Nem érdekes, hogy azóta van herótom a "magyar dolgoktól", amióta megjelent a színen a Jobbik, és megismerhettük ezeket az ő propagandájuk kontextusában?
Amikor ezek még sehol sem voltak, még érdekelt is a magyar történelem/őstörténet/kultúra/stb., de legalábbis nem az a tipikus megcsömörlött, undorszerű érzés fogott el tőle. Aztán azóta láttam Szent Istvános Jobbik-reklámot, gárdatagot árpádsávos zászlóval, kopaszt turulos pólóban, és valahogy megváltozott a hozzáállásom. Lassan már a hányinger kerülget akkor is, ha a jobboldalhoz köthető személyektől függetlenül látok zászlót vagy Szent István ábrázolást.
(Összeesküvés-elméleteket, miszerint az ufózsidók agyhullámok kibocsátásával manipulálják a külső ingerekre való reakcióimat, NE írjon senki.)
Attól függetlenül, hogy milyen a politikai felfogásod, és a történelem mely mozzanatit használja fel a Jobbik a propagandájukban még nem kellene, hogy hányingered legyen a magyar történelem bármely momentumától...
De ez persze csak egy szubjektív vélemény.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:02
Észre vehetted volna már, hogy sokan kik a Jobbikat szidják érvekkel nem támasztják a alá, hogy mért is szidják.
De most min csodálkozunk sajnos neoliberalizmus átmosta az agyukat...
"En szeretem a Jobbikot,mert ha ök nem lennenek a magyar kultura eltünne a süllyesztöben.Ja,meg a magyar nemzet is."
Ez olyan mértékű ostobaság, amilyet már régen olvastam a neten.
Apuci vagy anyuci párttag?
"De most min csodálkozunk sajnos neoliberalizmus átmosta az agyukat.."
Tudod, általában annak van átmosva az agya, aki automatikusan a neoliberalizmusra asszociál, ha arról van szó, hogy valaki nem Jobbik szimpatizáns.
Megy az neoliberalizmus nélkül is.
Egyébként ha jobban megnézitek, az egész nemzeti radikalizmus százfelé van szakadva, még akkor is ha van pár közös nevezőjük.
Sok nemzeti radikális nem is tekinti a Jobbikot radikálisnak, csupán "ugródeszkának" az "új világrendhez", hogy az ő gyakori kifejezésükkel éljek. :)
Az erőszakosság nem lesz mindenkinél nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!