Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 13:52
21/152 anonim válasza:
Ne engem büntessenek azért, mert ők nem vitték semmire az életben.
22/152 A kérdező kommentje:
Na jó maradjunk annyiban hogy igazságos az adórendszer {remélem örülsz most}
A szuperbruttó szerinted jogos?? Az neked is csökkent
2011. ápr. 10. 14:38
23/152 anonim válasza:
Ne attól sajnáld a pénzt, aki megdolgozik érte, hanem attól, aki nem csinál semmit a kapott pénzért.
24/152 anonim válasza:
Most az a kérdés a szegényeket hogy is lehetne támogatni?
Legnagyobb a munkanélküliség keleten főleg a kis falvakban.
Munka erre nincs. Ez valóban igazságtalan nem hogy adnának munkát vagy felemelnék a segélyt 60e ft-ra már ha munkát nem is tudnak adni legalább ne nélkülözenek az emberek.
Vagy költöztesenek fel Pestre szivesen élnék ott.
Még munkám is lenne nézem a neten alapból van mindig 30 olyan hely ahová mehetnék reptére 2 helyre is engem keresnek.
25/152 anonim válasza:
Figyelj! Én ezért a pénzért kőkeményen megdolgozom, nem egyszer napi 10-12 órát töltök az irodában, és bár szellemi munkát végzek, de nagyon fárasztó tud lenni. Azt gondolom, hogy mivel felelősségteljes munkát végzek, ezért megérdemlem érte ezt a pénzt. Aki nem tesz semmit, csak várja a sült galambot, azokat én is rühellem.
26/152 A kérdező kommentje:
most nem ez volta a kérdés: hanem szerinted nem szemétség a szuperbrutto ??
2011. ápr. 10. 14:45
27/152 A kérdező kommentje:
A multicégeket meg is támogatják jobbra balra jogtalan az is
2011. ápr. 10. 14:47
28/152 anonim válasza:
Igen, a szuperbruttó nem a legjobb ötlet, de nem a Fidesz ötlete, hanem a Bajnai-kormányé. Szóval emiatt ne a Fideszt okold.
29/152 A kérdező kommentje:
Voltak ezek a fizetéskiegészítések. Te egy évvel előbb mennyit kerestél csak kérdezem légyszi válaszólj.
2011. ápr. 10. 14:49
30/152 anonim válasza:
tavaly pontosan nem tudom, de olyan 390-400.000 körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!