Hetényi kérdése:
Mennyi ideje van még a mostani kormánynak?
Figyelt kérdés
Kihuzzák a négy évet, vagy idő előtti csere lesz?2011. jan. 19. 10:37
1/18 anonim válasza:
3 év van a következő választásokig de másra nem lehet szavazni így megint ők lesznek valószínűleg
3/18 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, nem tudok olyan csapatról, amelyik alkalmas lenne (ideértve a mostaniakat is).
2011. jan. 19. 11:03
4/18 anonim válasza:
Na ha te sem tudsz mást akkor nem igazán mindegy ki van éppen
5/18 Shanokk válasza:
Szerintem modelleket (férfi és női) kéne megválasztani. Sok érdemi különbség nem lenne, de legalább jó lenne rájuk nézni.
6/18 anonim válasza:
A kérdésre: Remélem nem sok...!
7/18 anonim válasza:
Miért ne lehetne másra szavazni?
Ezt a pártot is demokratikusan választották meg, és ha a következő szavazáskor másra többen szavaznak, akkor ők nyernek...
8/18 anonim válasza:
Legalább 20 év. Ezeket innen ki nem robbantjuk egyhamar... Főleg mivel a magyar nép birka, kell neki egy vezér. Szerintem újra meg fogják szavazni őket, de ez még nem is olyan nagy baj, de tartok tőle, hogy megint 2/3-al.
9/18 Bretso válasza:
Ennek a kormánynak 3 éve van, és nem kihúzzák, hanem teljesen normális mederben végigkormányozzák. Hol láttok ti akkora felháborodást, hogy lemondanának? Mert én sehol, egy-ketten sírnak-rínak, de ennyi, mikor 2006-ban tényleg felháborodás volt, akkor sem történt semmi, ahhoz az állapothoz pedig még közel sem vagyunk.
10/18 anonim válasza:
Nem egy-ketten sírnak,hanem az ország többsége.
De nem lehet őket kirobbantani,mert megváltoztatják a választási törvényekete. Szavazati jogot adnak a külföldön élőknek.
Az is igaz,.hogy nincs más sem, aki felválthatná őket! Erről 12 év alatt gondoskodtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!