Nem érdekes, hogy azóta van herótom a "magyar dolgoktól", amióta megjelent a színen a Jobbik, és megismerhettük ezeket az ő propagandájuk kontextusában?
Amikor ezek még sehol sem voltak, még érdekelt is a magyar történelem/őstörténet/kultúra/stb., de legalábbis nem az a tipikus megcsömörlött, undorszerű érzés fogott el tőle. Aztán azóta láttam Szent Istvános Jobbik-reklámot, gárdatagot árpádsávos zászlóval, kopaszt turulos pólóban, és valahogy megváltozott a hozzáállásom. Lassan már a hányinger kerülget akkor is, ha a jobboldalhoz köthető személyektől függetlenül látok zászlót vagy Szent István ábrázolást.
(Összeesküvés-elméleteket, miszerint az ufózsidók agyhullámok kibocsátásával manipulálják a külső ingerekre való reakcióimat, NE írjon senki.)
23.30as vagyok.
Mondjuk a történelmet nem értem hogy jön ide. Azt "barátaink" sem tudják kisajátítani. Egyes részleteit értelmes ember elítéli, de ez Jobbik ide vagy oda érvényes.
belénk meg 4 éven keresztül nyomták a holokausztot nagy propagandával a suliban, és az lett az eredménye, h teljesen megutáltam mindent ami zsidókkal kapcsolatos.
én jobbikos vagyok, de azt megtanultam a 4 év alatt, h senkire nem szabad ráerőszakolni semmilyen propagandát. én nemzeti érzelmű vagyok, van aki nem az, de azt utálom, amikor ilyen emberek próbálják rám tukmálni a nézetüket, holott én sem tettem ezt soha senkivel.
"Ez inkább azt jelenti hogy számodra a magyaregybüdösbarbárprimitívhorda történelem jön be. Vagyis agymosott vagy."
Nem. A kérdezőnek egyszerűen hányingere van azoktól, akikről lerí, hogy büdös, barbár, primitív, műveletlen horda, és közben mindenkinél magyarabbnak tartják magukat. Az ilyenek sajnos nemcsak magukat járatják le, hanem a sokkal többre érdemes magyar honfitársaikat is, akik egyébként csendben, de tiszta szívvel élik az életüket.
ma 20:45
Szerintem ezzel most alulmúltad magadat. Hol maradt a turbómagyarozás vagy a bitnácizás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!