A kormánynak miért nem számít a magyar ember egészsége?
Kérdező lehet nem tudod de a cukorbetegégből nem lehet meggyógyulni csak szinten tartani.
Tüdőbeteg az pontosan milyen ha rákos azt megműnik kap kemoterápiát és gyógyszeres kezelést.
Vagy az aktív dohányosok tüdőbetegségére gondolsz?
5 munkatársamból csak 1 nem dohányzik az én vagyok többinek 1 napra elég egy doboz 34 évesen meg percenként fuladoznak.
Az ilyenektől igen is sajnálom én is a gyógyszert.
Vagy egy példaként említhetném megboldogult nagyanyámat aki súlyos cukorbetegségben és túlsúlyal élt.
Hiába mondták az orvosok 20 éven keresztűl változtason az étrendjén ne 3 emberhelyet egyen mozogjon stb nem tette.
Nem halgatott az orvosokra csak mindenap bekapta a 15 fajta gyógyszerét és igen el élt így is 70 éves korig.
Én megértem az állam azont törekvését hogy ezeken változtatni kell rengetegbe vannak a gyógyszerkiadások az emberek nem akarnak tenni az egészségükért.
Legtöbben saját hibályuk miatt lesznek súlyos betegek öreg korukra.
Aki most is aktív dohányos vagy túlsúlyos kezdjen szépen spórolni öreg korára a gyógyszerekre mert nem fizeti majd az állam helyetük!
Már kitalálták a hamburger adót,ami nem is egy adó hanem támogatás az egészségesebb élethez-Na ja ezt állítják ők.
A kérdés az,hogy mikor lesz élesítve.
Na figyelj. Most államosították a nyugdíjat.
Elintézik, hogy az emberek ne érjék el a nyugdíjkorhatárt, és ugye az állami nyugdíjpénztár benyeli a pénzt, a magánból kaptak az örökösök.
Így szép összegeket lehet zsebre rakni, nem lesz aki keresse.
Ez külön vicces, ha hozzáveszitek, hogy egyre kevesebb a pénz, amit betegség idején kifizetnek, de már két évvel fenyegetik azt is, aki "indokolatlanul" megy betegszabadságra (milyen remek szabadság, a fizetés feléért, 40 fokos lázzal feküdni, vagy még kevesebbért kórházban lábadozni műtét után).
Egyre kevesebben maradnak otthon, ha betegek. A férjem kolléganője SZÍVROHAM után két héttel már dolgozott, ki ne rúgják, és fizetni tudja a számlákat.
Egy lábon kihordott influenza is okozhat szövődményeket, aminek a vége tüdőbetegség.
Most okosan kitalálták, hogy 150 ezer embert "visszavezetnek a munka világába", mindegy, mivel százalékolták le, marad neki a segély. Mert munka az nincs, aki meg eddig meg tudta venni a rokkantságot, az most többet fizet, és kész.
Sok cukorbeteg szeretne tenni az egészségéért, de egy szelet zsíroskenyér 10 forint, tíz deka pulykasonka meg 200-250 forint, a rozskenyérből egy szelet kb. 30 ft.
A gyerekemnek is speciális diéta kell, mi sokszor csak nyelünk egyet vacsorára. Mindketten dolgozunk.
Szabályos népirtás folyik, főleg azokat ritkítják, akiknek a betegsége krónikus, és rengeteg kiadással jár az életmódváltás, akik kispénzűek és öregek.... valóban azokat, akikre több pénzt kell költeni, mint az átlagra.
Ez volt a többség akarata, és erre van felhatalmazásuk.
Nem azt mondom, hogy aki 40 éve dohányzik, annak támogassák a dohányzásból adódó betegség kezelését! Vagy aki alkoholista, túlsúlyos, egészségtelenül él, az ebből adódó betegséget kezeljék ingyen, ő meg hadd folytassa az életmódját!
Azt mondom, hogy sok betegség megjelenése ettől független, pl. gyerekkori cukorbetegség, gyomorfekély, korral jár a magas vérnyomás is, és még sok más.
Ezektől az emberektől ugyanúgy megvonják a támogatást, megvonják a pénzt is, csak azt felejtik el elmesélni, hogy egyre kevesebb pénzből hogy fizessen ki egyre magasabb árakat, ami az életmódváltáshoz szükséges.
Arról is vitatkozhatunk, hogy több lesz-e a magas vérnyomásos, cukorbeteg, tüdőbeteg, szívbeteg, stb... , ha a dolgozó, most aktív korú emberek nem mernek elmenni betegszabira, ha TÉNYLEG betegek. Körbefertőznek egy egész gyárat, egy egész irodát. Nálunk az oviban általában hasmenése van a társaság felének, mert se a konyhás, se az óvónő, se a takarítónő nem marad otthon, nem csak a gyerekek fertőzik körbe egymást.
Kedvencem a reklám, hogy kapj be egy ... tablettát, és máris dolgozhatsz tovább betegen, mert leviszi a lázat, és csökkenti a fájdalmat... épp csak a cseppfertőzést nem akadályozza meg...
Magyarán, ha nem tudsz termelni és adót fizetni, akkor ...ölj meg!
A kérdés nem jó így.
Helyesen így hangzik: A kormánynak miért nem számít a magyar ember?
Itt a mondat vége, és benne a válasz.
Keress rá a tavaly tavaszi eseményekre, hírekre. A mostaniakra, kik vesznek részt egy-egy egyeztetésen, döntéshozáson.
A milliárdosok, a vállalkozók, meg az E...bank elnöke. Szakszervezet tévedésből sincs a környéken sem.
Az Orkán-kormánynak nem számít a magyar ember, nem minket akarnak támogatni. Szavaztál, és jó'van. A következő három évben nem érsz semmit, nincs rád szükség.
Po.fa lapos, és menj a p..ba dolgozni, mert már Lézer is megmondta, hogy akinek nincs elég pénze, az nem ér semmit.
Ez is csak egy vélemény volt, a többi épp nem került nyilvánosságra.
emberek!!!
Én tüdőosztályon dolgoztam, a tüdőbetegségek alatt a kormány az asthma és a COPD -t érti. Ebből nem sürün gyógyul ki az ember, csak szinten lehet tartani. Ezekre is gondolják megszüntetni a támogatást. Már láttam is a részletes leírást mi alapján válogatják majd ki, hogy ki kaphat továbbra is támogatást, ki nem.
Röviden:
Amikor kontrollra mentek, fújjatok DIREKT kicsit rosszabbat, mint amilyenre képesek lennétek, ugyanis ha javuló eredményt produkáltok, elveszik a gyógyszertámogatást (más kérdés ugyebár, hogy a gyógyszer nélkül viszont rohamos romlásra lehet számítani, de ezt a kormány magasról lesz*rja).
Ha részletesebben érdekel, a PEF és FEV1 értékeket hasonlítják össze, illetve bizonyos % felett elveszik a támogatást. Fejből nem merek pontos %ot mondani de asszem copd-nél 50%. Hajráf.
Jah, és hogy miért nem érdekli a kormányt az emberek egészsége?
Jó példa rá az a vicces kampánymondat:
"Cigizz, piálj, zabálj egészségtelen ételeket, és spórolj meg egy nyugdíjat az országnak!" (by Comedy Central)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!