Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik FIDESZ ellenesek, azok...

Akik FIDESZ ellenesek, azok mégis mit várnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt belebonyolódnánk, nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért utálják a FIDESZ-t, mert lehet szidni - mint általában az aktuális kormányon levő pártot - de mégis kit látnának szívesen Orbán helyén? Mégis ki az aki jobban tenné a dolgát, védené az országot a migráció ellen, vagy merne egyedüliként szembeszállni a hülye EU-s szankciókkal, vagy nem engedne át fegyvereket az országon keresztül? Hozzáteszem, az infláció sok országot érint, nem Orbán tehet róla.

Félre ne értsetek, tényleg nem elfogultságból, csak szeretném megérteni.

Tehát itt most ne arról írjatok, hogy miért szar a FIDESZ, azt végighallgattam már milliószor, hanem arról, hogy mégis kit látnátok akkor szívesebben a helyén?

Mert bizony sok olyan volt, aki MZP-re szavazott, akiről tudjuk, hogy Gyurcsány bábuja lett volna.

Esetleg picit sem rémlik azoknak az embereknek, hogy 2010-ben mi volt itt? És akkor nem volt háború, vagy bármi, ami befolyásolhatta volna a magyar gazdaságot. Gyurcsány konkrétan padlóra küldte az országot. Aztán volt, hogy maga mondott le, mert rájött, hogy szart sem ér. (Bár most valamiért meggondolta magát, mert ismét hatalomra akar kerülni, amit nem értek ezek után.)

Aztán ott van a nagyot mondó bohóc Jobbikos Jakab. Mellette esetleg valamilyen racionális érveket tud mondani valaki, aki rá szavazott? Valóban szép és jó, hogy próbálja meggyőzni az embereket, hogy mellépártoljanak... na de mivel is? Azon túl, hogy már ő is bohóckodik Tik-Tok-on is, - meg amit az Országgyűléseken művel, arról már ne is beszéljünk - csak a negatívumokat tudja kiemelni. Ez ezért rossz, az azért rossz... az embereknek meg persze szimpi, mert kimondja, amit ők gondolnak. Na de azzal, hogy ráreflektál a problémákra, ő ugyanúgy nem lenne jobb, ha kormányra kerülne. Egyébként elmondanám, hogy sosem voltam Jobbikos, de amikor még Vona volt az elnök, akkor még egy komoly és versenyképes párt volt. Most meg az összes felrúgta a saját eddig vallott nézeteit és elveit, hogy összeálljanak a FIDESZ ellen teljesen más ideológiákkal rendelkező pártokkal. Akkor ott van még a CÖF...CÖF...CÖF... ezen kajak ki vagyok akadva, hogy valaki szavaz rájuk, vagy az MSZP, amiről 10 évvel ezelőtt nem hittük, hogy szarabb is lehet... a többit nem is említem, mert még annyira sem versenyképesek, mint akiket felsoroltam.

Higgyétek el, hogy ha bármelyik is odakerülne a mézesbödönhöz, rohadtul kizsákmányolná az országot és nem lenne jobb, mint Orbán. Szerintetek ők tényleg ennyire az ország javát néznék, hogy itt minden tiszta Hawaii legyen?

Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, hogy mi az oka annak, hogy az úgymond "kedvenc" pártjára szavaz?

Mert vannak ám tartózkodók is, akik mondják ugyan, hogy rossz a FIDESZ, de helyette nem is szvaznak másra sem, mert tudják, hogy nem lenne jobb velük sem.

Szerintetek véletlen, hogy Orbán már megszakítás nélkül 12 éve van kormányon?

Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, semmi másra. Nem szeretnék itt politikai vitát.

2023. jan. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%

"Kommunikációban maradhatna szegény Gulyás Geri (elég jól csinálja)."

Csak minden hazugságánál, csapnának egy bontókalapáccsal a kezére, aztán a egyikre, majd másikra, harmadszorra a farkára azonnal, második mondat után már lemondana magától.

2023. jan. 28. 00:57
 52/78 anonim ***** válasza:
0%
Hogy kit látnánk szívesen? Hát Toroczkait!
2023. jan. 28. 17:31
 53/78 anonim ***** válasza:
85%

Államosítottak (dobozgyár), privatizáltak (MOL)

EU-s pénzeket nyúltak le, azt hazudták, hogy meg sem érkezett.

Lejárató kampányt csináltak a többi párt ellen és újraosztották a választókerületeket.

Strómanoknak adják a pénzüket, hogy könnyű legyen elszámolni a lopott pénzt.

A miniszterelnök nem épelméjű, Grazba jár kezelésre. Saját bevallása szerint skizofrén.

30 évre titkosítottak szerződéseket, persze Gyurcsány idején még habzott a szájuk, amikor az MSZP ugyanezt csinálta.

Centralizálják a tőkét, ami szintén lopott. Folyamatosan viszik ki az országból, például a független Svájcba.

Parlamenti felszólalásoknál bármilyen jogos kritikára mellébeszélést kapunk. Persze a fideszes idióták tapsolnak mint a birkák, hogy milyen sikeresen eltudtak tussolni mégegy fontos ügyet.

