Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 13:52
61/152 anonim válasza:
Gratulálok. És ilyen megnyilvánulások után csodálkozol, hogy lenéznek. Sok sikert az élethez!
62/152 A kérdező kommentje:
Hogy a gárdisták húzzanak a faszukra de röhögnék ha jobbik lenne hatalmon. Megint szopiznátok mint gyerekkorotokba csak nem didit hanem brokit :D:D muhahaha
2011. ápr. 10. 15:32
63/152 anonim válasza:
Miért fizet több adót a minimálbéres? a 16%, az 16%. Számolj utána! Még így is a tehetősebb réteg fizeti a több adót.
64/152 anonim válasza:
"Szerintetek az helyes,h ki minimálbéré dolgozik,attól több pénzt vonnak,h a jobb módúaknak több legyen?Csak olyan válaszoljon,ki nem a Fidesz re szavazott,mert aki rájuk szavazott,azoknak tudom a válaszát.."
Nem helyes. De ilyen nem is történt legfeljebb a demagóg agyak gondolják így. A valóságban az történt, hogy az eddigi igazságtalan (egy új kérdés: szerinted az igazságos, hogy az egyik ember 50%-ot adózik, a másik meg semmit?) adórendszert felváltotta egy igazságos.
65/152 anonim válasza:
Kérdező,sztem nem lenne itt jobb,akárki lenne hatalmon,a pénz meg a hatalom az a baj,h nagyon eltudja vakítani az embert...
66/152 anonim válasza:
Azért tartanak itt most is a szegények,ahol...
67/152 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen meg kéne duplázni a minimálbért, és eltörölni a jövedéki adókat, és helyettük semmi mást nem bevezetni!
68/152 anonim válasza:
Meg én növelném az exportvámokat is, hogy amit itt megtermelnek azt ne tudják olyan olcsón kivinni, hanem kénytelenek legyenek itt eladni!
69/152 anonim válasza:
"egy új kérdés: szerinted az igazságos, hogy az egyik ember 50%-ot adózik, a másik meg semmit?" Az adózzon többet kinek van miből,ti még akkor is úgy éltetek,mint Marci hevesen,a minimálbéreseknek meg már akkor se tellett semmire...
70/152 anonim válasza:
Mégha termelnek itt minőséget is valahol, azt is kiviszik eladni, ide meg a szar kínait hozzák, meg a lengyel gagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!