Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Figyelt kérdés
Büszke vagy magadra,hogy idáig juttattad a hazádat azzal,hogy az MSZP-t,FIDESZ-t szavaztad folyton meg és a legtöbben meg e két pártnak és a te szavazatodnak köszönhetően elszegényedtek?
2011. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Tisztelt Kolopele! Igen is senki sem felelős a sorsáért csakis a rendszer,a pártok. Te is mindent megteszel a szeretett családodért. Hát a pártok is megtehettek volna mindent a "családjukért"
2011. aug. 30. 00:02
 22/52 anonim ***** válasza:
43%
"Végtelenségig sorolhatnám az okát,hogy az én gyerekkorom miért volt jobb a Kádár rendszerben," Én meg szintén hogy miért nem. Az meg hogy mindenért csak a pártokat teszed felelőssé, ne haragudj, de nagyon fals elmélet.
2011. aug. 30. 00:07
 23/52 anonim ***** válasza:
59%
Küldök neked egy privit, majd nézd meg.
2011. aug. 30. 00:12
 24/52 A kérdező kommentje:
Kinek mi jött be. Látom ,hogy már a kötözködés lett felèm,így az a teoriám,hogy jobb békességben abbahagyni és nem tovább kötözködni kiemelve egy egy mondatomat. Én a magam rèszéről a Kádár korszakot emelem ki,de ha neked jobb a jelenlegi élet,az szíved joga,de ne feledd ezt akkor sem ha netán az unokád vagy annak gyermeke nem fog tudni dolgozni,vagy hitelt visszafizetni.
2011. aug. 30. 00:21
 25/52 anonim ***** válasza:
80%

"" El kell zavarni ezt a két pártot és a helyükbe olyan pártot küldeni,aki nem a tőkéseket,gazdagokat szolgálja."

Hol találsz ilyen pártot? Én tudom: sehol"

Hát ez az :P kicsit szűk palettáról választhatunk

2011. aug. 30. 01:08
 26/52 anonim ***** válasza:
69%
a Kádár-korszakban megvolt, meg kellett lennie a látszatnak, ami nyilván akkor is csak látszat volt. Most nincs meg az illúzió, hanem a véres valóság, amivel ideje szembenézni, nekünk is, hiszen a személyes sorsunk a mi kezünkben van és a politikusainknak is, az utóbbiban persze csak bízhatunk.
2011. aug. 30. 01:12
 27/52 anonim ***** válasza:
58%

"A Kádár rendszernek is megvolt a maga hibája ezt nem vitatom,de a tény az tény,hogy jobban élt többségünk akkoriban."

TöbbségÜNK? Kiknek a többsége?

A képzetlenek többsége jobban élt mint ma, ez tény. De az ország lakossága nemcsak 8 általános végzettségűekből áll. Nagyon is sokan vannak, akik tudnak magukkal mit kezdeni a piacgazdaságban is, és mivel az igényeik magasabbak, mint az, hogy csak a sör meg a virsli meglegyen, ezért ki is tudják használni a demokrácia által biztosított szabadságot.

Szomorú dolog, hogy nem mindenkinek jött be a rendszerváltás, de semmivel sem fontosabbak azok az emberek, akiknek nem jött be. Nem érdem szegénynek lenni, semmivel sem jobb vagy fontosabb az, aki vesztett a rendszerváltáson, mint az, aki nyert.

Végre abba kellene hagyni azt, hogy úgy beszéltek a rendszerváltásról, mintha csakis az állásukat elvesztő vasmunkásokat kellene emberszámba venni.

2011. aug. 30. 01:35
 28/52 A kérdező kommentje:
1:35-s hozzászoló. Ez még ma is él,hogy nem az értelmiségi,nem az irodában helyet foglalók tartják el a munkást,hanem éppen elenkezőleg.
2011. aug. 30. 01:50
 29/52 anonim ***** válasza:
40%

ma 01:50

Hahaha.

Vedd már észre, hogy nem 1962-t írunk. Kicsit megváltozott a világ. (bár legalább értem, miért nem érzed magad otthon a XXI. században)

2011. aug. 30. 02:37
 30/52 A kérdező kommentje:
Hahaha! Tudod mit? Ezt akarod? Rendben! A munkást tartja el az irodista,az értelmiségi és így tovább! Szegény értelmiségi agyon dolgozza magát a munkásért,aki nem csinál semmit a 75.000ft-t,de az irodista keményen megdolgozli a százezreiért! Csak sajnálni tudom kapitalista felfogásod! Még maga a szó is,hogy kapitalistja szörnyű és undorìtó! Sok embert taszìtott nyomorba ez az elmúlt 20 év! De a történelem megismétli önmagát. Most te nevetsz rajtam,de eljön az idő amikor fordítva lesz. Hahaha!
2011. aug. 30. 03:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!