Nem vezetik be az eurót, mert annak nem tudnának rontani az értékén, amiből szintén van hasznuk.

Nem lépnek be az európai ügyészségbe, ami önmagában elég sokatmondó.

Ha belépnénk, másnap valószínűleg a fideszes politikusok többségének a kézen kattanna a bilincs.

Hogy válaszoljak is, nem véletlen. Az autokrata politikusok mindig is jók voltak az agymosásban és nem kellett attól tartaniuk, hogy leváltják a rendszerüket. Előbb-utóbb viszont mindegyik elbukik. Lehet 12 éve ő irányít, de nem lesz ez örökké így, viszont amíg ő van hatalmon, addig kénytelenek vagyunk tűrni és megvárni, míg az összes jó szakember kivándorol az országból. Tenni nem lehet ellene, mert hatékonyan működik az agymosás és egy agymosott ember nagyon veszélyes, mert akiket könnyű befolyásolni, azok nem rendelkeznek a kritikus gondolkodás képességével, ami a logikai intelligencia egyik fontos ismérve. Alacsonyabb IQval az emberek nem ismerik fel az összefüggéseket és még a legegyértelműbb helyzetben is ragaszkodnak az agymosóhoz.

Ha Orbán Viktor holnap bejelentené, hogy ellopta az összes EU-s pénzt és maffiaszervezetet működtet, akkor is lenne Magyarországon 15-20%, akik ezután is rajonganának Orbánért. Nagyrészük olyan indokokkal, hogy:

-Gyurcsány talán jobb volt??

-Ő ezt megérdemli

-Ő legalább sosem hagy cserben!

-Viktorkám ilyet biztos nem csinálna!

-Adott tízezer forint emelést!!

-És akkor mi van??

-Az nem a mi pénzünk, hanem az Eujé.

-Nem baj a maffia, ha az jó az országnak

-Én ilyenekkel nem foglalkozom

-Egyszer hibázik és így felhánytorgatják, visszataszító!!

És még sok hasonló dolgot.

Összegzés:

Ki lenne alkalmasabb a Fidesznél? A felsorolt szempontok alapján szinte akárki, tényleg. Még Bartos Csaba Istvánt is alkalmasabbnak tartanám mint ezeket a genetikai hulladékokat, régen az ilyeneket ledobták a Tajgetoszról, most meg megválasztják őket.

Ha valaki egyébként a halálukat kívánja, az nem rosszindulat, mert több pozitív származik belőle mint negatív.

2023. febr. 2. 02:41
 54/78 A kérdező kommentje:
Azt azért túlzásnak érzem, hogy bárki jobb lenne.
2023. febr. 2. 16:55
 55/78 anonim ***** válasza:
100%

#54 cáfold meg, várom az érveket

#53 voltam.

2023. febr. 3. 02:26
 56/78 A kérdező kommentje:
Akik megélték a Gyurcsány meg Bajnai korszakot, nem kellenek érvek. Tartsd meg magadnak inkább...
2023. febr. 3. 02:38
 57/78 anonim ***** válasza:
51%
#56 én megéltem és ezek nem érvek, Gyurcsány és Bajnai együtt sem volt olyan kártékony, mint Orbán.
2023. febr. 3. 03:01
 58/78 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem tudom hány éves lehettél :D

Vagy fiatal, vagy elfogult, vagy agymosott, az aki azt mondja hogy ők jobbak voltak. Érdekes, akkor őket szidta az egész ország. Nem Orbánról van szó, hanem az aktuális miniszterelnökről. Mindig az aktuális miniszterelnököt szidja az egész ország.

2023. febr. 3. 11:03
 59/78 anonim ***** válasza:
100%

Te szellemileg sérült vagy?

"Esetleg picit sem rémlik azoknak az embereknek, hogy 2010-ben mi volt itt? És akkor nem volt háború, vagy bármi, ami befolyásolhatta volna a magyar gazdaságot"

Ilyeneket hogy lehet leírni?

Kedves idióta, ki van mosva az agyad. Az inflációról Orbán tehet. Nyugaton 10% volt, nálunk 25%, ha a háború lenne az oka, akkor nyugaton is 25% lett volna.

2010-ben bizony egy világválság volt, ami befolyásolt a magyar gazdaságot és nem Gyurcsány.

A legtehetségtelenebb ember is sokkal jobb, mint a fidesz, mivel a fidesznél még nem volt rosszabb kormányunk.

2023. febr. 3. 11:11
 60/78 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor te még nem éltél a feri alatt...mert ott valóban rossz volt az embereknek, de nem csak így mende monda alapján mint ma, mikor a legtöbb új autót adják el, hanem bőrünkön érezhetően.Az emberek nagy részét nem érdekli a média és hogy ki mit mond, az alapjan szavaznak mit éreznek az életükben.A fidesz azért nyer folyton már negyedjére is, mert az emberek többé kevésbé elégedetettek a fidesszel, ha nem lennének már régen elzavarták volna a választásokon, mint ferit is tették 2010ben.A háború és az infálció a választások utan szaladt fel, így az a 2022es választásokra még nem volt befolyással.
2023. febr. 3. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!