Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Ettől a kérdéstől a falra mászol?

Figyelt kérdés
Büszke vagy magadra,hogy idáig juttattad a hazádat azzal,hogy az MSZP-t,FIDESZ-t szavaztad folyton meg és a legtöbben meg e két pártnak és a te szavazatodnak köszönhetően elszegényedtek?
2011. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Nincs garancia arra,hogy más pártok jobban csinálták volna,de az MSZP és a FIDESZ már bebizonyitotta,hogy nem alkalmas,nem méltó a haza irányítására,kormányzàsára. Van más megoldás is. El kell zavarni ezt a két pártot és a helyükbe olyan pártot küldeni,aki nem a tőkéseket,gazdagokat szolgálja. Aki munkát teremt és nem utcákat,tereket nevez át,aki nem bezár,hanem megnyit gyárakat,kórházakat,iskolákat.
2011. aug. 29. 23:24
 12/52 anonim ***** válasza:
56%
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az MSZP és a FIDESZ nem tehet semmiről, mivel őket is irányították. Mint egy bábot. És amit tettek, az volt a kevésbé rossz. Valaki nem engedi fejlődni ezt az országot. Lassan Románia is lehagy minket.
2011. aug. 29. 23:30
 13/52 anonim ***** válasza:
94%
Mért nem mentetek ki tüntetni anno a rendszerváltás ellen?
2011. aug. 29. 23:31
 14/52 anonim ***** válasza:
67%
A Fideszre szavaztam most is. És igen, büszke vagyok, de nem a pártra elsősorban, hanem magamra, legfőképpen amit megalkottam 50 éves koromig. Annak meg nem én vagyok az oka, hogy vannak szegény emberek. Arról a legtöbbször saját maguk tehetnek. Kérdésed igen provokáció szagú.
2011. aug. 29. 23:32
 15/52 anonim ***** válasza:
89%
Azt amit Kádárék csináltak bármelyik mai párt megtudná csinálni. Még ma is azt az adósságot nyögjük, amit akkor Jancsi bácsiék felhalmoztak
2011. aug. 29. 23:33
 16/52 anonim ***** válasza:
94%

Ja, ja!

Vettük fel a hiteleket, és rakétát vettünk belőlük, azok ellen, akik a hiteleket adták. Ez a korrekt kommunizmus. Ha mi győzünk, a hitelt sem kell visszaadni. Mert nem lett volna kinek.

2011. aug. 29. 23:38
 17/52 A kérdező kommentje:
Tiszelt Kolopele! Nincs provokáció szag! Ezt csak te gerjeszted magadnak. Örülök,hogy 50 éves korodig letettél az asztalra valamit. De a szegények nem azért lettek szegények,mert erősen ragaszkodtak hozzá. A rendszer gyártotta futószalagon a munkanélküliséget,hajléktalanságot.
2011. aug. 29. 23:41
 18/52 anonim ***** válasza:
93%

" El kell zavarni ezt a két pártot és a helyükbe olyan pártot küldeni,aki nem a tőkéseket,gazdagokat szolgálja."

Hol találsz ilyen pártot? Én tudom: sehol

2011. aug. 29. 23:45
 19/52 anonim ***** válasza:
42%
"A rendszer gyártotta futószalagon a munkanélküliséget,hajléktalanságot." Azért én ezt ilyen formában nem jelenteném ki. Szóval szerinted senki nem felelős a sorsáért, minden a rendszer, a kormány hibája. Elég sajátos.
2011. aug. 29. 23:54
 20/52 A kérdező kommentje:
A Kádár rendszernek is megvolt a maga hibája ezt nem vitatom,de a tény az tény,hogy jobban élt többségünk akkoriban. Ne a hitellel dobálózzatok,mert ennyi erővel vissza lehetne mutogatni a Horthy korszakra is,hogy ott viszont több millió elszegényedett család élt. Ezt inkább ne!
2011. aug. 29. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!