Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik FIDESZ ellenesek, azok...

Akik FIDESZ ellenesek, azok mégis mit várnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt belebonyolódnánk, nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért utálják a FIDESZ-t, mert lehet szidni - mint általában az aktuális kormányon levő pártot - de mégis kit látnának szívesen Orbán helyén? Mégis ki az aki jobban tenné a dolgát, védené az országot a migráció ellen, vagy merne egyedüliként szembeszállni a hülye EU-s szankciókkal, vagy nem engedne át fegyvereket az országon keresztül? Hozzáteszem, az infláció sok országot érint, nem Orbán tehet róla.

Félre ne értsetek, tényleg nem elfogultságból, csak szeretném megérteni.

Tehát itt most ne arról írjatok, hogy miért szar a FIDESZ, azt végighallgattam már milliószor, hanem arról, hogy mégis kit látnátok akkor szívesebben a helyén?

Mert bizony sok olyan volt, aki MZP-re szavazott, akiről tudjuk, hogy Gyurcsány bábuja lett volna.

Esetleg picit sem rémlik azoknak az embereknek, hogy 2010-ben mi volt itt? És akkor nem volt háború, vagy bármi, ami befolyásolhatta volna a magyar gazdaságot. Gyurcsány konkrétan padlóra küldte az országot. Aztán volt, hogy maga mondott le, mert rájött, hogy szart sem ér. (Bár most valamiért meggondolta magát, mert ismét hatalomra akar kerülni, amit nem értek ezek után.)

Aztán ott van a nagyot mondó bohóc Jobbikos Jakab. Mellette esetleg valamilyen racionális érveket tud mondani valaki, aki rá szavazott? Valóban szép és jó, hogy próbálja meggyőzni az embereket, hogy mellépártoljanak... na de mivel is? Azon túl, hogy már ő is bohóckodik Tik-Tok-on is, - meg amit az Országgyűléseken művel, arról már ne is beszéljünk - csak a negatívumokat tudja kiemelni. Ez ezért rossz, az azért rossz... az embereknek meg persze szimpi, mert kimondja, amit ők gondolnak. Na de azzal, hogy ráreflektál a problémákra, ő ugyanúgy nem lenne jobb, ha kormányra kerülne. Egyébként elmondanám, hogy sosem voltam Jobbikos, de amikor még Vona volt az elnök, akkor még egy komoly és versenyképes párt volt. Most meg az összes felrúgta a saját eddig vallott nézeteit és elveit, hogy összeálljanak a FIDESZ ellen teljesen más ideológiákkal rendelkező pártokkal. Akkor ott van még a CÖF...CÖF...CÖF... ezen kajak ki vagyok akadva, hogy valaki szavaz rájuk, vagy az MSZP, amiről 10 évvel ezelőtt nem hittük, hogy szarabb is lehet... a többit nem is említem, mert még annyira sem versenyképesek, mint akiket felsoroltam.

Higgyétek el, hogy ha bármelyik is odakerülne a mézesbödönhöz, rohadtul kizsákmányolná az országot és nem lenne jobb, mint Orbán. Szerintetek ők tényleg ennyire az ország javát néznék, hogy itt minden tiszta Hawaii legyen?

Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, hogy mi az oka annak, hogy az úgymond "kedvenc" pártjára szavaz?

Mert vannak ám tartózkodók is, akik mondják ugyan, hogy rossz a FIDESZ, de helyette nem is szvaznak másra sem, mert tudják, hogy nem lenne jobb velük sem.

Szerintetek véletlen, hogy Orbán már megszakítás nélkül 12 éve van kormányon?

Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, semmi másra. Nem szeretnék itt politikai vitát.

