Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem érdekes, hogy azóta van...

Nem érdekes, hogy azóta van herótom a "magyar dolgoktól", amióta megjelent a színen a Jobbik, és megismerhettük ezeket az ő propagandájuk kontextusában?

Figyelt kérdés

Amikor ezek még sehol sem voltak, még érdekelt is a magyar történelem/őstörténet/kultúra/stb., de legalábbis nem az a tipikus megcsömörlött, undorszerű érzés fogott el tőle. Aztán azóta láttam Szent Istvános Jobbik-reklámot, gárdatagot árpádsávos zászlóval, kopaszt turulos pólóban, és valahogy megváltozott a hozzáállásom. Lassan már a hányinger kerülget akkor is, ha a jobboldalhoz köthető személyektől függetlenül látok zászlót vagy Szent István ábrázolást.

(Összeesküvés-elméleteket, miszerint az ufózsidók agyhullámok kibocsátásával manipulálják a külső ingerekre való reakcióimat, NE írjon senki.)

2011. júl. 14. 22:21
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Kölcsönös az öröm :)
2011. júl. 14. 23:43
 32/45 anonim ***** válasza:

23.30as vagyok.

Mondjuk a történelmet nem értem hogy jön ide. Azt "barátaink" sem tudják kisajátítani. Egyes részleteit értelmes ember elítéli, de ez Jobbik ide vagy oda érvényes.

2011. júl. 14. 23:49
 33/45 anonim ***** válasza:
44%
Kolop te nem olvastad el a Jobbik programját, azért hazudozol itt összevissza. És még te beszélsz gyűlöletkeltésről? olvasd újra a hozzászólásod.
2011. júl. 15. 06:06
 34/45 anonim ***** válasza:
37%
Mindig tudom mit írok le, nem kell újra elolvasnom. A jobbik volna az egyetlen olyan párt, akik miatt valószínűleg kivinném az egész gyárat külföldre, és onnantól már nem a magyar embereknek lenne munkája és nem itt fizetnénk be az adót és járulékokat sem hiszen ha egy cégben jelen van a külföldi érdekeltség is, akkor ők majd rendet tennének. És ezzel nem én volnék így egyedül ha kekeckednék. Agyukra ment a túlzott magyarság. Egy buta, szánalmas bagázs egy romboló, megvalósíthatatlan programmal. Olvastam egy darabig, de egy Harry Potter regény is hitelesebb mint ők. Kirakni vagy jól megadóztatni a külföldi tőkét egyenlő volna a végső pusztulással. De jó lenne ha mindenki megértené végre, hogy még szerencsésnek mondhatják magukat ha egyáltalán bejutnak a parlamentbe 2014 - ben. És igen, eddig a zsidózáson és a cigányozáson kívül nem voltak másra képesek. És nem is lennének csak a zűrzavar és a káosz létrejöttének létrehozására.
2011. júl. 15. 09:12
 35/45 anonim ***** válasza:
akkor el lehet menni, ha nem tetszik valami...(én is megyek:))))))XDDDDDDDDDDDD)
2011. júl. 15. 10:55
 36/45 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek veled kérdező!
2011. júl. 15. 11:47
 37/45 anonim ***** válasza:
66%

belénk meg 4 éven keresztül nyomták a holokausztot nagy propagandával a suliban, és az lett az eredménye, h teljesen megutáltam mindent ami zsidókkal kapcsolatos.

én jobbikos vagyok, de azt megtanultam a 4 év alatt, h senkire nem szabad ráerőszakolni semmilyen propagandát. én nemzeti érzelmű vagyok, van aki nem az, de azt utálom, amikor ilyen emberek próbálják rám tukmálni a nézetüket, holott én sem tettem ezt soha senkivel.

2011. júl. 15. 12:37
 38/45 anonim ***** válasza:
51%
Ez inkább azt jelenti hogy számodra a magyaregybüdösbarbárprimitívhorda történelem jön be. Vagyis agymosott vagy.
2011. júl. 15. 16:57
 39/45 anonim ***** válasza:
29%

"Ez inkább azt jelenti hogy számodra a magyaregybüdösbarbárprimitívhorda történelem jön be. Vagyis agymosott vagy."

Nem. A kérdezőnek egyszerűen hányingere van azoktól, akikről lerí, hogy büdös, barbár, primitív, műveletlen horda, és közben mindenkinél magyarabbnak tartják magukat. Az ilyenek sajnos nemcsak magukat járatják le, hanem a sokkal többre érdemes magyar honfitársaikat is, akik egyébként csendben, de tiszta szívvel élik az életüket.

2011. júl. 15. 20:45
 40/45 anonim ***** válasza:
51%

ma 20:45

Szerintem ezzel most alulmúltad magadat. Hol maradt a turbómagyarozás vagy a bitnácizás?

2011. júl. 15. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!