Nem érdekes, hogy azóta van herótom a "magyar dolgoktól", amióta megjelent a színen a Jobbik, és megismerhettük ezeket az ő propagandájuk kontextusában?
Amikor ezek még sehol sem voltak, még érdekelt is a magyar történelem/őstörténet/kultúra/stb., de legalábbis nem az a tipikus megcsömörlött, undorszerű érzés fogott el tőle. Aztán azóta láttam Szent Istvános Jobbik-reklámot, gárdatagot árpádsávos zászlóval, kopaszt turulos pólóban, és valahogy megváltozott a hozzáállásom. Lassan már a hányinger kerülget akkor is, ha a jobboldalhoz köthető személyektől függetlenül látok zászlót vagy Szent István ábrázolást.
(Összeesküvés-elméleteket, miszerint az ufózsidók agyhullámok kibocsátásával manipulálják a külső ingerekre való reakcióimat, NE írjon senki.)
Ha 100 emberből 51 egynek a neoliberalizmus mosta át az agyát akkor már nyugodtan mondhatom, hogy a többségnek...
(bár igaz előbb nem írtam oda hogy többségnek)
Meg meséljék már el, hogy hogy jön az árpádsáv, az iszlamizmus, az újpogányság meg a kereszténység egy kalap alá?
na emiatt nem tudom komolyan venni őket.
Ja és ők tiltakoznak a legjobban a polkorrektség ellen, de mégis ritkán merik kimondani azt, amit gondolnak.
"gynek a neoliberalizmus mosta át az agyát akkor már nyugodtan mondhatom, hogy a többségnek... "
és mi alalpján állítod meg, hogy valaki neoliberális?
szerintem még a fogalom jelentésével sem vagy tisztában, de mindegy.
Ilyen hatalmas matematikai statisztika alapján álló érveléssel szemben meg kell hajolnom...
Inkább azt cáfold meg, amiket írtam.
,,de mégis ritkán merik kimondani azt, amit gondolnak."
Lehet, hogy az a baj , hogy nem veszed észre azt mikor kimondják.
Tudom is én haza mész munka után bekapcsolod a tévét és megnézed a híreket de velük azért nem találkozol mert nem kapnak akkor a teret a híradóban ( és amikor szerepelnek akkor is általában csak negatív színben tüntetik fel őket) mint például az éppen hatalmon lévő Fidesz..
"Lehet, hogy az a baj , hogy nem veszed észre azt mikor kimondják.
Tudom is én haza mész munka után bekapcsolod a tévét és megnézed a híreket de velük azért nem találkozol mert nem kapnak akkor a teret a híradóban "
El vagy te tévedve kisgyerek .)
1. ha megértetted volna az írásomat amire reagáltál, akkor tudnád, hogy pont, hogy "tudok a sorok között olvasni", mivel pont ezt teszem szóvá, hogy a sorok között kell olvasnom, tehát "polkorrekten" (rébuszokban, szinonímákkal) adják elő a mondandójukat. Ha mégsem, akkor max a cigánybűnözésig mennek el, ami szerintem nem feltétlenül rasszista, de ezt mindenki döntse el maga.
Hmm érdekes, ha bekapcsolom nagy ritkán a hadovaládát, abban mindig van valami aktuális Jobbikos botrány, de a felszólalásaikat is mutogatják a Híradókban, ez csak a kuruc hülyesége, hogy nem kapnak teret...
nem akkora párt, hogy annyi műsoridőt kell kapnia, pl a bp-i törpepárt LMP sem kap sokkal több időt.
Ja és általában netről tájékozódom.
Az iszlamizmust gondolom arra érted mikor az arabok mellet foglaltak állárt az arab-magyar barátság napján.
Azt hogy hogyan jön össze a pogányság és kereszténység azt nem tudom, erre nem tudom a válasz.
A Jobbik sem tökéletes és én sem értek egyet mindennel velük kapcsolatban.
Úgyhogy most nálad a pont.
No, ilyet is régen olvastam :)
akkor ezek szerint te sem vakon követed őket, ezt jó tudni.
Egyetértek a kérdezővel. Szégyen gyalázat, h egy maroknyi sz@rrágó a torz eszméivel bemocskol olyan jelképeket (pl árpádsávos zászló), amik az egész nemzeté. Ha ez így megy tovább, eljutunk odáig, h még a címert is szégyellni kell, mert ezekkel azonosítják...
Mindezt a nacionalizmus nevében. Nacionalizmus??? Az nem egyenlő a kirekesztéssel, azt már úgy hívják, rasszizmus.
A Jobbikot a magyar kultúra őreinek beállítani pedig egyenesen nevetséges, ezzel a viselkedéssel pont azt rombolják ezerrel. Amúgy pedig volt magyar kultúra a Jobbik előtt (ó azok a boldog békeidők...), és utána is lesz (reméljük mihamarabb eljutunk odáig is).
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:30
Bárány módjára, nem gondolkodva nem szabad követni semmit és senkit.
Jó ha az emberek gondolkodnak és vitatkoznak, megosztják egymással véleményüket. Most is tanultam valamit általad, amit köszönök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!