A kormánynak miért nem számít a magyar ember egészsége?
"Az a lényeg, hogy minél kevesebb legyen a beteg, öreg ember akire csak költeni kell! De egyszer a mai fiatalokat is eléri ez a sors!!!"
08:18 -nak igaza van. Betegségek tulajdonképpen nincsenek, egy kezdetben teljesen egészséges ember esetében a táplálkozás miatt jönnek elő a különféle tünetek.
A fiatalok például egyáltalán nem egészségtudatosak, isznak, dohányoznak, összevissza esznek, gyakran élelmiszerszemetet, így aztán nem kell csodálkozni ha mindenféle nyavalyák jönnek elő náluk rövid időn belül.
A kormánynak az elvont gyógyszertámogatásból az egészséges élelmiszerek helyi előállítását és a gyógynövénykertek számának növelését kellene támogatnia.
Nem csak az egészségtelen táplálkozás a bűnös.
Nekem -sajnos- COPD-m van, soha nem dohányoztam, de a munkahelyem (38 évig) poros, füstös volt. Mivel már nyugdíjas vagyok, egyre kilátástalanabbnak látom a helyzetet, ha a gyógyszerártámogatást radikálisan csökkentik. A COPD-nél pedig nemis
"A kormánynak az elvont gyógyszertámogatásból az egészséges élelmiszerek helyi előállítását és a gyógynövénykertek számának növelését kellene támogatnia."
Tervezik is a gyógynövények betiltását. Hogy csak államilag támogatatlan méregdrága ám haszna vehetetlen gyógyszerekhez juthass, legalább hamarabb felfordulsz.
10:11-es: félreértetted. Nemrég írtam le (én vagyok aki tüdőosztályon dolgozott):
Hogy NE mutass fel javulást. Ha javulsz, akkor veszik el a támogatást (a bizonyos % felett). Szóval DIREKT fújj rosszabbat a kontrollon.
Én liszt-és laktózérzékeny vagyok, mégsem kapok 18 éves korom óta egy fillért sem. Remélem, majd ha nem lesz pénzem, és bélrákot kapok, mert nem tudom a méregdrága diétámat tartani, akkor az állam fog gyógyíttatni.
Egyébként jogos, hogy aki nem tartja az előírt dolgokat, attól megvonják a pénzt is. Az is jogos lenne, ha bizonyos betegségeket nem gyógyítanának: pl bizonyított dohányos esetén a légúti rákokat. Aki egészségtelenül él, főleg ha az pluszkiadásokban jelentkezik, nem abból, hogy nincs pénze (cigi, alkohol, kövérség), az ne kapjon semmit. Jogos.
Az egészség nem számít így kevesebben leszünk , nem kell
"ellátni" az embereket.Ez a cél , ellehetetleníteni a magyarságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!