Ettől a kérdéstől a falra mászol?
"" El kell zavarni ezt a két pártot és a helyükbe olyan pártot küldeni,aki nem a tőkéseket,gazdagokat szolgálja."
Hol találsz ilyen pártot? Én tudom: sehol"
Hát ez az :P kicsit szűk palettáról választhatunk
"A Kádár rendszernek is megvolt a maga hibája ezt nem vitatom,de a tény az tény,hogy jobban élt többségünk akkoriban."
TöbbségÜNK? Kiknek a többsége?
A képzetlenek többsége jobban élt mint ma, ez tény. De az ország lakossága nemcsak 8 általános végzettségűekből áll. Nagyon is sokan vannak, akik tudnak magukkal mit kezdeni a piacgazdaságban is, és mivel az igényeik magasabbak, mint az, hogy csak a sör meg a virsli meglegyen, ezért ki is tudják használni a demokrácia által biztosított szabadságot.
Szomorú dolog, hogy nem mindenkinek jött be a rendszerváltás, de semmivel sem fontosabbak azok az emberek, akiknek nem jött be. Nem érdem szegénynek lenni, semmivel sem jobb vagy fontosabb az, aki vesztett a rendszerváltáson, mint az, aki nyert.
Végre abba kellene hagyni azt, hogy úgy beszéltek a rendszerváltásról, mintha csakis az állásukat elvesztő vasmunkásokat kellene emberszámba venni.
ma 01:50
Hahaha.
Vedd már észre, hogy nem 1962-t írunk. Kicsit megváltozott a világ. (bár legalább értem, miért nem érzed magad otthon a XXI. században)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!