Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A kormánynak miért nem számít...

A kormánynak miért nem számít a magyar ember egészsége?

Figyelt kérdés
A tüdőbetegek, cukrosok, magas vérnyomásban szenvedők gyógyszertámogatását megvonják, ha nem kellő mértékben gyógyulnak????? Normális ez a hozzáállás? Ezek az emberek rendszeres gyógyszeres kezelésre szorulnak, mivel az életük a tét! Nem fognak meggyógyulni, csak szinten tartják a betegségüket. Miért kell beléjük rúgni?
2011. máj. 1. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

"Az a lényeg, hogy minél kevesebb legyen a beteg, öreg ember akire csak költeni kell! De egyszer a mai fiatalokat is eléri ez a sors!!!"

08:18 -nak igaza van. Betegségek tulajdonképpen nincsenek, egy kezdetben teljesen egészséges ember esetében a táplálkozás miatt jönnek elő a különféle tünetek.

A fiatalok például egyáltalán nem egészségtudatosak, isznak, dohányoznak, összevissza esznek, gyakran élelmiszerszemetet, így aztán nem kell csodálkozni ha mindenféle nyavalyák jönnek elő náluk rövid időn belül.

A kormánynak az elvont gyógyszertámogatásból az egészséges élelmiszerek helyi előállítását és a gyógynövénykertek számának növelését kellene támogatnia.

2011. máj. 1. 09:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az egészségtelen táplálkozás a bűnös.

Nekem -sajnos- COPD-m van, soha nem dohányoztam, de a munkahelyem (38 évig) poros, füstös volt. Mivel már nyugdíjas vagyok, egyre kilátástalanabbnak látom a helyzetet, ha a gyógyszerártámogatást radikálisan csökkentik. A COPD-nél pedig nemis

2011. máj. 1. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:
...Bocs, de közben elment a NET! Szóval, ha nem tudok "javulást" felmutatni, -ami lehetetlen- akkor megvonják a gyógyszerártámogatásom?
2011. máj. 1. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"A kormánynak az elvont gyógyszertámogatásból az egészséges élelmiszerek helyi előállítását és a gyógynövénykertek számának növelését kellene támogatnia."

Tervezik is a gyógynövények betiltását. Hogy csak államilag támogatatlan méregdrága ám haszna vehetetlen gyógyszerekhez juthass, legalább hamarabb felfordulsz.

2011. máj. 1. 12:24
 15/19 anonim ***** válasza:
2011. máj. 1. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

10:11-es: félreértetted. Nemrég írtam le (én vagyok aki tüdőosztályon dolgozott):

Hogy NE mutass fel javulást. Ha javulsz, akkor veszik el a támogatást (a bizonyos % felett). Szóval DIREKT fújj rosszabbat a kontrollon.

2011. máj. 1. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

Én liszt-és laktózérzékeny vagyok, mégsem kapok 18 éves korom óta egy fillért sem. Remélem, majd ha nem lesz pénzem, és bélrákot kapok, mert nem tudom a méregdrága diétámat tartani, akkor az állam fog gyógyíttatni.

Egyébként jogos, hogy aki nem tartja az előírt dolgokat, attól megvonják a pénzt is. Az is jogos lenne, ha bizonyos betegségeket nem gyógyítanának: pl bizonyított dohányos esetén a légúti rákokat. Aki egészségtelenül él, főleg ha az pluszkiadásokban jelentkezik, nem abból, hogy nincs pénze (cigi, alkohol, kövérség), az ne kapjon semmit. Jogos.

2011. máj. 2. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egészség nem számít így kevesebben leszünk , nem kell

"ellátni" az embereket.Ez a cél , ellehetetleníteni a magyarságot.

2011. máj. 7. 19:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondta ki az igazságot:((
2011. máj. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!