Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?
Épp most árulom az autómat. Gazdag vagyok, de nem naplopó.
Neked is lehetne ilyen autód, ha tanulnál, mert akkor jó munkád lehetne. [link]
Kedves kérdező!
1. A pokol nem létezik, szóval maximum a sütőben tudnak elégni.
2. Én nem fogok lesüllyedni a szintedre, és nem foglak sértegetni.
Elmesélek egy történetet:
Volt egy ember, aki nagyon szegény családba született, alig volt ennivalójuk, és romos volt a házuk is.
Ez az ember keményen tanult, és bejutott egy jó középiskolába, utána egy jó egyetemre. Elment katonának és sok-sok évnyi megfeszített munka után elérte a legnagyobb rendfokozatot: vezérezredes lett.
Ez az ember a nagypapám, és nagyon büszke vagyok rá, mert soha nem adta fel!
Személy szerint nem is csodálkozom rajtad, te egy tipikus magyar ember vagy! Mindig csak siránkozol, de ha csinálni is kell valamit, akkor fel vagy háborodva, és elkezdesz másokat hibáztatni. Fogadd el: csak lusta vagy. Simán elmehettél volna egy egyetemre, és lenne normális munkád...
A legtöbb gazdag ember nem azért gazdag, mert lop és csal, hanem azért, mert keményen megdolgozott érte. De viszont a legtöbb szegény ember, azért szegény embert, mert lusta, és nem hajlandó tanulni/dolgozni.
Oh, és mi az, hogy ha meglátsz egy gazdag embert, akkor azt szívesen megvernéd? Mi van akkor, ha éppenséggel az az ember a legjobb barátod lehetne, és adna pénzt? De te nem gondolsz ilyenekre, mert egy tipikus Jobbik-os **** vagy. Elegem van már az ilyen emberekből. Meggyanúsítanak azzal hogy nem vagyok magyar, meg rendes ember, ha nem vagyok Jobbik-os. És elárulom, hogy Fideszes sem vagyok...
Ez az én véleményem, nem kell elfogadni, de remélem azért kicsit megrendítette a kis hitedet ez amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!