Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem érdekes, hogy azóta van...

Nem érdekes, hogy azóta van herótom a "magyar dolgoktól", amióta megjelent a színen a Jobbik, és megismerhettük ezeket az ő propagandájuk kontextusában?

Figyelt kérdés

Amikor ezek még sehol sem voltak, még érdekelt is a magyar történelem/őstörténet/kultúra/stb., de legalábbis nem az a tipikus megcsömörlött, undorszerű érzés fogott el tőle. Aztán azóta láttam Szent Istvános Jobbik-reklámot, gárdatagot árpádsávos zászlóval, kopaszt turulos pólóban, és valahogy megváltozott a hozzáállásom. Lassan már a hányinger kerülget akkor is, ha a jobboldalhoz köthető személyektől függetlenül látok zászlót vagy Szent István ábrázolást.

(Összeesküvés-elméleteket, miszerint az ufózsidók agyhullámok kibocsátásával manipulálják a külső ingerekre való reakcióimat, NE írjon senki.)

2011. júl. 14. 22:21
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Ha 100 emberből 51 egynek a neoliberalizmus mosta át az agyát akkor már nyugodtan mondhatom, hogy a többségnek...

(bár igaz előbb nem írtam oda hogy többségnek)

2011. júl. 14. 23:12
 22/45 anonim ***** válasza:
39%

Meg meséljék már el, hogy hogy jön az árpádsáv, az iszlamizmus, az újpogányság meg a kereszténység egy kalap alá?

na emiatt nem tudom komolyan venni őket.

Ja és ők tiltakoznak a legjobban a polkorrektség ellen, de mégis ritkán merik kimondani azt, amit gondolnak.

2011. júl. 14. 23:12
 23/45 anonim ***** válasza:
40%

"gynek a neoliberalizmus mosta át az agyát akkor már nyugodtan mondhatom, hogy a többségnek... "

és mi alalpján állítod meg, hogy valaki neoliberális?

szerintem még a fogalom jelentésével sem vagy tisztában, de mindegy.

Ilyen hatalmas matematikai statisztika alapján álló érveléssel szemben meg kell hajolnom...

Inkább azt cáfold meg, amiket írtam.

2011. júl. 14. 23:13
 24/45 anonim ***** válasza:
65%

,,de mégis ritkán merik kimondani azt, amit gondolnak."

Lehet, hogy az a baj , hogy nem veszed észre azt mikor kimondják.

Tudom is én haza mész munka után bekapcsolod a tévét és megnézed a híreket de velük azért nem találkozol mert nem kapnak akkor a teret a híradóban ( és amikor szerepelnek akkor is általában csak negatív színben tüntetik fel őket) mint például az éppen hatalmon lévő Fidesz..

2011. júl. 14. 23:17
 25/45 anonim ***** válasza:
68%
Jpage nekem nem úgy tűnik, mint a ki az esti híradóból táplálkozna minden este...
2011. júl. 14. 23:20
 26/45 anonim ***** válasza:
41%

"Lehet, hogy az a baj , hogy nem veszed észre azt mikor kimondják.

Tudom is én haza mész munka után bekapcsolod a tévét és megnézed a híreket de velük azért nem találkozol mert nem kapnak akkor a teret a híradóban "

El vagy te tévedve kisgyerek .)

1. ha megértetted volna az írásomat amire reagáltál, akkor tudnád, hogy pont, hogy "tudok a sorok között olvasni", mivel pont ezt teszem szóvá, hogy a sorok között kell olvasnom, tehát "polkorrekten" (rébuszokban, szinonímákkal) adják elő a mondandójukat. Ha mégsem, akkor max a cigánybűnözésig mennek el, ami szerintem nem feltétlenül rasszista, de ezt mindenki döntse el maga.

Hmm érdekes, ha bekapcsolom nagy ritkán a hadovaládát, abban mindig van valami aktuális Jobbikos botrány, de a felszólalásaikat is mutogatják a Híradókban, ez csak a kuruc hülyesége, hogy nem kapnak teret...

nem akkora párt, hogy annyi műsoridőt kell kapnia, pl a bp-i törpepárt LMP sem kap sokkal több időt.

Ja és általában netről tájékozódom.

2011. júl. 14. 23:22
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

Az iszlamizmust gondolom arra érted mikor az arabok mellet foglaltak állárt az arab-magyar barátság napján.

Azt hogy hogyan jön össze a pogányság és kereszténység azt nem tudom, erre nem tudom a válasz.

A Jobbik sem tökéletes és én sem értek egyet mindennel velük kapcsolatban.

Úgyhogy most nálad a pont.

2011. júl. 14. 23:23
 28/45 anonim ***** válasza:
45%

No, ilyet is régen olvastam :)

akkor ezek szerint te sem vakon követed őket, ezt jó tudni.

2011. júl. 14. 23:30
 29/45 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek a kérdezővel. Szégyen gyalázat, h egy maroknyi sz@rrágó a torz eszméivel bemocskol olyan jelképeket (pl árpádsávos zászló), amik az egész nemzeté. Ha ez így megy tovább, eljutunk odáig, h még a címert is szégyellni kell, mert ezekkel azonosítják...

Mindezt a nacionalizmus nevében. Nacionalizmus??? Az nem egyenlő a kirekesztéssel, azt már úgy hívják, rasszizmus.

A Jobbikot a magyar kultúra őreinek beállítani pedig egyenesen nevetséges, ezzel a viselkedéssel pont azt rombolják ezerrel. Amúgy pedig volt magyar kultúra a Jobbik előtt (ó azok a boldog békeidők...), és utána is lesz (reméljük mihamarabb eljutunk odáig is).

2011. júl. 14. 23:30
 30/45 anonim ***** válasza:
58%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:30

Bárány módjára, nem gondolkodva nem szabad követni semmit és senkit.

Jó ha az emberek gondolkodnak és vitatkoznak, megosztják egymással véleményüket. Most is tanultam valamit általad, amit köszönök. :)

2011. júl. 14. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!