2023. jan. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, egy kis túlzással, de már szinte bárki jobb lenne. Amiket felsoroltál szempontok, hogy pl szembemennek az EU-val stb, számomra pont, hogy ellenszenvesek. A szankcióellenességgel se nyerünk semmit, csak jól kiutálnak minket mindenhonnan és még EU-s pénzt sem kapunk. Egyik másik ország se csinált ekkora hisztit a szankciók miatt, mindegyik békében megvan az EU-ban, az országok szépen fejlődnek, csak mi nem férünk soha a bőrünkbe. Elegem van a folyamatos hadakozásból, nyugalmat szeretnék végre. Ez a Fidesszel sajnos már nem megy.
2023. jan. 25. 19:33
 12/78 A kérdező kommentje:
Aki propagandáról beszél, annak azt javaslom, hogy költözzön Észak-Koreába. Ott megtudná, hogy mi az, meg a diktátori szöveggel is leállna azt hiszem.
2023. jan. 25. 20:00
 13/78 anonim ***** válasza:
69%
A tehetetlenek csak ,a csodát.!
2023. jan. 25. 20:19
 14/78 anonim ***** válasza:
93%
Harmadik sorig olvastalak. Orbánnál még én is jobb miniszterelnök lennék, szerintem te is.
2023. jan. 25. 21:15
 15/78 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy aki tényleg jót szeretne tenni az országnak önzetlenül, azok csak civil emberek és nem jutnak el odáig.
2023. jan. 25. 21:22
 16/78 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akadnak politikusok, akik tényleg jót akarnak az országnak, de nem mind egy pártban van.

Egy dolog, hogy tényleg jót akar, és egy másik, hogy a meggyőződése hite milyen ad absurdum hihet tiszta szívvel valaki a laposföldben, és abban, hogy a hazának az lenne a legjobb, ha a HAARP-ot megsemmisítik, mert azzal Magyarországot pusztítják, ezért rögeszméje, hogy megelőzőcsapásként le kell azt bombázni, akár olyan áron is, hogy ezzel háborút kezdünk. Szereti ő is Magyarországot, csak hát rosszul látja a dolgokat, és árt a hazájának.

Persze van, hogy teljesen vállalható és pozitív dologban gondolkozik valaki becsületes politikusként a haza érdekében, de nem tud érvényesülni a pártjában.

Másfelől ha minden tökéletes politikus egy pártban lenne, és így lenne egy tökéletes párt, azzal se lennénk sokkal előrébb, hiszen nem jutna be az összes politikusa.

Továbbá hiába tökéletes valaki, hiába áll egy párt élén, és támogatja mindenben az egész pártja, a Fidesz szétkaraktergyilkolja, elhitelteleníti a közvélemény előtt.

A Fidesz hazaáruló párt, számukra nem a haza érdeke a fontos, hanem a hatalom, a pénz, az önös érdek és még ki tudja, kié.

2023. jan. 25. 22:34
 17/78 Baluba ***** válasza:
100%
Én Joe Biden mintájára már annak is örülnék, ha egy véletlenszerűen kiválasztott 90 éves, szenilis nyugdíjas lenne a miniszterelnök. Ha nem árt szándékosan az országnak a saját céljai érdekében, már előrébb járunk.
2023. jan. 25. 22:42
 18/78 anonim ***** válasza:
84%
Agymosottakkal értelmes ember nem kommunikál, így én sem teszem kérdező.
2023. jan. 26. 07:58
 19/78 anonim ***** válasza:
85%

"Esetleg picit sem rémlik azoknak az embereknek, hogy 2010-ben mi volt itt? És akkor nem volt háború, vagy bármi, ami befolyásolhatta volna a magyar gazdaságot."

A világgazdasági válság mond neked valamit, kérdező? Nem vagy valami okos, sem intelligens, az biztos. Vagy csak szimplán hazudsz.

2023. jan. 26. 08:47
 20/78 anonim ***** válasza:
100%
Arra sem emlékszik mi volt 5 perccel ezelőtt nem hogy holmi világgazdasági válság..
2023. jan. 26. 08:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!