Nem érdekes, hogy azóta van herótom a "magyar dolgoktól", amióta megjelent a színen a Jobbik, és megismerhettük ezeket az ő propagandájuk kontextusában?
Amikor ezek még sehol sem voltak, még érdekelt is a magyar történelem/őstörténet/kultúra/stb., de legalábbis nem az a tipikus megcsömörlött, undorszerű érzés fogott el tőle. Aztán azóta láttam Szent Istvános Jobbik-reklámot, gárdatagot árpádsávos zászlóval, kopaszt turulos pólóban, és valahogy megváltozott a hozzáállásom. Lassan már a hányinger kerülget akkor is, ha a jobboldalhoz köthető személyektől függetlenül látok zászlót vagy Szent István ábrázolást.
(Összeesküvés-elméleteket, miszerint az ufózsidók agyhullámok kibocsátásával manipulálják a külső ingerekre való reakcióimat, NE írjon senki.)
"Hallottál már az osztrák, vagy pl. francia gárdáról? Ausztriában minden osztrák örül a gárdának, és Franciaországban is..."
Sem az osztrák, sem a francia, de még az amerikai gárdának sincsen az égvilágon semmi köze a szélsőjobbhoz, és nem holmi párthadsereg. Attól, hogy a magyar gárdát úgy hívják, ahogy, attól még csupán borvirágos orrú, nyolc általánost végzett kis újnyilasok gittegylete marad.
"Te MSZP-s vagy?"
miért pont MSZP-s? az is lehet, hogy pártnélküli
mindenesetre ahány ember, annyi szokás.
Van aki emiatt teljesen történelem fanatikus lett, van aki pedig "kiábrándult" belőle.
Magyarazzatok mar el nekem,hogy az amiben Jobbiknak nincs igaza!
En szeretem a Jobbikot,mert ha ök nem lennenek a magyar kultura eltünne a süllyesztöben.Ja,meg a magyar nemzet is.
"En szeretem a Jobbikot,mert ha ök nem lennenek a magyar kultura eltünne a süllyesztöben.Ja,meg a magyar nemzet is."
Szegénykém...
http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!