélküliségről, gyárak bezárásáért, az ország kiárusításáért, a földek eladásáért az egyszerű kisemberek tehetnek, a politikusok ebben teljesen ártatlanok. Logikus...

2011. aug. 30. 09:52
 37/52 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"Ezt akarod? Rendben! A munkást tartja el az irodista,az értelmiségi és így tovább! Szegény értelmiségi agyon dolgozza magát a munkásért,aki nem csinál semmit a 75.000ft-t,de az irodista keményen megdolgozli a százezreiért! Csak sajnálni tudom kapitalista felfogásod! Még maga a szó is,hogy kapitalistja szörnyű és undorìtó! Sok embert taszìtott nyomorba ez az elmúlt 20 év!"

Winston Churchill szavaival:

"A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban."

2011. aug. 30. 11:26
 38/52 anonim ***** válasza:

06:18 "Akkoriban nem volt adósságunk."

Á, nem, tényleg nem volt.

2011. aug. 30. 12:32
 39/52 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim miatt ne aggódj kedves kérdező, amit a honlapomon láttál az egyszer az övék lesz, nem lesznek anyagi gondjaik. 58 % - os, neked azt üzenem, ha még azt sem tudod hogyan lehet privátot küldeni, akkor jobb ha nem próbálsz engem kioktatni a Kádár rendszer nagyszerűségéről. Meg eleve nem kell velem foglalkoznod. Szerintem nem én vagyok akinek öngyilkosságot kellene elkövetni, hanem az ilyen kis 16 éveseknek mint te is, akik majd tönkre vágják ezt az országot ha felnőnek.
2011. aug. 30. 13:33
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én egyikre sem szavaztam soha és nem is fogok.

Egyébként igen, a kérdésed provokatív, buta és rosszindulatú, legalább annyira, mint az általad említett pártok!

2011. aug. 30. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!