Szerintetek nem a szegényeket kéne támogatni a kormánynak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 13:52
51/152 A kérdező kommentje:
A te koporsódra :D:D
2011. ápr. 10. 15:24
52/152 A kérdező kommentje:
Most gondolom forrsz mérgedben hogy hogyan merek így beszélni veled hát pont úgy ahogy te ugatsz velem.
2011. ápr. 10. 15:26
53/152 anonim válasza:
Én nem nézem le a szakmunkásokat, a szüleim nekem is azok. A barátaim közül is sok olyan van aki asztalos, villanyszerelő.
54/152 A kérdező kommentje:
És akkor engem minek nézel le ??
2011. ápr. 10. 15:27
55/152 anonim válasza:
Álljál már le, öreg! Senki nem nézi le a szakmunkásokat, rájuk is szükség van. Itt te vagy az egyetlen, akit frusztrál, hogy nem tudtad többre vinni és ezért irigységből vagy bánom is én, miből képes lennél elvenni annak a pénzét, aki éveken át tanult és utána dolgozott érte.
56/152 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:26 tisztelet a kivételnek
57/152 A kérdező kommentje:
Kérjél elnézést most azonnal. Valóságba szétverném a fejed már térden állva könyörögnél előttem hogy ne verjelek meg :D:D
2011. ápr. 10. 15:29
58/152 A kérdező kommentje:
Büdös fideszes állatok
2011. ápr. 10. 15:31
59/152 anonim válasza:
Miért kérnék elnézést? Nem írtam vagy tettem semmi rosszat!
60/152 anonim válasza:
Szerintetek az helyes,h ki minimálbéré dolgozik,attól több pénzt vonnak,h a jobb módúaknak több legyen?Csak olyan válaszoljon,ki nem a Fidesz re szavazott,mert aki rájuk szavazott,azoknak tudom a válaszát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!