Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?
Persze, csak irigykedik. :D És igen, manapság az életképesség inkább nyilvánul meg pénzben, mint bármi másban.
Nem kéne ennyire irigykedni, te is menj el, tanulj, még megvan rá az esélyed. Veled egykorú vagyok, de nem az a fő dolgom, hogy itt szidom a nálam gazdagabbakat, hanem egyetemre járok és karriert szeretnék építeni, ha máshogy nem megy, akkor külföldön. Ott remélem kevesebb az ilyen, aki meg akar verni majd csak azért, mert én nem otthon loptam a napot és szidtam a gazdagokat.
Keresztapám pl cégvezető, milliomos ember. Képzeld, egy szegény családba született, de a saját tehetségének, szorgalmának köszönhetően ilyen életet tudott magának teremteni. Napi 12-14 órákat dolgozik, szombat-vasárnap is, többet, mint bármelyik alkalmazottja, soha nem volt még nyaralni, mert a cégét nem hagyhatja ott egy percre sem, annyira vigyáz rá, hogy minden jól menjen, egyszerűen nincs, ki helyettesítse őt, azt a rengeteg munkát. Te napi 12-14 óra munkára mikor lennél hajlandó? Akkor nem itt lopnád a napot, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!