Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek nem a szegényeket...

Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 13:52
 141/152 anonim ***** válasza:
23%

"Akkor szerinted fidesz vagy jobbik ??"

Szerinted a kettő közül melyik támogatná a szegényeket?

Mások a szavak és mások a tettek!

2011. ápr. 10. 17:40
 142/152 anonim ***** válasza:
77%

"De te nem gondolsz ilyenekre, mert egy tipikus Jobbik-os **** vagy."

Légyszíves ne általánosíts! Jobbikos vagyok, egyetemre járok és semmi bajom a gazdagkkal, soha nem szidok senkit csupán irigységből, megértem a dolgok miértjét, és ha valami nem tetszik, az ellen teszek is. De nem káromkodással intézem el a dolgaim. És jobbikos vagyok! De ha személyesen ismernél, ezt meg sem állapítanád rólam... nem vagyok háborgó, lőzöngő, nem beszélek csúnyán, semmi ilyet. És képzeld (már ha el bírod...), a jobbikosok jó része ugyanilyen! Nem csak parasztok tartoznak a Jobbikhoz. Szóval ne általánosíts, mert ezzel sok normális jobbikost magad ellen uszítasz.

2011. ápr. 10. 17:42
 143/152 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:18

Azt hiszem megtaláltam a második értelmes Jobbikost (az első Simon Patrik volt)

2011. ápr. 10. 17:43
 144/152 anonim ***** válasza:
69%
Ennek a kérdésnek megpecsételődött a sorsa :D
2011. ápr. 10. 17:54
 145/152 anonim ***** válasza:

Sverdans, én voltam a 16:18-as, köszönöm. :D (Bár nem tudom, csupán gúny volt-e vagy komolyan gondoltad, sajnos ehhez az internet kevés.)

Mellesleg én sok hasonló jobbikost ismerek, aki tanul, dolgozik, szorgalmas ember, mellette pedig értelmes és ért a gazdasághoz, a politikához. A jobbikosokat nem kellene lenézni, igaz, hogy a csürhének van a legnagyobb szája, de van nagyon sok értelmes, intelligens, tanult ember is a Jobbik szavazói közt. Szerintem százalékosan több is, mint más pártok szavazói közt. Például a barátom nagymamája azért szavazott az MSZP-re, mert "az a Mesterházy milyen jóképű férfi". Én legalább elolvastam a Jobbik 88 oldalas programját, mielőtt rájuk szavaztam, és nem bántam meg, mint sok fideszes szavazó (már most, mi lesz még később...). Persze, kinek nem inge, ne vegye magára.

2011. ápr. 10. 17:54
 146/152 anonim ***** válasza:

Nem gúnynak szántam. :) Amúgy időközben rájöttem, hogy hárman vagytok. Sajnos ezen az oldalon nem sok hozzátok hasonló Jobbikossal lehet találkozni.

Egy kicsit kiábrándító, mikor lezsidóznak, cigányoznak,antimagyaroznak... stb. csak, mert nem az ő értékrendjüket vallom.

2011. ápr. 10. 18:07
 147/152 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket én is szégyellem, hogy egy csoportba vesznek velük. :/ Szerencsére a jobbikos vezetők nagy része sem olyan, persze ott is akad 1-2 kivétel, de alapvetően az intelligensebb emberek vezetik, a mi területi képviselőnk is pl egy jogász srác, 26-7 éves, de elég jól csinálja. :)
2011. ápr. 10. 18:10
 148/152 anonim ***** válasza:
32%

"Munkásproletárhoz van szerencsénk? Az olyanoknak kár is magyarázni, mi a szellemi fáradtság, nem sűrűn élik át."

Sajnállak szörnyen te szegény droid. :D

2011. ápr. 10. 20:04
 149/152 anonim ***** válasza:
Nem, az államnak minden állampolgárával egyenlően kell foglalkoznia, és támogatnia.
2011. ápr. 10. 21:02
 150/152 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a kérdezőt hol lehet jelenteni a moderátoroknak, csak a válaszok mellett van behajtani tilos tábla, de jelentve lesz, mert undorító stílusban írogat.
2011. ápr. 11. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!