Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?
"Akkor szerinted fidesz vagy jobbik ??"
Szerinted a kettő közül melyik támogatná a szegényeket?
Mások a szavak és mások a tettek!
"De te nem gondolsz ilyenekre, mert egy tipikus Jobbik-os **** vagy."
Légyszíves ne általánosíts! Jobbikos vagyok, egyetemre járok és semmi bajom a gazdagkkal, soha nem szidok senkit csupán irigységből, megértem a dolgok miértjét, és ha valami nem tetszik, az ellen teszek is. De nem káromkodással intézem el a dolgaim. És jobbikos vagyok! De ha személyesen ismernél, ezt meg sem állapítanád rólam... nem vagyok háborgó, lőzöngő, nem beszélek csúnyán, semmi ilyet. És képzeld (már ha el bírod...), a jobbikosok jó része ugyanilyen! Nem csak parasztok tartoznak a Jobbikhoz. Szóval ne általánosíts, mert ezzel sok normális jobbikost magad ellen uszítasz.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:18
Azt hiszem megtaláltam a második értelmes Jobbikost (az első Simon Patrik volt)
Sverdans, én voltam a 16:18-as, köszönöm. :D (Bár nem tudom, csupán gúny volt-e vagy komolyan gondoltad, sajnos ehhez az internet kevés.)
Mellesleg én sok hasonló jobbikost ismerek, aki tanul, dolgozik, szorgalmas ember, mellette pedig értelmes és ért a gazdasághoz, a politikához. A jobbikosokat nem kellene lenézni, igaz, hogy a csürhének van a legnagyobb szája, de van nagyon sok értelmes, intelligens, tanult ember is a Jobbik szavazói közt. Szerintem százalékosan több is, mint más pártok szavazói közt. Például a barátom nagymamája azért szavazott az MSZP-re, mert "az a Mesterházy milyen jóképű férfi". Én legalább elolvastam a Jobbik 88 oldalas programját, mielőtt rájuk szavaztam, és nem bántam meg, mint sok fideszes szavazó (már most, mi lesz még később...). Persze, kinek nem inge, ne vegye magára.
Nem gúnynak szántam. :) Amúgy időközben rájöttem, hogy hárman vagytok. Sajnos ezen az oldalon nem sok hozzátok hasonló Jobbikossal lehet találkozni.
Egy kicsit kiábrándító, mikor lezsidóznak, cigányoznak,antimagyaroznak... stb. csak, mert nem az ő értékrendjüket vallom.
"Munkásproletárhoz van szerencsénk? Az olyanoknak kár is magyarázni, mi a szellemi fáradtság, nem sűrűn élik át."
Sajnállak szörnyen te szegény droid. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!